HOROSKOP

Horoskopi javor 10-16 maj

Horoskopi javor 10-16 maj

Dashi

Këtë javë do të jeni në gjendje të bëni përparim në çështjet dhe planet që lidhen me dashurinë ose burimet tuaja personale financiare. Në përgjithësi, këtë javë do të keni një kohë të mirë për të menduar dhe planifikuar veprimet dhe vendimet tuaja që do të jenë të rëndësishme për jetën tuaj të dashurisë dhe stabilitetin tuaj financiar. Java do të jetë e favorshme për udhëtime. Mund të ndodhë një arsye e papritur ose ftesë për të udhëtuar, vizituar miqtë ose të afërmit në një vend tjetër. Gjatë kësaj jave, shumica e përvojave tuaja të këndshme do të lidhen me udhëtime ose njerëz nga qytete dhe vende të tjera. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të lëvizur në një vendbanim të ri, ose për të qëndruar në një vendbanim tjetër. Mund të ndjeni lodhje mendore, pagjumësi, ose migrenë. Kjo është një kohë për të vetëvendosur dhe provuar personalitetin. Burrat do të jenë të prirur për ankth të panevojshëm. Ju patjetër që do të keni probleme, por manifestimet e nervozizmit nuk do t'ju sjellin dobi. Gratë do të presin të marrin një dokument të rëndësishëm, informacion, propozim, konfirmim ose përmbushje të një premtimi.

Demi

Nëse keni lindur nën shenjën e Demit, këtë javë arsyeja e gëzimit do të jenë përfitime të ndryshme ose përmirësime për shtëpinë tuaj. Zhvillimi i çështjeve të rëndësishme materiale mund të krijojë një gjendje të mirë shpirtërore për ju. Dhuratat mund t'ju befasojnë. Mos e rëndoni veten me pritshmëri të larta. Lajmet e pakëndshme gjatë javës në lidhje me një person që njihni nuk do t'ju befasojnë. Gjatë kësaj jave, mund të lindin keqkuptime ose mund të keni një përvojë emocionale me dikë në rrethin tuaj të miqve. Kjo nuk ka gjasa të prishë marrëdhënien tuaj, por përgjithësisht do të preferoni ta harroni këtë incident. Gjatë kësaj jave, shumë do të udhëtojnë për arsye të ndryshme. Mund të jeni të padurueshëm, të ndjeshëm, duke u bërë presion njerëzve të tjerë për të realizuar pritshmëritë ose dëshirat e tyre. Burrat do të kenë një kohë të favorshme për rregullimin e dokumenteve, për pagimin e borxheve dhe faturat e familjes. Gratë do të kenë një angazhim me një dokument, me shumë mundësi kontratë.

Binjakët

Këtë javë do të keni një angazhim që do t'ju bëjë të kaloni më shumë kohë me një person në rrethin tuaj të të afërmve. Sigurisht, kjo mund të ketë lidhje me telefonata më të shpeshta ose më të gjata, veçanërisht nëse jetoni në vende të ndryshme. Gjatë javës do të jetë e rëndësishme që të jeni prezent, të bisedoni ose të takoheni me një vajzë apo një grua që është në rrethin tuaj të miqve, kolegëve, partnerëve të biznesit ose klientëve. Gjatë javës, vëzhgoni me kujdes ngjarjet në jetën e një personi të lindur nën shenjën e Demit, Virgjëreshës ose Bricjapit, të cilat do t'ju sjellin ndonjë përfitim ose do të ndikojnë në një farë mënyre në planet tuaja, mënyrën tuaj të jetës. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të ndodhë një tension i shkurtër në lidhje me një udhëtim ose lajmeqë do të merrni nga një vend tjetër. Gjatë javës do të ketë situata të ndryshme në lidhje me paratë, shpenzimet e papritura ose nevojën për të përgatitur (nënshkruar) një dokument. Burrat do të kenë një përvojë të pakëndshme, emocionale me një grua mbi 35 vjeç. Gratë që kanë një partner romantik duhet të jenë të përgatitura për ngjarje të papritura.

Gaforrja

Disa prej jush do të ftohen në një mbledhje, në një rast të veçantë. Takimet dhe mbledhjet gjatë javës me njerëz më të rinj se ju do t'ju ngarkojnë me emocione pozitive. Ju ndoshta do të keni raste specifike për takime apo mbledhje të tilla, por gjithashtu do të ndjeni një nevojë brenda vetes, një dëshirë për këtë lloj komunikimi. Komunikimi juaj më dinamik gjatë javës do të lidhet kryesisht me punën tuaj ose zbatimin e detyrave dhe planeve specifike. Për të pamartuarit, një njohje romantike me një partner më të vjetër (mbi 5 vjet diferencë moshe) mund të jetë interesante, por jo premtuese. Disa nga problemet tuaja kryesore këtë javë do të lidhen me periudhat e paqëndrueshmërisë emocionale ose mendore. Kjo mund të jetë për shkak të disa dështimeve nga java e kaluar ose një problem shëndetësor që ju shqetëson për momentin. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë një ngjarje interesante, të papritur ose të veçantë në lidhje me një vajzë apo një grua të re nga rrethi i të afërmve ose miqve të ngushtë. Burrat do të kenë më shumë detyra profesionale, më shumë përgjegjësi dhe nuk do të humbin kohë. Gratë do të kalojnë një periudhë të rëndësishme vendimesh dhe ndryshimesh.

Luani

Këtë javë do të keni më shumë kontakte me njerëz nga distanca të ndryshme, të cilat do të jenë të rëndësishme për zbatimin e planeve tuaja personale ose profesionale. Njohjet e reja gjatë javës do t'ju japin njohuri të rëndësishme dhe informacion të dobishëm. Marrëdhëniet problematike me njerëzit e lindur nën shenjën e Ujorit, Peshores ose Binjakëve do të kenë mundësinë të harmonizohen përsëri, por mos prisni vetëm që pala tjetër të bëjë kompromis. Këtë javë do të merrni informacione në lidhje me ngjarje ose njerëz nga e kaluara juaj. Mund të ketë një vonesë në zhvillimin e planeve tuaja gjatë javës, por do të ketë një arsye të mirë për këtë. Angazhimet financiare në lidhje me një person në familjen tuaj do të kenë një zhvillim të suksesshëm dhe disa prej jush mund të befasohen nga paratë që do të marrin. Djemtë dhe vajzat duhet të jenë shumë të kujdesshëm gjatë këtyre shtatë ditëve, për të shmangur rreziqet ose veprimet arrogante që në një farë mënyre kërcënojnë shëndetin ose jetën e tyre. Burrat do të jenë objekt i përpjekjes së dikujt për të mashtruar me informacione të rreme. Gratë do të duhet të gjejnë një qasje paqësore për zgjidhjen e problemeve që kanë lindur në ditët e fundit.

Virgjëresha

Këtë javë jini të kujdesshëm në marrëdhënien tuaj personale me një person i cili aktualisht po përjeton një krizë dhe që të gjithë janë gati ta fajësojnë, përfshirë edhe ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të duhet të bëjnë një favor ose të blejnë një dhuratë për një të afërm ose mik. Bëni kujdes se kujt i jepni akses në shtëpinë tuaj dhe me kë ndani probleme personale, familjare ose shtëpiake. Fatkeqësisht, shumë prej jush do ta kujtojnë këtë javë me një ngjarje të pakëndshme që mund të ketë të bëjë madje edhe me ndarjen nga dikush që njihni. Kjo javë nuk do të jetë e favorshme për jetën tuaj të dashurisë, kështu që shmangni bërjen e ndonjë eksperimenti. Burrat do të gëzohen me lajmet e rëndësishme. Gratë do të marrin përsipër shumicën e punëve të shtëpisë dhe përgjegjësive familjare.

Peshorja

Keni një javë përpara në të cilën do të shihni përfitimet e vendimeve tuaja të mëparshme të arsyeshme ose anasjelltas, do të paguani për ato të gabuarat. Java do të ketë një domethënie shumë të fortë shpirtërore për ju. Nëse përjetoni momente të këndshme ose hasni vështirësi të papritura do të varet nga rruga që keni marrë deri më tani dhe nga mësimet që keni marrë deri më tani. Ata që i kanë përballuar me sukses sprovat do të kalojnë 7 ditë të bukura. Pjesa tjetër do të duhet të vazhdojë të fitojë përvojë. Burrat do të jenë të paduruar, duke i shtyrë ngjarjet dhe njerëzit drejt zhvillimit dhe veprimit më të shpejtë. Gratë do të jenë të lumtura të marrin lajme të mira financiare, të marrin një dokument ose propozim të rëndësishëm.

Akrepi

Keni një javë përpara jush në të cilën do të përfshiheni shumë aktivisht në zhvillimin e ngjarjeve ose ndryshimeve që vijnë në vendin tuaj të punës. Është e mundur që disa risi të ndodhin atje, që ju të filloni një aktivitet të ri. Nëse keni aplikuar të nisni një punë të re, këtë javë mund të jeni të lumtur të merrni një kontratë të re profesionale ose do të merreni për një intervistë. Ngarkesa juaj më e madhe e punës gjatë javës do të ndikojë në marrëdhëniet tuaja personale dhe familjare. Konfliktet dhe kontradiktat do të lindin më lehtë, ndonjëherë edhe pa ndonjë arsye. Manifestimet e xhelozisë dhe mosbesimit, në sinqeritetin e partnerit mund të thellohen dhe madje të sjellin pasoja të padëshiruara. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni bisedat e rëndësishme me një të ri i cili do ta ketë të vështirë të pranojë këshillën tuaj. Burrat do të ndjekin nga afër lajmet në lidhje me jetën politike në vendin ku ata jetojnë. Do të jeni të prirur emocionalisht për të diskutuar tema të ndryshme. Gratë do të kenë një përvojë të këndshme ose do të jenë pjesë e një ngjarjeje të rëndësishme që lidhet me një burrë mbi 35 vjeç.

Shigjetari

Keni një javë përpara në të cilën do të duhet të investoni shumë energji dhe përpjekje nëse doni të kapërceni vështirësitë dhe problemet në punë ose në biznesin tuaj. Është e mundur që ngjarjet e kësaj jave t'ju provokojnë të merrni një vendim për të lënë pozicionin tuaj aktual, për të kaluar në një punë të re, për të mbyllur ose ngrirë ndonjë aktivitet biznesi, etj. Zhvillimi i favorshëm për ju do të përfshijë marrëdhënie financiare ose plane me një burrë që nuk ka pse të jetë anëtar i familjes tuaj. Kjo javë mund të jetë fillimi i një faze të re në zhvillimin tuaj, për sa kohë që jeni gati për mundësi të reja. Do të ketë ngjarje ose sugjerime që do t'ju befasojnë dhe që duhet të mendoni me kujdes. Problemet që do të lindin midis fëmijëve dhe prindërve do të krijojnë një situatë të tensionuar në familje, por tensioni mund të hiqet shumë shpejt me takt dhe diplomaci. Burrat do të kërkojnë mënyra për të shmangur telashet ose njerëzit e pakëndshëm. Gratë do të kalojnë një javë të zhvillimit të ngadaltë. Ju do të duhet të prisni për vendimet dhe veprimet e njerëzve të tjerë, për të korrigjuar disa nga veprimet dhe vendimet tuaja të së kaluarës.

Bricjapi

Po përballeni me një javë përvojash interesante që do të lidhen në një farë mënyre me jetën tuaj personale, dashurore ose shoqërore. Me shumë optimizëm do të hartoni plane për të ardhmen tuaj dhe do të jeni të gatshëm të pranoni propozime për angazhime të reja profesionale ose shoqërore. Pritsmëritë tuaja në lidhje me një person në rrethin tuaj të të afërmve do të jenë në gjendje të realizohen, ka shumë të ngjarë pa pengesa ose stres të panevojshëm. Surprizat në punë këtë javë mund t'ju gjejnë të papërgatitur për një përgjigje adekuate. Kjo mund t'ju vendosë në një pozitë delikate, t'ju kushtojë imazhin e një profesionisti, të tregojë pasiguri në aftësitë tuaja. Shëndeti i të afërmit tuaj ka të ngjarë të jetë shqetësues, pa ndonjë përmirësim të dukshëm. Djemtë dhe vajzat e Bricjapit do të kenë një javë në të cilën do të jenë në gjendje të zbatojnë me sukses planet ose takimet e parapërgatitura. Burrat do të kenë mundësinë të harmonizojnë jetën e tyre personale ose familjare. Gratë do të jenë ato në të cilat do të mbështeten të afërmit për t'u marrë me çdo problem shtëpiak.

Ujori

Nëse keni lindur nën shenjën e Ujorit, keni një javë para jush në të cilën do të duhet të angazhoheni në një farë mënyre me problemet e miqve tuaj. Ata ndoshta do të shqetësojnë familjet e tyre dhe e vërteta për atë që po ndodh atje nuk është ajo që ata po ndajnë me ju. Ju është thënë gjysmë e vërteta. Ndërhyrja në martesën e anëtarëve të familjes nga njerëz të tjerë do të jetë e padëshirueshme dhe madje e diskutueshme për sa i përket vullnetit të saj të mirë. Gjatë kësaj jave, shumë do të gëzohen për suksesin e mirë financiar që do të arrini falë mbështetjes së dikujt ose veprimeve të përbashkëta. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të habiteni nga veprimet e njerëzve që keni njohur kohët e fundit ose që nuk janë miqtë tuaj të ngushtë. Do të jetë e vështirë për ju të gjykoni nëse kjo që po bëjnë ata është në avantazhin tuaj ose në dëmin tuaj. Në përgjithësi, çdo vështirësi ose problem në shtëpinë tuaj do të jetë i përkohshëm. Burrat do të flasin ose do të marrin një vendim për një foshnjë, një fëmijë ose një tjetër të ri në familje. Gratë do të jenë entuziaste për disa ide të reja dhe mundësinë për zbatimin e tyre të shpejtë dhe të suksesshëm.

Peshqit

Këtë javë do të keni takime ose biseda në lidhje me mundësi të reja dhe perspektiva për ndryshimin e vendit të punës ose arsimit. Do të keni arsye të mira për të konsideruar veprime të tilla, por mos u nxitoni në vendimet tuaja. Një incident ose konflikt i pakëndshëm në punë mund të jetë arsyeja e një dëshire të tillë. Gjatë javës do të befasoheni nga lajmet, një ngjarje ose një bisedë me një person që jeton në një qytet tjetër. Shmangni konfliktet këtë javë, pasi dikush do t'ju provokojë qëllimisht me një gënjeshtër ose intrigë. Kjo mund të ndikojë në shëndetin tuaj, pasi nuk ju pëlqejnë situata të tilla dramatike dhe degraduese. Gjatë kësaj jave do të përjetoni ngjarje të ndryshme në lidhje me lindjen e një fëmije, amësinë. Do të keni kontakte interesante dhe informuese me miqtë e afërt dhe të largët. Djemtë dhe vajzat e Peshqve do të kenë një kohë të mirë për të udhëtuar, pavarësisht nga qëllimi ose kohëzgjatja e tij. Burrat do të përqendrohen në punët e tyre financiare, të ardhurat, shpenzimet, investimet dhe më tepër. Gratë do të jenë të prekshme nga sëmundje të ndryshme, të cilat do të kërkojnë vëmendje dhe më shumë kujdes për shëndetin e tyre.