HOROSKOP

5 arsye për ta dashur e 5 për ta urryer një Dash

5 arsye për ta dashur e 5 për ta urryer një Dash

Le ta nisim nga arsyet pse ia vlen të duash një Dash.

Së pari për kurajën. Dashi është një nga shenjat më kurajoze.

Pastaj për spontatinetin. I thonë dhe bëjnë gjërat ashtu siç i ndjejnë.

Janë të rregullt në të gjitha kuptimet.

Bujaria, një aspekt tjetër i identifikueshëm lehtësisht i njerëzve të Dashit. E manifestojnë në shumë mënyra. 

Të shoqërueshëm. E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, Dashi është social. Janë njerëz që e duan kontaktin dhe të qenit në shoqëri.

Arsyet që mund ta bëjnë dikë ta urrejë një Dash

Padurimi, nervozizmi, mungesa e besnikërisë, mospranimi i humbjes, mendjemadhësia.

*Artikulli i Giorno dopo Giorno u përshtat në shqip nga Tiranapost.al