HOROSKOP

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Binjakët

Gjatë javës 10 - 16 qershor do të ndihet fort kalimi i Hënës në një shesh me Marsin, i cili mund të sjellë në jetën tuaj manifestime mërzie, acarimi dhe shpërthime të ndryshme emocionale. Shmangni të qenit tepër mbrojtës ose keqdashës kur të tjerët ndajnë ndjenjat e tyre të lënduara me ju. Kjo nuk do të jetë aspak e lehtë, ndaj mund të pritet një shkallë e caktuar shqetësimi emocional gjatë ditëve të para të javës, veçanërisht në marrëdhëniet intime.

Në përgjithësi, gjatë javës, ndjeshmëria dhe emocionaliteti juaj do të përcaktojnë vendimet dhe veprimet tuaja. Nëse kjo do të jetë për të mirën tuaj, do ta dini vetëm në fund të javës.

Gjatë kësaj jave shmangni besimin e gjërave që lidhen me paratë, si dhe shmangni veprimet dhe vendimet impulsive në këtë drejtim.

Ju mund të merrni para të papritura.

Kjo javë do të jetë e favorshme për çdo ndryshim në lidhje me shtëpinë ku jetoni, një pronë që dëshironi të blini.

Mund të realizoni ndryshime në punë (biznes) që do të zhvillohen në favorin tuaj.

Java do jetë e favorshme për udhëtime. Këshilla është që të keni kujdes nga veprimet e nxituara ose veprimet kryelartë, veçanërisht gjatë ngarjes së makinës.

Veprimet e papritura të të afërmit ose mikut tuaj do t'ju bëjnë nervoz dhe të shqetësuar.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësi të zgjidhni një problem të pakëndshëm dhe të largoni tensionin e akumuluar javët e fundit.

Problemet e reja në jetën tuaj mund t'i pranoni më emocionalisht dhe do të mbështeteni shumë në ndihmën e një personi të afërt për t'i zgjidhur ato.

Djemtë dhe vajzat vështirë se do të mund të planifikojnë këtë javë sepse gjëra të ndryshme do të marrin zhvillimin e tyre individual dhe në shumicën e rasteve në kundërshtim me pritshmëritë apo nevojat tuaja. Kujdes me paratë, edhe nëse ato janë shumë të vogla, pasi ka mundësi që ose t'i humbisni ose t'i shpenzoni me nxitim për diçka për të cilën më vonë do të pendoheni. Mbani dokumentet tuaja personale të sigurta dhe shmangni shpërqendrimet.

Burrat do kenë mbi supe një ngarkesë të mjaftueshme psikologjike, e cila në shumicën e rasteve do të lidhet me paratë, dokumentet dhe pagesat e ndryshme. Në fakt, dalja apo zgjidhja nuk është aspak e ndërlikuar. Gjatë javës mund të bini në një humor të trishtuar, sentimental ose pesimist për shkak të lajmeve që lidhen me dikë.

Gratë në njëfarë mënyre do të mbajnë mbi supe barrën më të madhe të përgjegjësive në familje. Do ta keni kohën më të vështirë me ato detyra që ju ose dikush tjetër keni lënë pas dore t'i kryeni gjatë javëve të fundit. Ju gjithashtu mund të gjeni kohë për dashurinë. Gjatë kësaj jave do të gjendeni në një situatë ku do t'ju duhet të merrni një vendim të rëndësishëm shumë shpejt dhe ndoshta nën presion.

Gaforrja

Ambiciet tuaja profesionale dhe politike mund të aktivizohen. Përgjegjësitë apo detyrat tuaja financiare, profesionale, politike apo ligjore do të rriten. Forca, qëndrueshmëria dhe durimi juaj do të testohen.

Gjatë javës do të keni mundësi të rinovoni miqësitë apo njohjet tuaja të vjetra. Kjo mund të bëhet gjatë një takimi të papritur ose përmes rrjeteve të ndryshme sociale. Do të jeni të kënaqur të komunikoni sërish me këtë person, megjithëse arsyeja e mungesës së komunikimit mes jush muajt apo vitet e fundit mund të jetë një konflikt apo situatë tjetër e pakëndshme.

Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të gjeni në shtëpinë tuaj gjëra që kishit harruar ku i keni vendosur disa kohë më parë.

Do të jeni të padurueshëm, nervoz ose kontradiktor në veprimet që lidhen me pasurinë që zotëroni ju ose familja juaj.

Mund të keni probleme me riparime, mosmarrëveshje për përmirësime të ndryshme të shtëpisë, marrjen me qira ose shitjen e pronës.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, mos i merrni shumë emocionalisht problemet e miqve tuaj, të cilat do të lidhen me çështjet e tyre financiare apo vështirësitë.

Shmangni komentet e bazuara vetëm në këndvështrimin tuaj. Ata mund të kenë bërë gabime, por kjo nuk do të thotë që ju jeni imun ndaj tyre. Nëse nuk mund të ndihmoni, shmangni gjykimin ose komentet negative.

Java do të mbahet mend me përvoja të ndryshme të këndshme që lidhen me shtëpinë tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të kërkojnë një rrugëdalje nga një situatë e pakëndshme që lidhet me paratë, ose do të kërkojnë një mënyrë për të përmirësuar buxhetin e tyre personal. Nuk do të mungojnë mundësitë për këtë, veçanërisht nëse mundësia për të punuar. Për disa prej jush, ka pagesa të vonuara, gjë që mund të jetë një shqetësim i vërtetë. Mungesa e durimit gjatë javës mund të jetë baza e konflikteve të stuhishme, emocionale, por përgjithësisht të pakuptimta. Me kalimin e kohës, ju vetë do të ndiheni fajtorë për shfaqjen e tyre dhe ndoshta për zhvillimin e tyre.

Burrat do të kenë angazhime ose plane të ndryshme në lidhje me një grua. Shumica prej jush do të jenë përpjekur të bëjnë një plan paraprak për këto shtatë ditë dhe do të prisni zhvillimin e tyre të favorshëm përmes përpjekjeve që do të bëni për to. Prania në jetën tuaj e dikujt që ka shumë të ngjarë të jetë më i ri se ju nuk do të jetë e rastësishme. Java do të favorizojë eksperienca intime dhe romantike kryesisht për burrat e pamartuar.

Gratë do të kthehen në mendime dhe kujtime në lidhjen e tyre të vjetër të dashurisë, fundi i së cilës në shumicën e rasteve ishte faji i tyre. Ju ndoshta keni qenë të paduruar atëherë, ose keni menduar se keni më shumë se një zgjedhje për një partner. Cilado qoftë arsyeja e vërtetë, kthimi mbrapa vështirë se është i mundur. Gjatë javës do të keni angazhime të ndryshme në lidhje me pronat apo gjëra që do të kenë nevojë për një lloj riparimi apo ndonjë lloj tjetër përmirësimi.