HOROSKOP

Horoskopi javor 7-13 gusht

Horoskopi javor 7-13 gusht

Dashi
Gjatë javës do të keni kontakte dhe takime interesante me njerëz nga afër dhe larg. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të udhëtuar ose për të pritur mysafirë në shtëpinë tuaj.
Kjo javë do të jetë dinamike dhe stresuese për ju pasi do të lindin shumë më tepër angazhime apo përgjegjësi. Nuk ka asnjë arsye që nuk mund ta përballoni.
Këtë javë do të keni një rast për një mbledhje lidhur me një ngjarje të veçantë në jetën e një miku apo të afërmi.
Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të zhvilloni dhe zbatoni një ide apo plan tuajin e vjetër, për të cilin nuk keni pasur kohë apo burime deri më tani. Ndoshta një situatë e re e papritur do t'i bëjë gjërat të arritshme.
Në planin financiar java do t`ju ofrojë mundësi të ndryshme për punë shtesë, të ardhura shtesë.
Ju mund të merrni informacione të dobishme ose një sugjerim nga një mik në lidhje me një mundësi të re pune ose angazhim shtesë profesional.
Djemtë dhe vajzat mund të angazhohen në disa punë shtesë. Jeni në një periudhë jashtëzakonisht të mirë dhe nëse nuk e humbni kohën në biseda dhe argëtime të pakuptimta, do të keni mundësi të arrini shumë.
Gratë do të përjetojnë një periudhë vendimesh, takimesh apo ndryshimesh të rëndësishme. Vizitat në një institucion në lidhje me zgjidhjen e një dokumenti, kontratë dhe formalitete të tjera janë të mundshme. Do të përfshiheni në më shumë detyra në shtëpi dhe në familje dhe të gjithë do të mbështeten tek ju. Ndoshta do të keni kontakte me një mik apo të afërm që do të udhëtojë gjatë kësaj periudhe, ose që jeton në distancë nga ju.
Burrat do të planifikojnë një bisedë të rëndësishme për planet e tyre për të ardhmen. Do ta keni të vështirë të gjeni mirëkuptim nga njerëzit përreth jush, madje shpresat tuaja mund të shkatërrohen. Në përgjithësi, do të kaloni një javë me ankth.

Demi
Gjatë javës përgatituni për përvoja të papritura në jetën tuaj të dashurisë. Disa ngjarje apo biseda do ju shqetësojnë. Mos bëni supozime ose interpretime të asaj që do të dëgjoni ose shihni. Njohjet e reja nuk duhet të nxitohen. Shumë shpejt mund të zbuloni se jeni objekt i flirtit të dikujt pa qëllime serioze.
Kjo javë do të jetë një kohë e favorshme për zhvillimin e çështjeve tuaja me paratë. Përdoreni javën për të shlyer borxhet, për të hartuar dokumente financiare ose bankare, etj.
Shumë do të jenë të lumtur të marrin para, pavarësisht nga burimi i tyre.
Gjatë javës, një ngjarje në jetën e një anëtari të familjes ose të afërmit tuaj do t'ju largojë nga një ide ose plani juaj.
Disa nga veprimet tuaja këtë javë do të nxiten nga takimet dhe bisedat që keni pasur javën e kaluar.
Kushtojini vëmendje ëndrrave tuaja këtë javë. Mësoni të shkruani përvojat tuaja të çuditshme, do të vijë koha për t'i zbërthyer ato.
Ka të ngjarë që këto ëndrra t'ju japin informacion në lidhje me një situatë të ndërlikuar ose problem të ardhshëm në shtëpinë tuaj.
Shumë do të jenë në gjendje të gëzohen për një blerje, ose dhuratë, me shumë mundësi të planifikuar paraprakisht.
Gjatë kësaj jave, djemtë dhe vajzat do të kenë më shumë arsye për të qenë në humor të mirë. Do të merrni lajme të mira ose ndihmë nga një grua. Komunikimi juaj me një mashkull (me shumë mundësi në telefon ose me letra) do të jetë i rëndësishëm për ju.
Gratë mund të humbasin kohë të vlefshme duke pritur për rezultatet e ngjarjeve specifike, të cilat nuk do të realizohen gjatë këtyre shtatë ditëve. Ka mundësi që të përgatisni një dhuratë për një burrë apo mik të ngushtë.
Lërini burrat të përgatiten për më shumë kujdes dhe detyra shtëpiake. Disa ngjarje në shtëpinë tuaj do të arrijnë t'ju befasojnë me zhvillimin e tyre. Do të përpiqeni të kënaqni ose t'i bëni përshtypje një gruaje me një gjest interesant vëmendjeje ose një dhuratë.

Binjakët
Gjatë javës mund të prisni një sërë ngjarjesh që lidhen me të afërmit tuaj. Ato patjetër do të lidhen me përvoja apo ngjarje të rëndësishme në jetën e tyre.
Në planin financiar, detyrimet ose shqetësimet tuaja të vjetra do të vazhdojnë t'ju krijojnë tension, pa një ide të qartë se si t'i zgjidhni ato.
Nëse jeni në gjendje të vlerësoni siç duhet situatën dhe gjërat, ndoshta do t'i shihni më qartë gabimet tuaja dhe do t'i korrigjoni ato.
Profesionalisht, prisni shfaqjen e njerëzve të rinj aty ku punoni.
Mbledhjet dhe takimet tuaja këtë javë do të jenë pothuajse gjithmonë shumë emocionale. Disa prej tyre mund t'ju habisin me praninë e njerëzve që nuk i keni parë prej kohësh.
Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë me ngjarje të rëndësishme në familjen tuaj dhe në punën tuaj do të jeni më së shumti të angazhuar në detyrat rutinë.
Djemtë dhe vajzat do të enden përreth duke kërkuar zgjidhjen më të mirë, ose realizimin e dëshirave dhe ëndrrave të tyre. Nuk do të jetë një detyrë e lehtë. Kushtojini vëmendje këshillave, ose fjalëve të një personi të dashur. Eksperienca të këndshme do të lindin në marrëdhëniet tuaja personale.
Gratë do të jenë të prirura për flirtim, përvoja intime apo dashurie pa ndonjë qëllim të veçantë në veprimet e tyre. Lërini mendimet tuaja të mos ikin nga realiteti në të cilin jetoni.
Burrat do të fokusohen në shpërndarjen e duhur të parave në buxhetin e tyre familjar. Të ardhurat shtesë nuk përjashtohen. Ju mund të jeni të zhgënjyer nga disa nga pritshmëritëtuaja që do të dështojnë për shkak të veprimeve joserioze të njerëzve të tjerë.

Gaforrja
Gjatë javës do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje një shoku ose të afërmi që po përjeton vështirësi të ndryshme në jetën e tyre. Ata patjetër do të kenë nevojë për ndihmën, kujdesin, këshillën ose mbështetjen tuaj emocionale ose financiare.
Gjatë javës do të keni biseda që do të kërkojnë vendime që lidhen me punën ose ndonjë lloj prodhimi, shërbimi etj.
Java do të mbahet mend me ngjarje emocionale që lidhen me fëmijët apo të rinjtë.
Gjatë këtyre shtatë ditëve në familjen tuaj do të ndodhin ngjarje interesante, të cilat do të jenë baza e ndryshimeve në të ardhmen tuaj të afërt.
Java do të jetë e favorshme për planifikimin dhe zhvillimin e gjërave që lidhen me martesën pas një periudhe ndarjeje.
Kjo do të jetë një javë e favorshme për zhvillimin, zgjidhjen apo përfundimin e çështjeve dhe angazhimeve financiare, për marrjen e parave apo arritjen e një marrëveshjeje për pagë më të mirë.
Një ftesë e papritur do t'ju kënaqë këtë javë. Do të kënaqeni edhe me lajmet që lidhen me miqtë apo të afërmit.
Gjatë javës shmangni personat e zymtë ose të bezdisshëm që vetëm do t'ju ngarkojnë me energji negative dhe humbje kohe të vlefshme për ju.
Një udhëtim do t'i nxjerrë djemtë dhe vajzat e kësaj shenje të zodiakut nga monotonia e përditshmërisë. Më në fund do të vijë një njoftim, një dokument apo diçka tjetër që keni pritur prej kohësh dhe do t'ju befasojë me diçka të këndshme.
Burrat do të shpenzojnë pjesën më të madhe të kohës në riparimet e shtëpisë, në makinën e tyre personale ose në pronën që zotërojnë të afërmit e tyre. Kjo do të jetë një javë e favorshme për blerjet e artikujve apo pajisjeve për shtëpinë tuaj.
Gratë do të duhet të jeni më pozitive nëse duan të jenë me fat këtë javë. Përndryshe, humori i zymtë do t'ju sjellë probleme të papritura dhe përkeqësim të atyre tashmë ekzistuese. Emocionaliteti juaj më i madh këtë javë do t'ju ndihmojë të tregoni ndjenjat tuaja për partnerin.

Luani
Gjatë javës do të mbusheni me shpresa për ngjarjet e ardhshme deri në fund të verës. Do të ngarkoheni me pritshmëri pozitive për zgjidhjen e problemeve shtëpiake.
Njerëzit nga larg mund të luajnë një rol të rëndësishëm në çështjet tuaja shtëpiake dhe pronësore.
Gjatë javës prisni një surprizë në familje që do të sjellë ndryshime në planet tuaja.
Do të realizoni disa nga idetë tuaja që do të kenë një lidhje me familjen. Ndoshta do të ndihmojnë në zgjidhjen e një problemi të vjetër.
Shmangni konfliktet me njerëzit me të cilët keni marrëdhënie të rëndësishme këtë javë. Nën ndikimin e emocioneve tuaja, mund të thoni gjëra për të cilat më vonë do të pendoheni. Kjo do të lërë një kujtim të pakëndshëm në marrëdhënien tuaj.
Gjatë javës do keni shpenzime që do të jenë të papritura, ose do t'ju shkaktojnë shqetësime.
Djemtë dhe vajzat do të kenë një kohë të favorshme për marrëdhënie dashurie ose miqësie, pasi do t'i nënshtrohen një ndjeshmërie më të madhe emocionale dhe vëmendje ndaj ndjenjave të njerëzve të tjerë. Do të tregoni mirëkuptim dhe mirësi më të madhe emocionale ndaj anëtarëve të familjes suaj.
Gratë do të përjetojnë shumë situata befasuese që lidhen me punën e tyre. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të punuar me burra dhe për kontakte me ata që kanë një pozicion të lartë shoqëror. Këto shtatë ditë do të jenë të mira për organizimin e eventeve të ndryshme.
Burrat duhet të jenë të kujdesshëm në marrëdhëniet me personat me të cilët kanë kontakte të përditshme. Ato nuk duhet të jenë komplekse apo problematike, por patjetër do të jenë të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Kjo javë do të jetë e favorshme për biznesin, për marrëdhëniet në shtëpinë tuaj, për ndryshimin e vendbanimit apo për pranimin e anëtarëve të rinj në rrethin tuaj të të afërmve.

Virgjëresha
Gjatë javës është mirë të dini se ndikimi i Jupiterit gjatë këtyre ditëve mund të shkaktojë tendencë për ekzagjerim, vullnet, arrogancë, krenari dhe egoizëm.
Do të keni një kohë të favorshme për zhvillimin e çështjeve tuaja financiare ose familjare. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të planifikoni veprime të ndryshme, të cilat do t'ju duhet t'i siguroni në një farë mënyre me mjete financiare.
Gjatë kësaj jave, paratë në buxhetin e familjes mund t'ju bëjnë të lumtur. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të siguruar të ardhura më të mira për muajt në vijim.
Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm në marrëdhëniet me personat e kontakteve tuaja të përditshme.
Ngjarjet ose angazhimet që lidhen me pronën mund të jenë arsyeja e kontakteve me punonjësit e një qeverie, banke, tatimore ose institucioni tjetër.
Gjatë javës do të keni takime të këndshme që lidhen me raste si: ditëlindje, fejesë, përvjetor, martesë etj. Do të gëzoheni për një ngjarje të rëndësishme në jetën e një miku apo të afërmi.
Përsa i përket dashurisë, do të keni një javë interesante dhe emocionuese. Do të keni mundësinë dhe dëshirën për të realizuar gjëra të rëndësishme për ju që lidhen me marrëdhënien e dashurisë.
Djemtë dhe vajzat me nxitim në veprimet e tyre mund të shkaktojnë probleme në marrëdhëniet romantike ose seksuale. Mos e teproni me shpenzimet.
Gratë do të angazhohen në detyra të rëndësishme për familjen e tyre, të cilat do të kenë një zhvillim të suksesshëm dhe mund të jenë shkak për kënaqësi dhe humor të mirë. Mund të keni disa probleme ose vonesa në transport.
Burrat do të jenë të kujdesshëm, të rezervuar për t'u angazhuar në gjëra që nuk i shqetësojnë drejtpërdrejt, por janë të rëndësishme për të afërmit ose miqtë.

Peshorja
Gjatë kësaj jave nëse ndiqni vetëm mendimin dhe dëshirën tuaj, nëse nuk jeni diplomatë, pashmangshmërisht do të shfaqen probleme në punë dhe biznes. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do t'ju duhet të angazhoheni me përgjegjësi në çështjet tuaja financiare. Përdorni disa opsione të favorshme stabilizimi. Shmangni shpenzimet si rezultat i vendimeve tuaja emocionale, tekave ose dëshirave.
Shumë do të jenë të zënë gjatë javës me marrjen dhe dërgimin e parave, ose kërkimin e mundësive të reja për të ardhura shtesë.
Kjo javë do të mbahet mend për ngjarje të ndryshme që do të kenë një zhvillim dinamik, ose do të lënë gjurmë të qëndrueshme në jetën tuaj.
Jeni gati të përjetoni ngjarje që do të përcaktojnë të ardhmen tuaj.
Gjatë këtyre shtatë ditëve shmangni investimet e pasigurta dhe veprimet e rrezikshme që lidhen me paratë.
Kujdes me emailin, celularin apo kartat bankare.
Gjatë javës, mund të jeni të emocionuar nga ngjarje dhe lajme që lidhen me mëmësinë e ardhshme ose lindjen e një fëmije.
Gjatë kësaj jave do të keni takime dhe kontakte të dobishme me njerëz të ndryshëm, të cilët do t'ju japin ide konkrete për sipërmarrje të dobishme.
Djemtë dhe vajzat do të jenë të shoqërueshëm. Do të interesoheni për gjëra të ndryshme. Biseda të gjalla dhe udhëtime të shkurtra në lidhje me miqtë ose grupet e interesit janë të mundshme. Mund të jepni ose merrni këshilla të pasakta ose të shoqëroheni me njerëz të çuditshëm dhe jopraktikë.
Gratë do të tregojnë iniciativë në çështjet familjare. Do të keni marrëdhënie aktive, biznesi me njerëz nga distanca të ndryshme. Java do të favorizojë takimet familjare. Mund të kërkohet kujdes më i madh për një fëmijë.
Burrat do jenë të gjallë dhe do kenë shumë ide të reja. Një takim familjar në shtëpi është i mundur. Do të keni një ide se si t'i siguroni vetes disa të ardhura shtesë. Java do të jetë e favorshme për aktivitetin e biznesit dhe për zhvillimin e marrëdhënieve me fqinjët dhe kolegët.

Akrepi
Në jetën tuaj të dashurisë mund të ketë një tendencë për të përdorur partnerin në një farë mënyre për të realizuar interesat dhe dëshirat tuaja.
Në përgjithësi, do ta keni më të vështirë të zbatoni planet tuaja këtë javë. Vështirësitë do të vijnë nga keqkuptimi i ideve dhe veprimeve tuaja nga njerëzit që ju rrethojnë. Varet nga ju nëse do të injoroni mendimin e tyre apo do të dorëzoheni për shkak të hezitimit tuaj për të hyrë në konflikte.
Gjatë kësaj jave do të keni pritshmëri për ngjarje specifike që lidhen me një person të afërt, të cilat nuk ka gjasa t'ju habisin.
Java do të mbahet mend me një bisedë interesante, e cila mund të jetë për tema të ndryshme jetësore dhe filozofike të jetës.
Gjatë këtyre shtatë ditëve do të përjetoni emocionalisht një lajm të pakëndshëm që lidhet me një person që njihni.
Gjatë kësaj jave do ju rëndojë një shpenzim i papritur, i cili do të kërkojë një rishikim të buxhetit tuaj personal.
Djemtë dhe vajzat po hyjnë në një javë në të cilën do të fillojnë të kapërcejnë disa vështirësi në marrëdhënien me partnerin intim. Në realitet, së pari do t'ju interesojë vetja. Është e mundur që një dashuri e re t'ju emocionojë më shumë se ajo që keni aktualisht.
Gratë do të kalojnë një javë ku nervat e tyre do të jenë të tendosura. Mos u merrni me probleme shtëpiake ose financiare nëse kjo është një nga shkaqet e tensionit tuaj nervor.
Burrat mund të kalojnë vështirësi emocionale në familje dhe në punët e tyre shtëpiake. Çështjet tuaja familjare dhe financat do të bëhen shqetësimi juaj.

Shigjetari
Në marrëdhëniet tuaja të biznesit, ekziston rreziku për të nisur një aktivitet të ri të pamenduar, duke marrë përsipër një angazhim më të madh që do të rezultojë të jetë përtej mundësive tuaja për realizim.
Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni të kënaqur me lajmet nga larg. Në shumicën e rasteve, kjo do të ketë të bëjë me një të afërm, ose një mik të vjetër tuajin.
Në përgjithësi, keni një javë të favorshme përpara jush për udhëtime dhe për zhvillimin e planeve familjare që lidhen me njerëzit nga larg.
Gjatë kësaj jave, një ngjarje e rëndësishme do të jetë një rast për një mbledhje familjare, një takim me të afërmit etj.
Biseda, diskutime, prezantime të rëndësishme në lidhje me punën ose biznesin tuaj po vijnë.
Gjatë kësaj jave, dikush mund t'ju angazhojë në diçka për të cilën keni kualifikimet ose njohuritë e nevojshme.
Tensioni më i madh në jetën tuaj të përditshme këtë javë do të ketë ndikim në gjendjen tuaj fizike, mendore dhe emocionale. Këshilla është të merrni kohë të mjaftueshme për të pushuar.
Djemtë dhe vajzat do të shqyrtojnë me kujdes planet e tyre, për realizimin e të cilave do të përpiqen gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të shqetësoheni se veprimet dhe dëshirat tuaja mund të shkaktojnë telashe. Do të kërkoni takime dhe biseda me njerëz që kanë përvojë apo njohuri të mjaftueshme jetësore për t'ju dhënë këshilla të shëndosha.
Gratë do të jenë të paqëndrueshme për sa i përket shëndetit dhe këshillohet që të shmangen sforcimet fizike.
Burrat do kenë shumë punë ose do të krijohen mundësi të reja për angazhime profesionale. Kjo do të jetë një kohë ku mund të provoni veten. Zhvillimi më i ngadalshëm i disa prej punëve tuaja nuk duhet t'ju shqetësojë ose të krijojë frikë të panevojshme. Këto gjëra kanë një arsye specifike dhe të rëndësishme që nuk është në dëmin tuaj. Do të kënaqeni duke kaluar një pjesë të kohës me miqtë në biseda interesante, përvoja emocionale në natyrë ose në vende të veçanta për rekreacion dhe argëtim.

Bricjapi
Gjatë javës mund të lindin probleme në lidhje me blerjet e shpejta dhe të pamenduara mirë. Mund të ketë konflikte ose probleme që lidhen me përfaqësuesit e një institucioni ligjor, gjykatë ose autoritet.
Përgatituni gjatë këtyre ditëve për të përmbushur angazhimet dhe përgjegjësitë më serioze që lidhen me familjen apo të afërmit tuaj.
Shumë rreth jush do të kenë nevojë për ndihmë ose këshilla për të zgjidhur problemet e tyre personale ose familjare.
Nëse lindin probleme në martesën tuaj këtë javë, zhvillimi i tyre mund të vazhdojë për një kohë më të gjatë.
Gjatë javës, do të jeni të kënaqur me suksesin ose një ngjarje tjetër të veçantë në jetën e njerëzve nga rrethi juaj i afërt.
Problemet shëndetësore, tuajat apo të një personi të dashur, mund të rezultojnë më serioze sesa duken ose do të riaktivizojnë një sëmundje të vjetër.
Java do të jetë e pafavorshme për zhvillimin e një procesi gjyqësor, ose për përfshirjen tuaj në një çështje ligjore.
Djemtë dhe vajzat do të marrin një mesazh të këndshëm në lidhje me paratë ose një mesazh që do të sjellë fat të mirë në shtëpi. Ju do të keni një takim me një person që jeton ose punon në një qytet ose vend tjetër.
Gratë do të duhet të angazhohen sërish për punët e vjetra familjare ose profesionale. Do të rezultojë se zbatimi i tyre nuk është bërë siç duhet, ka mbetur i paplotë ose ka një situatë tjetër të papritur.
Burrat do të angazhohen në dokumente që janë të rëndësishme për zhvillimin e çështjeve personale ose profesionale. Gjatë kësaj jave do të merrni lajme ose informacione kontradiktore nga të cilat do të varen veprimet dhe vendimet tuaja të ardhshme. Mund të keni një shqetësim për paratë, veçanërisht nëse punoni në financa, me para ose me dokumente financiare.

Ujori
Punët tuaja të parave do të kërkojnë vëmendje. Mund të ndodhin shpenzime ose humbje të panevojshme për shkak të mungesës së mendimit. Shmangni blerjen e gjërave të panevojshme dhe të shtrenjta. Gjatë kësaj periudhe duhet pasur kujdes gjatë blerjes ose shitjes së pasurive të paluajtshme.
Gjatë javës, mund të ketë një shans ose fat që do të jetë i rëndësishëm për një anëtar të familjes.
Shumë do të përjetojnë një surprizë të këndshme lidhur me një propozim martese apo lajme për fejesë, martesë.
Gjatë kësaj jave mund të prisni një ndryshim në jetën tuaj personale ose në jetën e familjes.
Në jetën e shumë prej jush do të krijohet një situatë e re e favorshme, një mundësi që lidhet me arritjen e një pozicioni më të mirë në karrierë, thellimin e marrëdhënieve të rëndësishme, një prezantim të suksesshëm etj.
Jini të hapur ndaj gjërave të reja që do të vijnë në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve. Jini të guximshëm dhe aktivë që të mos humbisni shansin tuaj.
Mund të merrni lajme të pakëndshme në lidhje me një person që njihni. Një aksident ose dramë e jetës personale është e mundur në jetën e një personi të tillë.
Në punën tuaj, jini të kujdesshëm dhe mosbesues ndaj vëmendjes së dikujt. Është e mundur që ky person të ketë qëllimin e tij personal për një sjellje të tillë ndaj jush.
Gjatë javës mund të lindë nevoja për një udhëtim të papritur në distanca të shkurtra.
Të rinjtë dhe të rejat do të fokusohen më shumë në ngjarjet e jetës së tyre personale, në realizimin e dëshirave dhe qëllimeve personale. Nuk ka asgjë të keqe me këtë për sa kohë që veproni me ndershmëri, në harmoni me njerëzit përreth jush. Do të jetë mirë të merrni informacion ose këshilla nga përvoja e një personi të afërt.
Gratë do të përpiqen t'ua përcjellin njohuritë dhe aftësitë e tyre të rinjve: nga familja ose nga vendi ku punojnë. Do të jeni pjesë e një ngjarjeje të rëndësishme në jetën e një të afërmi apo miku. Do të shijoni sukseset e arritura falë aftësive dhe njohurive tuaja. Do prisni një përgjigje për një propozim të rëndësishëm që do t’i bëni një personi që e doni dhe e respektoni shumë.
Burrat do të fokusohen në detyrat familjare me të afërmit, bashkëshortin ose fëmijët. Mbledhjet familjare do të jenë të rëndësishme, por do të ndiheni të lodhur dhe jo në humor për t'u argëtuar. Në situata të papritura do të jeni më dyshues dhe do të kërkoni qëllime të fshehura në veprimet e njerëzve të caktuar.

Peshqit
Gjatë javës duhet pasur kujdes kur lidhni kontrata dhe premtoni.
Gjatë këtyre shtatë ditëve nuk do t'ju jepet shumë kohë dhe mundësi për kënaqësi, sepse do të keni prioritete të rëndësishme që nuk mund t'i shtyni.
Dashuria dhe marrëdhëniet romantike, si ato tuajat ashtu edhe ato të fëmijëve tuaj të rritur (për ju që i keni), do të vihen në prova të papritura.
Gjatë kësaj jave shmangni të gjitha format e lojërave të fatit.
Tendenca e javës së kaluar e një ndryshimi në punë lidhur me rritjen, promovimin, pozicionin e ri, biznesin e ri vazhdon ende.
Gjatë javës do të mund të mbështeteni në të ardhura të mira nga puna në familjen tuaj.
Disa prej jush do të kenë luksin të shpenzojnë më shumë për trajtime kozmetike, trajtime dentare dhe aktivitete të tjera që lidhen me pamjen tuaj.
Do të ketë tension në martesën tuaj dhe në familjen tuaj në tërësi për nevojën për kujdes, trajtim ose dietë specifike për një të afërm. Kontradiktat dhe mosmarrëveshjet në lidhje me tema të ndryshme delikate të përditshmërisë suaj do të lindin lehtësisht.
Manifestimet e mbindjeshmërisë do të jenë në themel të shumicës së konflikteve në shtëpinë tuaj.
Mund të lindin probleme edhe me ish-bashkëshortin, mbështetjen e fëmijëve ose çështje të tjera financiare.
Gjatë javës do të keni përvoja apo ëndrra të ndryshme, të çuditshme.
Djemtë dhe vajzat do kalojnë një kohë më të qetë. Do të kënaqeni me shoqërinë e një rrethi të caktuar njerëzish. Do të prisni përmbushjen e një premtimi që dikush ju ka bërë kohë më parë.
Burrat do të kenë angazhime që lidhen me një fëmijë, nip, vëlla ose motër më të vogël. Konfliktet e kësaj jave do të lidhen me mungesën e ndihmës dhe mbështetjes nga personat që kanë edhe interes për realizimin me sukses të këtyre angazhimeve.
Gratë do të përpiqen të jenë ërheqëse, seksi, të tërheqin vëmendjen, të marrin komplimente, të jenë të dashura dhe të vlerësuara.