HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës nga 26 shkurt deri më 3 mars, do t'ju duhet të monitoroni me kujdes një situatë të ndërlikuar në jetën e një gruaje që po përpiqet të gjejë rrugën e saj në jetë ose të dalë nga një situatë e pakëndshme.

Gjatë kësaj jave, shumë prej jush do të duhet të blejnë një dhuratë, e cila do të kërkojë një hulumtim të kujdesshëm paraprak, që është ideja më e mirë, në mënyrë që të mos ketë zhgënjim.

Gjatë kësaj jave, ju mund të shtyni takimet ose mbledhjet e organizuara më parë me njerëz ose institucione nga distanca të ndryshme.

Kur takoheni ose flisni me të afërmit ose miqtë, do të merrni lajme për ngjarje të ndodhura disa kohë më parë, por për të cilat do të mësoni vetëm tani.

Gjatë kësaj jave, çështjet tuaja familjare do të kenë një zhvillim të mirë, por nuk duhet të lejoni apo toleroni dinakëri, gënjeshtra apo manipulime.

Mos u përpiqni të shfrytëzoni sa më shumë çdo situatë të favorshme, veçanërisht nëse e dini se mund të dëmtojë dikë tjetër emocionalisht ose financiarisht.

Gjatë kësaj jave mundohuni të jeni të kujdesshëm me shëndetin tuaj. Edhe pse një sëmundje mund të duket e vogël, kërkoni këshilla mjekësore.

Djemtë dhe vajzat do të jenë në humor për eksperienca romantike dhe emocionale, për krijimin e marrëdhënieve dhe njohjeve të reja, përfshirë ato nga bota virtuale. Megjithatë, ekziston rreziku që të hasni një person që do të përpiqet të përfitojë nga ju.

Burrat do të kalojnë një javë në të cilën do të sillen të çorientuar, të pasigurt dhe të paqëndrueshëm. Nuk do të jeni të sigurt nëse ajo që po bëni tani duhet të jetë prioriteti juaj, nëse po ju mungon diçka tjetër që është më e rëndësishme. Shumica prej jush do të përfshihen në zgjidhjen ose nënshkrimin e ndonjë dokumenti që ju siguron disa para. Gjatë javës do të keni mjaftueshëm detyra në vendin tuaj të punës, por do t'ju mungojë ambicia, nxitja dhe energjia për ekzekutimin e tyre të përsosur.

Gratë, pothuajse si gjithmonë, do të mbajnë barrën më të madhe në familje, detyrat dhe përgjegjësitë që ajo sjell në fusha të ndryshme të jetës. Kjo javë do të jetë fatale për ato familje që po kalojnë një fazë të vështirë në marrëdhënien e tyre. Mungesa e tolerancës dhe durimit mund të çojë në ndarje të përkohshme ose të përhershme.

Demi

Gjatë javës nga data 26 shkurt deri më 3 mars, mbani gjithmonë një fletore dhe një stilolaps pranë shtratit tuaj, sepse ju presin përvoja apo ëndrra të çuditshme, për të cilat vështirë se do të gjeni një shpjegim, sepse nuk bëjnë aspak përshtypje me mishërimin tuaj aktual.

Për disa prej jush, një ëndërr e tillë mund të lidhet me një burrë nga Bota tjetër, gjë që do t'ju bëjë të interesoheni për mistiken dhe të panjohurën në jetë.

Gjatë javës do të befasoheni nga ngjarje dhe takime të ndryshme pozitive, kryesisht të lidhura me dashurinë apo jetën tuaj intime.

Një miqësi e re mund t'ju sjellë emocione të ndryshme të këndshme ose njohuri interesante për botën.

Gjatë javës do të jetë mirë të shmangni çdo veprim të rrezikshëm, sport ekstrem apo aktivitete të tjera që mund të krijojnë një situatë të pakëndshme.

Gjatë kësaj jave shmangni shitjen e gjërave apo pronave, si dhe blerjen e tyre të dorës së dytë.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën shpesh do të ndihen të çorientuar për atë që po ndodh në jetë. Ngjarjet ose kujtimet nga e kaluara do të luajnë një rol të madh në të tashmen tuaj. Vendimet dhe veprimet e të afërmve ose miqve do t'ju ngatërrojnë për qëllimet e tyre. Shpesh do të ndiheni të irrituar, të padurueshëm, sikur një tension i padukshëm po ju kontrollon pa mundur t'i rezistoni.

Burrat do ndihen të pasigurt, të paqëndrueshëm, gjë që mund të ketë të bëjë me një problem shëndetësor. Marrëdhëniet me gratë, si me të afërmit ashtu edhe ato jashtë familjes suaj, do të jenë shumë më të komplikuara këtë javë. Do të jetë e vështirë për të gjetur marrëveshje, padurimi gjithmonë do të provokojë keqkuptime ose ofendime të paqëllimshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve, secili prej jush do të ketë një shans, por secili do ta ndiejë atë ose do ta humbasë sipas qëndrimit të tij ndaj përvojave të tilla.

Gratë do të shijojnë dinamikën në jetën e përditshme që do t'i bëjë të ndihen të gjalla, të kërkuara, të dobishme, të pëlqyera, të dashura, etj. Mundësia e parave shtesë në buxhetin tuaj personal do të jetë një nxitje shtesë për humorin tuaj.