HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës nga 12 deri në 18 shkurti do të diskutoni me miqtë ose të afërmit për të ardhmen e një personi nga rrethi juaj.

Jeni gati të merrni vendime të rëndësishme që do t`ju prekin jo vetëm juve, por do të reflektojnë në një farë mënyre edhe te njerëzit në mjedisin tuaj të afërt.

Këtë javë mund të habiteni nga lajmet që lidhen me lindjen e një fëmije.

Gjatë javës, bëni kujdes se çfarë gjërash blini për shtëpinë apo punën. Shikoni detajet më të vogla në mënyrë që të mos habiteni nga prodhuesi apo cilësia.

Gjatë javës, do t'ju pëlqejë të kaloni më shumë kohë me miqtë.

Gjatë javës, prisni një zhvillim të mirë të angazhimeve dhe planeve tuaja profesionale.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për të kërkuar një punë të re, për të filluar një aktivitet të ri, ose për të filluar një karrierë të re.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë shtatë ditë në të cilat do të jenë në gjendje të bëjnë përparim real në çështje të rëndësishme për të ardhmen e tyre: arsim, karrierë, familje. Do të keni nevojë për të marrë vendime të rëndësishme, ose për të bërë ndryshime në jetën tuaj. Do të mirëprisni ndikimin e njerëzve të tjerë, veçanërisht në momentet kur do t'ju duhet të merrni vendime për të ardhmen tuaj. Nëse keni arsye për të kontaktuar një institucion gjyqësor ose ligjor, nuk ka gjasa që t'ju lindë ndonjë surprizë. Jini të kujdesshëm dhe ndihmoni ata më të rinj se ju, veçanërisht nëse janë pjesë e familjes suaj.

Burrat do të duhet t'i marrin më seriozisht detyrat dhe përgjegjësitë e tyre të reja. Është e mundur të angazhoheni për diçka për të cilën nuk keni përvojë të mjaftueshme, por gjithmonë mund të mësoni diçka të re ose të kërkoni ndihmë nga njerëz më me përvojë se ju. Jeta juaj e dashurisë do të jetë një faktor i rëndësishëm në humorin dhe vetëvlerësimin tuaj.

Gratë do të kenë angazhime të reja me gra të tjera, si nga rrethi i tyre i të afërmve ashtu edhe nga miqtë. Do të prisni të kaloni një javë komunikimi më të këndshëm me njerëz nga distanca të ndryshme, por detyrat tuaja që lidhen me jetën e përditshme do të jenë të shumta dhe në asnjë rast nuk duhen lënë pas dore.

Në përgjithësi, pritshmëritë janë për një javë të qetë pa ndonjë tronditje. Një festë në familje ose në rrethin tuaj të të afërmve ka të ngjarë të ndodhë.

Demi

Gjatë javës nga data 12 deri në 18 shkurt, prisni të keni më shumë takime ose kontakte me miqtë që do të kenë diçka për t'ju mësuar ose për t'ju ofruar informacion dhe njohuri të dobishme.

Veçanërisht interesante dhe të dobishme për ju do të jenë marrëdhëniet miqësore ose profesionale me njerëz që kanë qenë jashtë vendit.

Gjatë kësaj jave mund të lindë një keqkuptim që do të kthehet në debat apo konflikt me një grua. Mund të jetë një person që jeton në një vendbanim tjetër ose ndodhet përkohësisht aty ku jetoni.

Në përgjithësi, java mund t'ju bëjë më shumë presion në kryerjen e detyrave tuaja të përditshme.

Java do të mbahet mend me disa lajme të pakëndshme që mund të lidhen me punën apo ndonjë institucion. Momenti i pakëndshëm këtu do të lidhet me faktin se më parë keni pasur pritshmëri më optimiste për zhvillimin e situatës ose marrëdhënies së caktuar.

Gjatë javës shmangni konfliktet apo konfrontimet me kolegët dhe mbikëqyrësit.

Gjatë javës do të merrni lajme që do t'ju bëjnë të trishtuar ose të zhgënjyer, por jo domosdoshmërisht ju shqetësojnë drejtpërdrejt.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të kushtojnë më shumë energji dhe vëmendje në shkollë, universitet ose ndjekje dhe detyra profesionale. Këto gjëra duhet të jenë prioriteti juaj me çdo kusht. Mund të keni takime ose biseda për çështje të rëndësishme për zhvillimin, arsimimin dhe karrierën tuaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, jo çdo detyrë, punë apo përgjegjësi do të jetë e këndshme për ju, por emocionet e mira do të vijnë kur t'i përmbushni me sukses.

Burrat do jenë shumë aktivë këtë javë, sepse do të ketë shumë dinamikë edhe për sa i përket kontakteve tuaja sociale dhe profesionale.

Ngjarje të ndryshme do të zhvillohen shumë më dinamike dhe më interesante në vendin ku jetoni. Ju do të kërkoni dhe do t'u jepni informacione të rëndësishme miqve, kolegëve, njerëzve me mendje të njëjtë.

Koha juaj personale do të jetë e vogël, por rezultatet do t'ia vlejnë përpjekjet tuaja.

Gratë do të kalojnë momente të ndryshme paniku, frike, vetëdyshimi, pasigurie, më tepër nën ndikimin e njerëzve të tjerë sesa për shkak të ndodhjes së situatave reale. Komentet nga njerëzit në familjen tuaj, fqinjët apo të njohurit e rastësishëm mund të kenë një efekt shumë negativ tek ju. Surprizat gjatë javës do jenë interesante, por edhe më interesante do të jenë reagimet tuaja ndaj tyre.