HOROSKOP

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Binjakët

Gjatë javës nga 19 deri më 25 shkurt do të përjetoni një situatë të pakëndshme në punën tuaj që do të shkaktojë tension më të madh. Kjo ndoshta do të ketë të bëjë me një konflikt me një grua që është kolege juaj, kliente ose pjesë e ekipit drejtues.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, padyshim që do të jeni të shqetësuar dhe të paduruar në kryerjen e detyrave tuaja profesionale, të cilat gjithashtu mund të shkaktojnë vështirësi apo situata të ndërlikuara.

Nëse keni vështirësi në martesën tuaj, gjatë kësaj jave një ngjarje specifike mund të nxisë dëshirën ose hapin drejt një ndarjeje përfundimtare.

Java do të jetë e favorshme si për udhëtime, ashtu edhe për zhvillimin e marrëdhënieve tuaja miqësore me njerëz nga afër dhe larg.

Ju mund të udhëtoni për të takuar miq, ose miqtë tuaj mund të vendosin të udhëtojnë për t'ju vizituar.

Gjatë javës do të habiteni nga një informacion ose një propozim që me shumë gjasa do të ndikojë në karrierën tuaj. Mos nxitoni në marrjen e vendimeve këtë javë. Jepini vetes kohë për të menduar, për të kontrolluar më tej informacionin e marrë dhe më pas vendosni se çfarë të bëni.

Djemtë dhe vajzat do të tregojnë dobësi në disa nga veprimet e tyre, gjë që do të ndikojë keq si në perceptimin e të tjerëve për ju, ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja me të tjerët.

Burrat do të kalojnë momente të humorit të keq për shkak të pamundësisë për të parë një rrugëdalje nga një situatë apo problem i pakëndshëm. Armatosuni me durim, jini të gatshëm të përballeni me pasojat e gabimeve tuaja të së kaluarës dhe zgjidhni problemet tuaja.

Gratë ende mund të ndikohen emocionalisht nga ngjarjet dhe përvojat e javës së kaluar. Do të dëshironi të dilni nga kjo gjendje duke bërë plane interesante dhe të guximshme për të ardhmen tuaj, por kjo do të jetë një detyrë shumë e vështirë për disa prej jush. Nëse të vjen të qash, mos u përmbaj. Pastroni energjinë e keqe nga ju, në mënyrë që pastërtia dhe drita të hyjnë përsëri tek ju.

Gaforrja

Gjatë javës nga 19 deri në 25 shkurt, vëmendja juaj do të përqendrohet në zgjidhjen e problemeve të pakëndshme shtëpiake.

Gjëja e rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve është të mos nxitoni në veprimet tuaja dhe të shmangni panikun.

Prindërit e lindur në këtë shenjë të zodiakut do të duhet të zgjidhin situata të ndryshme, të pakëndshme që lidhen me një fëmijë.

Gjatë javës do të keni marrëdhënie të vështira me persona që janë nga rrethi juaj i miqve.

Një konfrontim i pakëndshëm mund të kthehet në një konflikt të pakontrollueshëm dhe madje të çojë në fundin e miqësisë tuaj. Është e mundur që të mashtroheni, manipuloheni ose vidheni në një farë mënyre nga një person të cilin e konsideronit mik.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për zhvillimin e çështjeve tuaja financiare, për marrjen e parave, përfshirë edhe kredinë.

Djemtë dhe vajzat do të mendojnë se si të përfitojnë nga një mundësi interesante ose e papritur. Do të jetë një javë interesante për ata që duan të zhvillohen jo vetëm në një fushë të caktuar, por edhe si personalitete të epokës së re. Gjatë javës mund të merrni dhurata ose mund të blini diçka për veten tuaj.

Burrat do të duhet të ndihmojnë dikë ose të zgjidhin disa çështje me përfaqësues të një institucioni shtetëror ose privat. Java do të favorizojë zhvillimin e çështjeve tuaja financiare.

Gratë do të duhet të ofrojnë mbështetje për një burrë të afërm, ose mik. Do të keni më shumë detyra dhe përgjegjësi familjare dhe do t'ju duhet të merrni përsipër disa nga punët e burrave në shtëpinë tuaj. Do të keni një përvojë të papritur, ose emocionale në lidhje me një person me të cilin keni një lloj marrëdhënie miqësore.