HOROSKOP

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Binjakët

Gjatë javës ka një probabilitet të lartë për një konflikt të pakëndshëm me një person nga mjedisi juaj i ngushtë, zhvillimi i të cilit është i vështirë të parashikohet dhe mund t'ju befasojë.

Përpiquni të jeni më tolerantë dhe më kuptues ndaj fjalëve të njerëzve që ju rrethojnë dhe shmangni fjalët që e dini se mund të lëndojnë të dashurit ose miqtë tuaj.

Gjatë javës, shumë prej jush do të jenë të prirur për shpenzime të pamatura, gjë që do të krijojë tension me pjesën tjetër të familjes, nëse nuk jetoni vetëm.

Në përgjithësi, java do të favorizojë jetën tuaj të dashurisë dhe zhvillimin e çështjeve tuaja financiare, duke krijuar për shumë prej jush mundësi të reja për punë, ose për të siguruar të ardhura shtesë.

Gjithçka, sigurisht, do të varet nga aftësia juaj për të marrë vendimet e duhura dhe për të vepruar me arsye, jo të nxitur nga tekat e çastit apo përfitimet.

Gjatë javës, tregohuni të kujdesshëm me cilët persona keni kontakte reale, jo vetëm për shkak të kontaktit tuaj fizik me ta, por edhe për shkak të ndikimit negativ të tyre tek të tjerët me komente pesimiste.

Djemtë dhe vajzat do të duan të rijetojnë disa gjëra nga fëmijëria e tyre, por realitetet për fat të keq tashmë janë të ndryshme. Ju mund të keni nevojë të ndërveproni ose të punoni me njerëz më të rinj se ju. Kjo javë do të favorizojë udhëtimet në raste të ndryshme dhe në distanca të ndryshme. Ju mund të mendoni ose planifikoni një udhëtim të ardhshëm me miqtë.

Burrat do ta ndjejnë që në ditët e para të javës rëndësinë dhe nevojën për të treguar një sjellje më serioze dhe të përgjegjshme. Kjo do të jetë një kohë jo vetëm për të përfunduar detyrat dhe angazhimet tashmë të nisura, por edhe për të përfunduar një fazë në jetën tuaj. Ka gjëra që duhet të kenë qenë prej kohësh në të kaluarën tuaj: kujtimet, njerëzit, shpresat apo ëndrrat. Gjatë kësaj jave do t'ju ndihmojë të komunikoni me njerëz që jetojnë në distancë nga ju.

Gratë do të duhet të përshtaten me natyrën e njerëzve të vështirë, të huajve ose njerëzve që ju e dini se kanë një qëndrim negativ ndaj jush. Vështirësitë në familje ose me njerëz nga rrethi juaj i të afërmve do të lindin për shkak të një karakteri të palëkundur dhe kokëfortësisë. Kjo do të jetë një javë e favorshme për veprime të ndryshme të rëndësishme për interesat dhe planet tuaja pronësore.

Gaforrja

Gjatë javës 15 - 21 Prill do të kërkoni informacione apo shpjegime në lidhje me veprimet e një personi që përpiqet të arrijë diçka përmes gënjeshtrës, mashtrimit dhe manipulimit. Zhgënjimi që do të përjetoni do të jetë i madh, por në të njëjtën kohë do të përpiqeni të kuptoni motivet e veprimeve të këtij personi.

Gjatë kësaj jave do të ndiqni me interes lajme që lidhen me një ngjarje të rëndësishme të natyrës familjare, si fejesa, dasma, shtatzënia apo lindja e një fëmije.

Disa mund të gjejnë guximin t'i propozojnë partnerit të tyre këtë javë.

Çdo situatë dhe vendim i rrezikshëm është i padëshirueshëm dhe pasojat e tyre janë të paparashikueshme.

Kini kujdes në çështjet e parave me njerëz që do të duan të fitojnë ose të bëjnë diçka të mirë për ta, por jo për ju.

Gjatë javës do të jetë e rëndësishme të tregoheni të kujdesshëm dhe të mos lejoni konflikte në shtëpinë tuaj, të cilat mund të kenë një zhvillim shumë të pakëndshëm.

Djemtë dhe vajzat do të ndeshen me karakterin e vështirë të të afërmit, shokut apo shoqes së klasës, gjë që do t'ju japë një mësim jete në drejtim të njohjes së natyrës njerëzore. Do të përjetoni diçka që do të lërë përshtypje të fortë në jetën tuaj dhe që ka shumë të ngjarë të ketë lidhje me dikë në rrethin tuaj të të afërmve. Në shumë mënyra, kjo mund të jetë një javë përparimi për ju, e cila do të përcaktohet nga aftësia juaj për të kapur dhe për të përfituar nga shanset që ju jep jeta.

Burrat do kenë një javë interesante sepse me më shumë liri dhe lehtësi do të mund të lëvizin idetë dhe planet e tyre për këtë periudhë kohore. Komunikimi juaj me njerëz që kanë arritur sukses të vërtetë në jetë mund t'ju mbushë me një dozë të re optimizmi për të ardhmen tuaj. Java do të mbahet mend për zhvillimin e shpejtë të ngjarjeve të ndryshme të rëndësishme, të cilat në shumicën e rasteve do të shqetësojnë njerëzit tuaj të afërt.

Gratë do të duhet të ndryshojnë disa gjëra në jetën e tyre, si mënyra e komunikimit, mënyra e punës apo planet për të ardhmen e afërt. Ata që janë të përfshirë në një çështje gjyqësore ose ligjore do të jenë në gjendje të kenë mbështetje ose ndihmë nga një burrë. Gjatë javës do të diskutohet një çështje më e rëndësishme në lidhje me një të afërm që mund të jetë babai, bashkëshorti apo djali juaj.