HOROSKOP

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Binjakët

Gjatë javës do të kaloni shtatë ditë ngjarjesh të mira dhe të këqija që do të alternojnë dhe do ta bëjnë javën tuaj dinamike dhe interesante në mënyrën e vet.

Do ta keni të vështirë të realizoni planet tuaja, por jo të pamundura. Thjesht gjërat nuk do të ndodhin aq shpejt dhe lehtë sa prisni.

Njerëzit nga afër dhe larg do t'ju zhgënjejnë ose trishtojnë me veprimet apo fjalët e tyre të pamenduara dhe të nxituara.

Gjatë kësaj jave do të keni kontakte me persona që nuk i njihni, por me të cilët do t'ju duhet të zgjidhni çështje materiale apo financiare.

Gjatë javës do të lindë nevoja për të blerë apo për t'i dhënë diçka një të afërmi, shoku apo fqinji, gjë që do të kërkojë një vendim të arsyeshëm nga ana juaj.

Marrëdhënia juaj do të vihet në provë me një grua që vazhdon t'ju përgojojë, t'ju manipulojë me informacione të ndryshme të rreme rreth njerëzve dhe ngjarjeve dhe në përgjithësi t'ju ndikojë negativisht mendërisht. Probabiliteti që ju të vendosni ta hiqni atë nga jeta juaj është shumë i lartë, për sa kohë që kjo është e mundur.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të kërkoni kontakte me miqtë me të cilët do të dëshironi të bisedoni për tema interesante, pa u ankuar për problemet e përditshme që janë të pranishme pothuajse në çdo familje në këtë kohë.

Djemtë dhe vajzat mund të presin një javë në të cilën nuk do t'u mungojë fati për gjërat që kanë perspektivë në të ardhmen. Nuk ka rëndësi se me çfarë lidhen, qoftë arsimi, karriera apo jeta personale. Gjatë javës, do t'ju duhet të komunikoni ose të punoni së bashku me një burrë që mund t'ju tregojë më shumë ashpërsi dhe saktësi në veprimet tuaja.

Burrat do të jenë mjaft të kujdesshëm në marrëdhëniet e tyre me persona të panjohur, pasi intuitivisht do të ndjeni njëfarë dyshimi ndaj qëllimeve apo veprimeve të tyre. Marrëdhëniet tuaja me disa të afërm mund të rezultojnë më të komplikuara se zakonisht. Këtë javë, jini të kujdesshëm në ndarjen e informacionit personal, edhe me miqtë tuaj të vjetër dhe të besuar. Nuk përjashtohet ndarja me njerëz që i njihni për arsye të ndryshme jetësore.

Gratë do të kalojnë një javë me vendime të vështira që do të ndikojnë në veprime dhe plane që kanë ngecur për një kohë të gjatë. Për disa prej jush, problemet e vjetra do të kenë një zhvillim të ri dhe këtë herë nuk do mund t'i lini të pazgjidhura.

Gaforrja

Gjatë javës do të keni disa takime apo kontakte interesante me persona të rëndësishëm për ju.

Arsyeja për këtë mund të jetë një mbledhje për një rast të veçantë, si ditëlindja, dita e emrit, diplomimi, planet e biznesit dhe të tjera.

Prindërit e kësaj shenje të horoskopit do të jenë më bujarë me fëmijët e tyre dhe disa prej tyre mund të jenë të lumtur me lajmet që lidhen me një ngjarje të veçantë.

Gjatë kësaj jave planifikoni me kujdes planet që keni lidhur me shtëpinë tuaj. Mos e impononi mendimin tuaj ose mos u bëni presion të tjerëve që të pranojnë idetë tuaja, veçanërisht nëse vendosni të futeni në një debat të pakëndshëm ose konflikt.

Gjatë javës do të keni një marrëdhënie të paparashikueshme me një të afërm.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të përjetoni zhgënjim ose do të ofendoheni nga dikush që ju premton diçka dhe ju jep shpresë, pastaj do të dorëzohet.

Gjatë kësaj jave do t'i kushtoni më shumë vëmendje ngjarjeve në jetën e një personi që nuk jeton në shtëpinë tuaj dhe që po kalon një periudhë të vështirë në jetën e tij.

Djemtë dhe vajzat do të kenë pritshmëri të veçanta për këtë javë në lidhje me disa plane për pushime, në një pikë turistike apo eksperienca të tjera të ngjashme jashtë shkollës apo vendit tuaj të punës. Lundrimi në ëndrra dhe plane për përvoja të tilla mund t'ju bëjë të shpërqendruar, të mos dëshironi të kryeni detyrat tuaja themelore të përditshme dhe kjo mund të shkaktojë pakënaqësi dhe konflikt të dikujt.

Burrat do të duhet të tregojnë një përgjegjësi më serioze ndaj detyrave të tyre prindërore. Kjo nuk është një javë ku mund t'ia kaloni ato dikujt tjetër pasi ka gjëra serioze që ndodhin në jetën e fëmijës suaj. Pjesëmarrja apo ndërhyrja juaj në to është më se e domosdoshme. Gjatë kësaj jave nuk do të më mungojë dëshira për aventura romantike, flirtime apo eksperienca intime, pavarësisht nëse jeni të martuar apo jo. Dëshira juaj për të kaluar më shumë kohë me miqtë ose me njerëzit që ju pëlqen nuk duhet të krijojë konflikt në familjen tuaj.

Gratë do të priren të veprojnë emocionalisht, në mënyrë impulsive, sikur të jenë ende diku në rininë e tyre. Kjo mund të ndikojë në mënyrën se si visheni, make-up, argëtimi, gjëra që nuk do të jenë veçanërisht tipike për moshën tuaj. Blerjet që do të bëni këtë javë mund të ndikohen edhe nga emocionet tuaja. Do të bëni mirë të dëgjoni këshillën se kjo është një javë e rëndësishme në të cilën dëshira juaj për kënaqësi dhe argëtim do të bëjë mirë të ndalet.