HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës nga 19 deri në 25 shkurt, përpiquni ta drejtoni energjinë dhe vëmendjen në shtëpinë tuaj. Gjatë kësaj jave do të mund të bëni gjëra të bukura për shtëpinë tuaj ose për një pronë që zotëroni.

Kjo do të jetë një javë e favorshme si për blerjet ashtu edhe për shitjet e artikujve apo pronave që nuk i përdorni.

Udhëtimet këtë javë ka të ngjarë të jenë për një sërë arsyesh, por ato gjithmonë do të shoqërohen me kontakte të veçanta ose interesante me njerëz të afërt dhe të largët.

Përdorni tendencat e favorshme të kësaj jave për të marrë të paktën një vendim të rëndësishëm për jetën tuaj dhe për një ndryshim që do t'ju ndikojë për mirë. Një veprim i tillë nga ana juaj mund të ndikojë në punën ose jetën tuaj shoqërore, veçanërisht nëse keni ndonjë dalje publike.

Për të arritur sukses të sigurt gjatë javës, do t'ju duhet të mendoni me kujdes për veprimet dhe vendimet tuaja, sepse ato do të kenë pasoja afatgjata në jetën tuaj.

Në përgjithësi, java do të favorizojë angazhimet tuaja profesionale.

Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të filluar një punë të re ose një biznes të ri.

Problemet gjatë javës do të gjejnë shpejt zgjidhjen e tyre, sepse tani do të shihni më qartë si problemin ashtu edhe mënyrën për t'i dhënë fund.

Gjatë javës, mos refuzoni ndihmën nëse dikush ju kërkon.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të fillojnë një përshtatje më serioze në një mënyrë të re jetese. Hiqni dorë nga planet dhe idetë, marrëdhëniet apo ëndrrat tuaja që nuk funksionojnë. Përshtatjuni kohëve të reja në të cilat po jetoni aktualisht. Ju jeni gati të arrini suksese të rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve, por vetëm nëse i keni këmbët fort në tokë dhe jeni të vetëdijshëm për mundësitë tuaja reale. Kujdes në marrëdhëniet me personat me të cilët do të keni disa kontradikta.

Burrat do të duhet të bëjnë plane dita-ditës, pasi ndryshimet në jetën tuaj do të ndodhin çdo ditë dhe do të ndikojnë në familjen apo punën tuaj. Do t'ju duhet të lini disa nga detyrat tuaja për javën e ardhshme ose të kërkoni ndihmë për t'i përfunduar ato. Do ta keni të vështirë të kaloni momentet e tensionit. Do të jetë më e lehtë për ju të gjeni gabime te të tjerët sesa të kuptoni paaftësinë tuaj për të reaguar siç duhet në situatën e caktuar.

Gratë do të përballen me një sërë situatash të papritura që do të kërkojnë vendimmarrje në moment. Ju presin detyra disi serioze që lidhen me dokumente, kontrata dhe lloje të ndryshme shkresash. Mos e merrni lehtë asnjë veprim që bëni në lidhje me nënshkrimin tuaj në asnjë dokument! Kjo është veçanërisht e vërtetë për veprimet që lidhen me disa pasuri, sende, prona.

Demi

Gjatë javës 19 deri më 25 shkurt do e keni të vështirë të zbatoni planet tuaja dhe kjo do të krijojë momente shqetësimi pothuajse çdo ditë.

Shëndeti i një fëmije ose të riu në familjen tuaj do të kërkojë vëmendje.

Gjatë javës ekziston rreziku që të përfshiheni në një intrigë apo thashethem të pakëndshëm.

Gjatë këtyre shtatë ditëve shmangni çdo veprim dinak apo manipulues, si dhe personat e njohur për gjëra të tilla.

Java do të jetë e pafavorshme për çështje gjyqësore apo juridike, pasi zhvillimi i tyre vështirë se do të varet nga ju.

Gjatë javës, shmangni dhënien e sendeve personale për përdorim afatshkurtër ose afatgjatë tek njerëzit e tjerë, edhe nëse janë të afërmve tuaj.

Mbajini sendet tuaja personale, telefonin ose dokumentet me kujdes nga vjedhja ose humbja në vende publike.

Kjo javë mund t'ju kënaqë me lajme ose një dokument të natyrës financiare, zhvillimi i të cilit mund të vijë në javët ose muajt e ardhshëm.

Djemtë dhe vajzat do të vendosin që këtë javë duhet të lënë më shumë kohë për dashurinë. Ndoshta kjo është e vërtetë, por në asnjë rast nuk duhet të jetë në kurriz të detyrimeve tuaja familjare apo burimeve financiare të familjes. Shmangni veprimet e fshehta. Java sjell disa ngjarje familjare që lidhen me të afërmit që nuk jetojnë në shtëpinë tuaj.

Burrat mund të veprojnë shumë naivisht dhe emocionalisht këtë javë, gjë që në disa raste mund të rezultojë si qasja e duhur ndaj një situate apo problemi. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të gëzohen për një lajm ose përvojë që lidhet me një foshnjë ose një fëmijë. Kjo javë nuk ka gjasa t'ju befasojë me asgjë dhe në përgjithësi vëmendja juaj do të jetë e përqendruar në detyrat tuaja rutinë.

Sjellja e grave gjatë kësaj jave mund të karakterizohet me fjalët: 'janë këtu me trup, por me mendje diku tjetër’. Ndonjëherë, kjo mund të shkaktojë zemërim, ose mosmiratim nga ata përreth jush. Më shumë detyra shtëpie ju presin, por në përfundimin e tyre, tensioni do të jetë më i vogël në krahasim me tensionin në punën ose biznesin tuaj.