HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës 8 – 14 Prill, shëndeti i një të afërmi apo miku të ngushtë mund të krijojë tension në familjen apo shoqërinë tuaja.

Të gjithë do të kërkojnë fajin për këtë në disa rrethana të jashtme ose neglizhencë mjekësore.

Java paralajmëron më shumë tension në marrëdhëniet tuaja familjare dhe do të varet kryesisht nga ju që ta shmangni atë, të ruani harmoninë dhe të flisni me qetësi dhe mençuri në situata të vështira.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të mund të realizoni plane të rëndësishme, sipas pritshmërive tuaja, të cilat do t'ju japin një kënaqësi të madhe dhe krenari për atë që keni arritur.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për ndryshime në lidhje me idetë dhe planet tuaja personale.

Disa nga ngjarjet e gëzueshme gjatë javës mund të lidhen me njerëz të rinj që do të hyjnë në jetën tuaj.

Djemtë dhe vajzat do ta kalojnë javën me shumë nerva dhe tension, pasi do dëshironi që gjërat të ndodhin sipas jush dhe në fakt do t'ju duhet të keni parasysh persona të tjerë ose rrethana të papritura. Ky tension do të jetë shumë i dukshëm në marrëdhëniet tuaja të dashurisë dhe miqësisë, ku patjetër do t'ju mungojë durimi, por jo vetëm juve. Pala tjetër gjithashtu do të tregojë ngurrim për t'iu përshtatur tekave ose dëshirave tuaja. Duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë këtyre shtatë ditëve në lidhjet tuaja të dashurisë, veçanërisht nëse nuk dëshironi që ato të shpërbëhen. Disa miq mund të largohen nga jeta juaj, duke e bërë të vështirë për ta komunikimin me ju.

Burrat do kenë një javë të favorshme për zhvillimin e çështjeve të tyre financiare, për të siguruar të ardhura më të mira në familje apo për të kërkuar burime të reja të ardhurash. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë gjëra do të arrijnë t'ju befasojnë, veçanërisht nëse ato lidhen disi me paratë. Pritshmëritë tuaja për përmbushje personale ose profesionale nuk kanë arsye të mos ndodhin nëse nuk lind një situatë ekstreme në të cilën do të përfshihet një grup shumë i madh njerëzish.

Gratë do të kenë mjaft punë për t'i lejuar vetes luksin për të humbur kohën e tyre për gjëra që gjatë kësaj periudhe kanë pak rëndësi. Ndryshimet apo situatat e reja do të jenë pikërisht në vendin tuaj të punës, në biznes apo në aktivitetin me të cilin jeni angazhuar. Për disa prej jush, java sjell një ndikim të mirë kur filloni një punë të re, kur kërkoni angazhime shtesë me të cilat dëshironi të përmirësoni të ardhurat tuaja personale.

Demi

Gjatë javës do të keni biseda apo angazhime që do të lidhen me ndonjë dokument financiar, kontratë apo çështje të tjera monetare. Këto veprime do të kenë padyshim një zhvillim të favorshëm për ju dhe madje ka mundësi që të krijohet një shans i papritur nga i cili do të përfitoni.

Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë e favorshme financiarisht, të cilën do të mund ta përdorni në mënyrën më të mirë për ju.

Gjatë kësaj jave do të përballeni me situata të ndryshme, të papritura, stresuese, të cilat në shumicën e rasteve do të lindin për shkak të gënjeshtrave apo veprimeve keqdashëse të personave të tjerë, kryesisht nga ambienti juaj i ngushtë.

Eksperienca në lidhje me vjedhjen ose humbjen e sendeve personale, dokumenteve apo çdo lloj pasurie janë të mundshme.

Në përgjithësi, këtë javë tregohuni shumë të kujdesshëm me personat që shoqëroheni.

Për ju që po planifikoni një udhëtim jashtë vendit, do të ketë situata tensioni apo përballjeje me persona me të cilët do të keni kontakte.

Kjo javë paralajmëron lajme të pakëndshme që lidhen me njerëzit që njihni dhe ndonjë dramë personale ose familjare në jetën e tyre.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë më shumë kohë jashtë shtëpisë, të angazhuar në detyra të ndryshme në shkollë, universitet apo punë. Nuk përjashtohen mbledhjet apo takimet me persona të rëndësishëm për ju. Ju mund të merrni një ftesë për ngjarje të ndryshme, ose një ofertë për diçka që ka shumë të ngjarë të ndikojë në karrierën tuaj aktuale ose të ardhshme.

Burrat do kalojnë një javë interesante, me mundësi suksesi dhe përparimi. Do të keni shanse, do të keni fat, por nuk duhet të qëndroni dhe të prisni. Jini aktiv dhe veproni, kërkoni çdo mundësi për të treguar dhe provuar aftësitë tuaja. Aktiviteti i përgjithshëm ose planet që lidhen me një person të afërt do të kenë një zhvillim pozitiv.

Gratë këtë javë do ta kenë të vështirë të komunikojnë, pasi do të ndikohen shumë fort nga humori i tyre. Do të përjetoni me dhimbje zhgënjime ose dështime. Do të prireni të kërkoni anën negative të çdo lajmi, ngjarjeje apo përvoje.