HOROSKOP

Horoskopi javor 1-7 shkurt

Horoskopi javor 1-7 shkurt

Dashi

Kjo javë do të jetë premtuese për ata që kanë lindur nën shenjën e Dashit. Do të keni takime, biseda, kontrata dhe marrëveshje që do të përmirësojnë gjendjen tuaj financiare. Shumë do të përjetojnë një ngjarje të rëndësishme në shtëpinë e tyre lidhur me një vajzë apo një grua. Kjo do të jetë një javë e mbarë për një udhëtim ku do takoni njerëz të rinj. Java do të favorizojë planet dhe angazhimet në lidhje me lëvizjen ose qëndrimin më gjatë diku tjetër. Gjatë këtyre shtatë ditëve, ndoshta do të keni më shumë shpenzime në lidhje me shtëpinë tuaj ose pronën që zotëroni. Kujdes nga shpenzimet e panevojshme! Kërkoni dhe kontrolloni për oferta dhe sugjerime më të mira kur kryeni veprime për shtëpinë tuaj. Kujdes nga cenimi i sendeve personale ose informacioneve nga njerëz me qëllime të pandershme. Java sjell mundësinë e ndarjes nga një i afërm, fqinj apo mik për arsye të ndryshme të jetës. Shumë do të befasohen nga diçka e re në shtëpinë ose familjen e tyre. Në përgjithësi, java do të favorizojë dhe mbrojë familjen tuaj dhe punët e familjes. Kjo është veçanërisht e vërtetë për marrëdhëniet e ndërtuara mbi besimin, reciprocitetin, mirëkuptimin dhe respektin.

Demi

Konfliktet shpesh do të lindin këtë javë. Kjo do të jetë një javë e mbarë për zhvillimin e një biznesi të përbashkët familjar ose çështjeve të përbashkëta familjare. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni pritshmëri të caktuara për zhvillimin e punëve tuaja personale financiare. Në një masë të madhe, ato do të lidhen me njerëz nga ambienti juaj i afërt, të afërm ose biznes familjar. Gjatë javës, do të lindë një situatë e paparashikuar që do t'ju kërkojë të veproni shpejt dhe të merrni vendime. Në shumicën e rasteve, ajo do të ketë lidhje me njerëz të lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit. Mundohuni të shmangni një konflikt me një burrë për para. Java sjell probabilitetin e pagës më të mirë nga puna ose ndonjë aktivitet shtesë. Gjatë javës do të keni shpenzime të paparashikuara në lidhje me një fëmijë ose të ri.

Binjakët

Kjo javë do të favorizojë zhvillimin e një procesi gjyqësor të një natyre financiare. Shëndeti i një personi që nuk jeton me ju në të njëjtën shtëpi do të jetë shqetësimi juaj. Cilido qoftë problemi financiar që mund të keni gjatë javës, në shumicën e rasteve do të jetë rezultat i veprimeve tuaja të nxituara, blerjeve dhe investimeve të pamatura. Gjatë këtyre shtatë ditëve, prisni biseda ose mbledhje me të afërmit për ndonjë rast të rëndësishëm për familjen tuaj. Do të keni një udhëtim të shkurtër në vendin ku jetoni. Gjatë javës mund të trishtoheni nga veprimi i një personi të lindur nën shenjën e Peshqve, Gaforres ose Akrepit. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të lindë një konflikt. Java sjell zhvillim të mirë të biznesit familjar.

Gaforrja

Java sjell ngjarje ose përvoja të ndryshme me njerëz të lindur nën shenjën e Demit, Virgjëreshës ose Bricjapit. Java mund të mbahet mend me disa ndryshime të mëdha në ngjarjet tuaja shoqërore, profesionale, të biznesit ose politike. Nëse nuk keni qenë aktiv në këtë fushë gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të filloni një aktivitet të ri aktiv ose do të bashkoheni në një veprimtari bamirësie. Sidoqoftë, nëse deri më tani keni qenë vetëm anëtar, ndjekës i një organizate publike ose politike, kjo javë mund të jetë një pikë kthese. Java mund të mbahet mend me një dokument ose angazhim të rëndësishëm në lidhje me një nënë, gjyshe ose një grua tjetër të afërt. Këtë javë, shumë do të marrin një ofertë pune ose biznesi. Nuk do të jetë keq për ju, për sa kohë që përkon me atë që dëshironi për veten tuaj. Surpriza e kësaj jave mund të ketë të bëjë me një martesë apo ngjarje tjetër të rëndësishme në jetën e miqve tuaj.

Luani

Këtë javë do të keni plane ose angazhime specifike në lidhje me shtëpinë ku jetoni. Riparimet, përmirësimet, ndryshimet e çdo lloji janë të mundshme, duke përfshirë lëvizjen në një shtëpi ose apartament të ri. Kjo do të jetë një javë e mbarë për të blerë një pronë shtesë ose për pushime. Gjatë këtyre shtatë ditëve, fillimi i biznesit tuaj ose të familjes do të diskutohet. Java do të krijojë mundësi për ndërtimin e marrëdhënieve të reja premtuese me njerëzit e lindur nën shenjat tokësore të zodiakut. Konfliktet në shtëpinë tuaj ose me të afërmit gjatë këtyre shtatë ditëve mund të prishin marrëdhënien tuaj me ta për një kohë të gjatë. Është e mundur një ndarje e jetës me një të afërm të rritur ose një person në rrethin tuaj të miqve. Do të jeni në gjendje të zbatoni një plan të rëndësishëm për ju në lidhje me pronën ose pasurinë e luajtshme. Problemet në jetën e dashurisë mund të provokojnë një dëshirë për ndarje. Mos u nxitoni me vendime të tilla. Ndonjëherë një vendim i tillë nuk i nënshtrohet korrigjimit. Djemtë dhe të rinjtë do të kenë mundësinë të arrijnë rezultate të rëndësishme në fushat që lidhen me arsimimin ose karrierën.

Virgjëresha

Shumë punë ju pret këtë javë. Familja juaj mund të jetë pak mbrapa në mënyrë që të arrihen qëllime të tjera më të rëndësishme. Kjo do të jetë një javë e mbarë për fillimin ose zhvillimin e një biznesi familjar. Ndryshimet dhe zhvendosjet në punën ose biznesin tuaj janë të mundshme. Martesa do të jetë më e tensionuar dhe konfliktet do të lindin lehtësisht. Gjatë javës mund të presësh një ngjarje fejese ose martese. Do të ketë probleme më serioze shëndetësore për një person në rrethin tuaj të të afërmve ose miqve. Këtë javë, idetë dhe planet tuaja të vjetra do të kenë një shans të madh për t`u zhvilluar. Mundësi të reja të papritura do të paraqiten për ta. Sidoqoftë, kini kujdes me kë dhe si angazhoheni për zbatimin e tyre. Nëse ato kanë të bëjnë me dokumente ose kontrata, jini të kujdesshëm kur i nënshkruani. Java në tërësi do jetë e favorshme për punët tuaja financiare. Ndonjëherë mund të keni momente të tensionuara në lidhje me veprimet nga të cilat prisni një fitim të mirë. Ju mund të keni marrëdhënie dhe veprime premtuese financiare. Gjatë javës mund të habiteni nga lajmet që lidhen me shtatzëninë. Do të ketë një karrierë të re për ju që punoni me fëmijë. Vajzat dhe gratë do të jenë shumë emocionuese, të dashuruara lehtësisht dhe të etura për përvoja më romantike.

Peshorja

Të lindurit nën shenjën e Peshores do ta kujtojnë javën me ngjarje të ndryshme në familje. Gjatë javës do të keni kontakte dinamike. Java mund të mbahet mend me një ngjarje ose përvojë të rëndësishme në lidhje me nusen, dhëndrin, fëmijën, nipin dhe të tjerë. Kjo javë do të jetë interesante për shkak të zhvillimit të ngjarjeve me rëndësi. Java do të sjellë disa ngazëllime për ata që kanë një djalë apo nip. Me para të papritura, fitim të lotarisë ose një lojë fati, mund të habiteni këtë javë. Paratë e papritura nga një fëmijë ose për shkak të një fëmije janë të mundura. Kjo javë do të sjellë mundësi të reja pune për disa prej jush. Java sjell lajme interesante në lidhje me njerëzit e lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit. Gratë do të konsiderojnë një ndryshim, një angazhim të ri ose shtesë që mund të ketë të bëjë me një fëmijë. Burrat do t’i përjetojnë shqetësimet e tyre personale me emocione. Do të keni komunikim të vështirë me njerëzit e lindur nën shenjat e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës.

Akrepi

Java ju sjell një shans për të marrë një ftesë ose për të udhëtuar. Jeta juaj familjare gjatë këtyre shtatë ditëve nuk ka gjasa të kërcënohet nga probleme që nuk mund të zgjidhen. Stabiliteti financiar në shtëpinë tuaj do të jetë gjithashtu i rëndësishëm për qëndrueshmërinë e martesës tuaj, kështu që vëmendja do të përqendrohet në përmirësimin e buxhetit tuaj të familjes. Të ardhura të papritura ose të ardhura më të larta janë të mundura. Një i afërm nga ana e bashkëshortit ose partnerit tuaj intim do të jetë shkaku i një ngjarjeje ose përvoje të rëndësishme. Gjatë javës do të keni ëndrra të shpeshta në lidhje me njerëz nga bota tjetër. Planet në lidhje me blerjen e një lloj pasurie do të jenë të vështira për t'u zbatuar këtë javë. Problemet e një natyre financiare në lidhje me një pronë të vendosur në një vendbanim tjetër janë të mundshme. Disa prej jush do të përjetojnë një ndryshim në lidhje me punën aktuale që nuk ka gjasa të planifikohet paraprakisht. Mund të ketë probleme me dëshirën tuaj për të ndryshuar punën ose profesionin. Gratë duhet të jenë të kujdesshme kur punojnë me dokumente. Burrat do të jenë në gjendje të realizojnë shumicën e planeve të tyre, dhe fati shpesh do të jetë në anën e tyre.

Shigjetari

Keni një javë përpara jush në të cilën do të jetë e rëndësishme të mendoni për atë që po thoni dhe atë që po bëni. Çdo veprim apo koment i pamenduar do të jetë baza e një situate komplekse dhe delikate për ju, e keqkuptimeve dhe grindjeve të pakëndshme emocionale. Mendoni për gjëra të arritshme realisht, të përshtatura për mjedisin në të cilin jetoni ose punoni. Java do të jetë e rëndësishme, e suksesshme dhe progresive për ju, por vetëm nëse arrini të ruani veten nga konfliktet. Punët tuaja materiale do të kenë një zhvillim të natyrshëm dhe të favorshëm, pavarësisht nëse ato kanë të bëjnë me pronën, prodhimin ose çështjet tregtare. Ka të ngjarë të angazhoheni në një dhuratë për një të dashur që do të festojë një festë personale: ditëlindjen, përvjetorin dhe më tepër. Mos vuani për gjërat dhe njerëzit e humbur këtë javë. Gjithçka vjen dhe shkon në jetën tuaj, pavarësisht nëse është një mik apo një angazhim. Ajo që do të përjetoni këtë javë është vetëm një mësim tjetër që jeta ju jep. Shmangni marrëdhëniet e komplikuara dhe të paqarta me njerëzit e lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Burrat do të kenë shumë punë dhe më shumë përgjegjësi, prandaj planifikoni mirë detyrat dhe angazhimet tuaja të përditshme. Gratë do të kalojnë një javë me surpriza të ndryshme.

Bricjapi

Këtë javë disa nga angazhimet tuaja kryesore do të lidhen me një burrë nga familja juaj. Është e mundur që ky të jetë një person i ri: një vëlla më i ri, dhëndër, djalë apo nip i cili do të ketë nevojë për ndihmë ose thjesht të flasë me dikë. Java sjell shumë biseda, diskutime për plane dhe ngjarje të rëndësishme me gratë, si nga familja juaj, ashtu edhe nga rrethi juaj i miqve, kolegëve ose aleatëve politikë. Në aspektin financiar, do të keni një kohë të favorshme për punë, për të siguruar të ardhura më të mira përmes burimeve të ndryshme, projekteve, punës me kohë të pjesshme dhe më tepër. Fitimet e papritura nuk përjashtohen, por mos qëndroni dhe mos shpresoni vetëm për këtë. Në dashuri do të dëshironi më shumë sesa mund të merrni. Marrëdhëniet në lidhje me njerëzit e lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit do të përjetojnë një pikë kthese. Java do të favorizojë udhëtimet dhe organizimin e planeve. Nëse po planifikoni të zhvendoseni, do të duhet të bëni rregullime në planet tuaja këtë javë. Arsyeja për këtë do të jetë e qartë në të ardhmen e afërt. Gratë Bricjap do të mbështeten tek një grua tjetër për të realizuar planet e tyre më të rëndësishme gjatë javës.

Ujori

Këtë javë çlirojeni fëmijën brenda jush. Do të jetë e nevojshme të riktheni emocionet e fëmijërisë. Disa ngjarje ose përvoja të pakëndshme në lidhje me njerëzit e lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit ose Virgjëreshës do t'ju japin një mundësi të re për të vlerësuar vlerën e vërtetë të jetës. Shëndeti juaj mund të jetë i paqëndrueshëm, por ka shumë të ngjarë të përfshijë problemin tuaj të vjetër kronik ose të patrajtuar. Një nga gjërat më të rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve është që të organizoni planet tuaja praktikisht. Bëni kujdes në marrëdhëniet tuaja me një të lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve, veçanërisht kur ndani informacione personale, konfidenciale. Gjatë këtyre ditëve do të merrni një larmi lajmesh rreth ngjarjeve në jetën e njerëzve që janë të lidhur me familjen tuaj. Burrat mbi moshën 35 vjeç do të kenë raste dhe angazhime serioze dhe të përgjegjshme në lidhje me dokumente, marrëveshje ose ndonjë formalitet tjetër. Do të jetë e rëndësishme për gratë të shmangin konfrontimin me njerëzit e lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve.

Peshqit

Kjo javë sjell ngjarje të papritura në lidhje me karrierën tuaj. Sigurisht, ato do të jenë individuale dhe do të bëjnë të lumtur disa nga ju, por të tjerët mund të zhgënjehen ose të humbin. E gjitha varet nga horoskopi juaj personal. Java do të favorizojë zhvillimin e çështjeve tuaja financiare. Nëse udhëtoni gjatë javës, jini të kujdesshëm dhe merrni parasysh motin dhe transportin. Nëse jeni i përfshirë në një proces gjyqësor, java do të kërkojë një rishikim të strategjisë tuaj dhe një rregullim që mund të përshpejtojë ose përmirësojë pozicionin tuaj. Konfliktet janë të padëshirueshme, sepse ka gjëra të mira që java ka përgatitur për ju. Të rinjtë do të dëshirojnë të kalojnë më shumë kohë në shtëpi me aktivitete të këndshme për ta. Vajzat dhe gratë e reja do të priren të kalojnë më shumë kohë duke u marrë me pamjen e tyre. Java do t'ju kënaqë me një dhuratë ose një gjest vëmendjeje nga njerëzit jashtë shtëpisë tuaj.