HOROSKOP

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Binjakët

Gjatë javës 8 - 14 korrik, mund të habiteni nga fati ose një shans që lidhet me diçka që do të jetë e rëndësishme për zhvillimin tuaj.

Surpriza do të jetë padyshim e këndshme, veçanërisht nëse jeni të gatshëm të përfitoni nga kjo mundësi e re.

Kjo javë sjell mundësinë për të rikthyer njohjet e harruara apo marrëdhëniet e prishura.

Në përgjithësi, tani shumë familje të ndara do të kenë mundësinë të bashkohen.

Java do të jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve financiare, zhvillimi i të cilave ka nisur një ose dy javë më parë.

Mund të lindë një ofertë e të ardhurave shtesë, me shumë mundësi nga njerëz me të cilët punoni së bashku ose keni disa interesa të përbashkëta.

Një ngjarje në jetën e një personi të dashur do të jetë shkak për biseda telefonike me miqtë ose të afërmit.

Jeta juaj e dashurisë do t'ju kërkojë të merrni disa vendime ose të bëni një marrëveshje të veçanta me partnerin.

Djemtë dhe vajzat gjithashtu do të duhet të veprojnë me shumë kujdes dhe më pjekuri për moshën e tyre këtë javë. Tekat dhe sjelljet fëmijërore duhet të zgjidhen. Nuk përjashtohen sukseset, por janë të mundshme edhe humbjet dhe dështimet. Gjithçka do të varet nga aftësia juaj për të vepruar me arsye dhe qëllim gjatë këtyre shtatë ditëve.

Burrat do të kenë më shumë detyra profesionale. Për ju kjo do të jetë një javë në të cilën do të arrini të përmirësoni të ardhurat, ose të stabilizoni veten financiarisht. Java ju sjell situata dhe mundësi të ndryshme, të favorshme.

Gratë do të priren këtë javë të presin dhe të monitorojnë me kujdes një vendim apo veprim të njerëzve përreth tyre, përpara se të reagojnë ose të ndërmarrin ndonjë veprim konkret. Kjo javë do të jetë e favorshme për udhëtime, për të vizituar vende interesante, për të udhëtuar jashtë vendit ose për të takuar miq që jetojnë larg jush.

Gaforrja

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të keni tendencën të përjetoni shumë më emocionalisht ngjarje të ndryshme në familjen tuaj. Ato mund të lidhen me ndonjë surprizë, me të ftuar të papritur ose me një propozim të shumëpritur, me një festë personale.

Kjo do të jetë një javë në të cilën do të vendosni një vijë të fundit në një proces zhvillimi dhe do të vendosni themelet për një fillim të ri.

Java mund t'ju sjellë edhe disa përvoja negative, ndoshta të lidhura me lajme të pakëndshme për një person që njihni.

Java do të jetë e favorshme për angazhim dhe zhvillim të çështjeve gjyqësore apo juridike.

Gjatë kësaj periudhe shtatëditore, ju mund të planifikoni, vizatoni dhe organizoni me guxim gjërat që lidhen me planet tuaja për të ardhmen.

Njerëz nga rrethi juaj i kolegëve ose njerëz me të njëjtin mendim do të luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj.

Gjatë javës, mos i injoroni shanset apo ofertat që do të merrni, pavarësisht se nga vijnë ato.

Konfliktet do të duhet të kapërcehen me fjalë dhe argumente të arsyeshme.

Mos lejoni që emocionet tuaja të humbasin me shpjegime ose akuza të ndryshme, të paqarta.

Gjatë kësaj jave ekziston rreziku që të harroni ose të humbni sendet personale, një dokument apo informacion.

Shumë do të kenë rast për gëzim dhe përvoja të këndshme në dashuri ose në jetën e tyre intime.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një kohë të favorshme për udhëtime, por gjithsesi do t'ju duhet një përgatitje dhe siguri e mirë, si në mjetet e transportit që do të përdorni, ashtu edhe në vendet ku planifikoni të shkoni. Disa prej jush do të jenë të kënaqur me një dhuratë ose blerje që do të vijë nga një distancë: me postë ose me korrier. Kjo javë do të jetë padyshim më pozitive dhe më e këndshme për ju se ajo e mëparshmja, me një pamje më optimiste për të ardhmen tuaj, me shfaqjen e mundësive interesante, etj.

Burrat do të duhet të komunikojnë gjatë javës me njerëz të panjohur ose të komplikuar.

Gratë do të hyjnë në javën e re me pritshmëri, ide apo plane të caktuara dhe fillimisht do të fokusojnë vëmendjen vetëm në zbatimin e tyre. Këtë javë do të jeni shumë më agresivë në realizimin e dëshirave tuaja në jetën tuaj të dashurisë, atë personale dhe familjare. Java mund të mbahet mend me një përvojë që lidhet me një grua që është e afërmja, ose shoqja juaj.