HOROSKOP

4 gabime që Ujori bën në një lidhje

4 gabime që Ujori bën në një lidhje

Duke qenë një shenjë fikse, Ujorët zakonisht janë gati të angazhohen, të qëndrojnë të vendosur në marrëdhënie dhe të lënë hapësirë ??për partnerët e tyre. Ujori tipik kërkon një mik me të cilin mund të ndajnë përvojat e tyre. Por shpesh ata vlerësojnë marrjen e kohës dhe hapësirën për veten. Çdo mosmarrëveshje e vogël në një marrëdhënie mund të përshkallëzohet shpejt në një debat të nxehtë.

4 gabimet që Ujori bën në një lidhje:

1. Duket i izoluar emocionalisht

Ujorët duan të kalojnë kohën e tyre vetëm duke u larguar nga realiteti dhe duke menduar. Për shkak se mendjet e tyre janë vazhdimisht diku tjetër, të mësuarit për të qëndruar në një vend në momentin aktual është një sfidë e rëndësishme për ta. Për shkak të kësaj cilësie, partneri i tyre mund t'i konsiderojë ata pa emocione dhe të përmbajtur.

2. Vendosja e miqësisë mbi dashurinë

Miqësia është më e rëndësishme për Ujorin sesa dashuria dhe pasioni. Në këtë mënyrë ata kanë nevojë për një partner mirëkuptues që i pranon ashtu siç janë. Duke qenë një shenjë sociale, ata kanë më shumë gjasa të përfshihen në aktivitetet e komunitetit dhe grupet shoqërore në përgjithësi. Megjithatë, ndonjëherë ata nuk arrijnë të arrijnë një ekuilibër mes jetës së tyre shoqërore dhe dashurisë.

3. Zbatimi i logjikës në dashuri

Nuk është e pazakontë që dikush takon një Ujori të ndihet sikur po takohet me një shkëmb pa emocione. Kjo nuk do të thotë se ata nuk ju duan në të vërtetë. Ata janë thjesht shumë logjikë dhe emocionet i bëjnë ata të pakëndshëm. Ata fillojnë të gjejnë një zgjidhje logjike për çdo problem.

4. Gjithmonë duke menduar shumë për të ardhmen

Këta njerëz i kushtojnë shumë vëmendje asaj që do të ndodhë në të ardhmen e afërt. Ujorët kanë një tendencë për t'u përqendruar në atë që do të vijë, dhe bëhe të obsesionuar për të ardhmen.