HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës nga data 5 deri në 11 shkurt, vështirë se do të habiteni nga zhvillimi i ngjarjeve dhe gjithashtu do të jeni të përgatitur mirë për situatat që mund të lindin.

Mund të habiteni nga një bisedë ose sjellje e një personi të afërt, por probabiliteti për të pasur një bisedë të sinqertë për këto gjëra është minimale.

Këtë javë do të keni mundësinë të përfundoni disa riparime të vjetra në shtëpinë tuaj ose të zëvendësoni sendet e dëmtuara me të reja.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e rëndësishme për ju të siguroni mbi të gjitha rehati brenda shtëpisë tuaj, pavarësisht nga çmimi që duhet të paguani për të. Në fakt, vështirë se do të lindë ndonjë gjë që është përtej kontrollit tuaj ose që nuk mund ta paguani.

Do të ketë ndryshime në lidhje me planet tuaja me udhëtimet. Këto ndryshime nuk kanë të bëjnë me ndonjë dramë dhe patjetër që do t'i kaloni lehtësisht, ose do të shihni shpejt anën pozitive të tyre.

Gjatë javës, ngjarjet që lidhen me persona të huaj, të një kombësie ose feje tjetër do të kenë ndikim në jetën tuaj.

Kjo javë do të jetë e favorshme për planet dhe aspiratat tuaja profesionale. Do të krijohen mundësi për angazhim të ri, klientë të rinj ose një kontratë të re.

Djemtë dhe vajzat do të përpiqen të sigurojnë fonde të mjaftueshme për të rinovuar disa veshje në gardërobën e tyre, për të rifreskuar pamjen e tyre dhe për t'u dukur më tërheqës në ambientin ku studiojnë apo punojnë. Në fakt, një sjellje më modeste do t'ju bëjë shumë më të bukur dhe më të dukshëm sesa ndjekja e çuditshme dhe e pashpjegueshme e tendencave të keqkuptuara të modës. Mundohuni të ruani harmoninë në shtëpinë tuaj dhe shmangni kokëfortësinë.

Burrat duhet të jenë të gatshëm të pranojnë një vëllim të madh informacioni për çështje të rëndësishme, për familjen, ose punën tuaj. Do t'ju duhet të komunikoni shumë më tepër me njerëz nga mjedisi juaj i afërt ose me ata që jetojnë në distancë nga ju. Do të keni një kohë të favorshme për të zgjidhur marrëdhënie të ndryshme kontraktuale apo marrëveshje financiare. Java do të jetë dinamike, me ngjarje dhe eksperienca të shpejta.

Edhe gratë do të kalojnë shtatë ditë interesante. Idetë apo mbështetja që do të merrni nga njerëzit e afërt do të jenë shumë të dobishme për ju. Nëse jeni i përfshirë në ndonjë çështje gjyqësore ose ligjore, mund të prisni një zhvillim të mirë ose një përfundim të favorshëm. Marrëdhënia juaj me një burrë (i afërm, mik, koleg) do t'ju kërkojë të merrni një vendim të rëndësishëm.

Demi

Gjatë javës nga 5 deri në 11 shkurt, do të kënaqeni me përvojat e udhëtimit ose lajmet që do të merrni.

Kjo javë në përgjithësi do të favorizojë udhëtimet që lidhen me punën tuaj, fillimin e një jete të re në një qytet apo vend tjetër.

Një zhvillim të mirë do kenë edhe marrëdhëniet romantike me një partner që jeton në një distancë prej jush.

Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të sqaroni problemet apo shqetësimet tuaja më të mëdha, por në asnjë rast kjo nuk do të ndodhë pa pjesëmarrjen tuaj. Planifikoni, mendoni dhe veproni - këto duhet të jenë fjalët e tua gjatë këtyre shtatë ditëve.

Dëgjoni këshillat e të tjerëve dhe merrni vendimet tuaja.

Gjatë javës, çështjet tuaja financiare do të kërkojnë vëmendje. Kini kujdes se çfarë dokumentesh nënshkruani apo çfarë kredie merrni. Është e mundur që dikush t'ju mashtrojë qëllimisht, ose ju vetë do të mashtroheni për shkak të nxitimit në veprimet tuaja.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të lindin probleme në punën tuaj në lidhje me pagesën. Në përgjithësi, jini shumë të përqendruar kur kryeni detyrat e përditshme, qofshin ato që lidhen me shtëpinë, familjen apo punën tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të jenë shumë të kujdesshëm për gjendjen e tyre personale shëndetësore, të vishen mirë sipas stinës dhe kushteve të motit. Shmangni mbledhjen me shumë njerëz në një vend. Gjatë javës mund të shfaqen probleme ose ndonjë lloj vështirësie me gjërat tuaja personale. Humori i mirë dhe emocionet e këndshme do të mbizotërojnë në marrëdhëniet tuaja personale.

Burrat do të jenë të hutuar emocionalisht. Një angazhim i paplanifikuar në një moment mund t'ju bëjë nervozë dhe mund t'ju provokojë të jeni të pasjellshëm me të tjerët.

Gratë do të jenë të pasigurta, të shqetësuara, mosbesuese ndaj fjalëve dhe veprimeve të njerëzve të tjerë. Kjo mund të shkaktojë një sërë situatash, në shumicën e rasteve të pakëndshme. Mendja juaj do të lëvizë mes të shkuarës, të tashmes dhe të ardhmes, duke kërkuar përgjigje për pyetje të ndryshme.