HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës nga data 11 deri më 17 mars do të keni biseda të dobishme me një person të afërt në lidhje me situata apo plane të ndryshme që lidhen me jetën tuaj ose të tij.

Është e mundur që këtë javë të duhet të vizitoni një institucion financiar: bankë, kompani sigurimesh.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, mësoni të zgjidhni me kujdes informacionin që do t'ju vijë.

Në hapësirën publike do të ketë shumë tentativa manipulimi përmes lajmeve të ndryshme të rreme apo pretendimeve që mund të çojnë në konfuzion ose keqvlerësim të ngjarjeve aktuale: personale, publike, politike apo botërore.

Gjatë kësaj jave shmangni marrjen e vendimeve nëse nuk keni bindje të brendshme se ato janë më të duhurat për ju. Kërkoni këshilla kur është e nevojshme nga njerëzit të cilëve u besoni plotësisht.

Gjatë javës, disa prej jush do të duhet të jenë larg punës ose të përshtaten me ndryshimet që lidhen me detyrat apo përgjegjësitë profesionale.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shqetësoheni për shëndetin e mikut, kolegut apo fqinjit tuaj dhe nuk ka gjasa që të ndodhë ndonjë përkeqësim fatal i problemit.

Djemtë dhe vajzat do të jenë të ngarkuar mendërisht dhe emocionalisht me telashe që ata vetë i kanë shkaktuar nga sjellja e tyre e paarsyeshme ose e patakt në shtëpi, në shkollë ose në punë. Do të përballeni me pasoja mjaft të pakëndshme për ju. Gjatë kësaj jave, kujdesuni mirë për formën tuaj fizike dhe mos e nënvlerësoni rëndësinë e një ftohjeje apo dëmtimi. Në përgjithësi, java do të zhvillohet në mënyrë harmonike dhe të favorshme për ju për sa i përket përmbushjes së detyrimeve që keni.

Burrat do të angazhohen në një detyrë të pakëndshme. Mund të ketë të bëjë me zgjidhjen e një problemi për një anëtar tjetër të familjes ose të afërm. Në përgjithësi java do të zhvillohet sipas pritshmërive dhe planeve që keni për këtë periudhë kohore.

Gratë do të jenë të shqetësuara, veçanërisht kur marrin vendime të rëndësishme që përfshijnë ndryshime komplekse ose të vështira. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të komunikoni me të afërmit tuaj, nga të cilët do të kërkoni këshilla për një situatë të caktuar. Java do të mbahet mend me një ngjarje emocionale. Çështjet tuaja financiare do të zhvillohen normalisht dhe janë të mundshme disa situata apo ndryshime të favorshme në këtë drejtim.

Demi

Gjatë javës do e keni të vështirë të komunikoni me persona me të cilët keni kontakte profesionale. E mira është se do të gjeni ndihmë dhe mbështetje përballë një personi që i njeh mirë këta njerëz.

Gjendja juaj pesimiste do të kalojë shpejt. Do të jetë e rëndësishme të largoni me kohë ndikime të tilla negative. Mos e lejoni veten të bini në depresion, sepse nuk ka arsye reale për këtë, përveç emocioneve ose frikës suaj.

Gjatë javës, tensioni do të lindë rreth një udhëtimi dhe me shumë mundësi me personat me të cilët do të udhëtoni ose për të cilët do të udhëtoni. Shmangni debatet me policinë rrugore ose autoritetet e tjera.

Kjo javë do të mbahet mend me disa takime dhe biseda që sjellin ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj. Jini të durueshëm, zhvillimi i tyre po vjen.

Djemtë dhe vajzat do të jenë të magjepsur ose të emocionuar nga një ide, sugjerim ose ftesë e re. Merrni kohën tuaj, jepini vetes kohë për t'i konsideruar këto gjëra me maturi dhe mençuri. Sa më shumë pjekuri të tregoni në veprimet tuaja, aq më shpejt dhe më shumë mund të arrini. Gjatë javës, mos i nënvlerësoni fjalët e një gruaje të afërt që do të përpiqet t'ju japë këshilla të mira. Ndoshta ajo nuk e bën në mënyrën më të mirë, por ju ndoshta e njihni mirë karakterin e saj. Java mund të mbahet mend me një blerje të këndshme për ju.

Burrat do të kenë nevojë për ndihmë me dokumente, kontrata të rëndësishme. Kërkoni këshilla ose udhëzime nëse ndjeni ndonjë pasiguri. Shumë ngjarje dhe përvoja do keni këtë javë, por ato do të ndikojnë pothuajse në mënyrë të padukshme në planet dhe angazhimet tuaja kryesore. Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime dhe mund të lindë një arsye e papritur për një të tillë.

Gratë do të kalojnë një javë në të cilën do të gjeni më shumë qartësi për çështje të rëndësishme për familjen ose karrierën tuaj. Ju do të duhet të flisni me një burrë, të kërkoni informacione, të bëni pyetje. Aty ku ndjeni pasiguri, josinqeritet, frikë - atëherë me të vërtetë duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje dhe të kontrolloni gjithçka ose të gjithë.