HOROSKOP

Ditë e mbarë sot për Peshoren dhe dy shenja të tjera

Ditë e mbarë sot për Peshoren dhe dy shenja të tjera

Cilat janë shenjat më me fat të kësaj të enjte?

Demi

Pas kaq shumë ditësh sfiduese, është një lehtësim të kuptoni që jeni në rrugën e duhur. Ky ka qenë një vit që keni kuptuar shumë gjëra, si të jeni aty për të tjerët dhe si të bëni të njëjtën gjë për veten tuaj. Ke kuptuar sa shumë je vetëmohuar dhe sa rëndësi ka kujdesi për veten. Sot thjesht do festosh për ato që ke arritur. Do të jeni në gjendje të bëni një inventar të gjërave që keni. Jeni më mirë tani se sa ishit një vit më parë.

Peshorja

Thoni të vërtetën tuaj, por pa ndonjë shpërthim apo zemërim pasi edhe personi më i qetë, do të ketë arsye të mjaftueshme për të shpërthyer nëse ngacmohet mjaftueshëm. Katër deri në gjashtë javët e fundit kanë sjellë mbylljen e disa pjesëve kryesore të jetës tuaj. Lejojini vetes të festoni atë që sapo keni kaluar dhe keni mësuar.

Peshqit

Shumë njerëz po ndihen të ndezur dhe gati për një luftë ose të paktën për të mbajtur një qëndrim për diçka për të cilën janë të apasionuar. Por jo ti. Kjo është karakteristika më e mirë. Sa më të nxehtë dhe të trazuar bëhen të tjerët, aq më të qetë dhe më të ftohtë bëheni ju. Tani për tani, ju thjesht jeni në gjendje të përqafoni qetësinë dhe paqen tuaj. Përqendrohuni në krijimin e paqes për ju dhe për ata në jetën tuaj që mund të jenë duke luftuar aktualisht. Ka kohë edhe për punë.