HOROSKOP

3 shenjat e horoskopit që krijojnë lidhje toksike (Mos thuaj që s`të thamë)

3 shenjat e horoskopit që krijojnë lidhje toksike (Mos thuaj që

Marrëdhëniet toksike? Edhe kjo duket se ka të bëjë me muajin e lindjes dhe shenjën e zodiakut.

Sipas shpjegimit të ekspertëve që studiojnë yjet, ekzistojnë tre shenja që priren të kenë marrëdhënie toksike.

Je gati për t`i zbuluar?

Peshqit

Shigjetari

Bricjapi

Peshqit kanë besim të tepruar tek të tjerët

Personat e kësaj shenje në përgjithësi janë shumë miqësorë dhe gjithmonë përpiqen të shohin më të mirën tek tjetri, kjo ndonjëherë i hidhet kundër. Plus, ata janë romantikë nga natyra, kështu që kur situatat nuk janë aq të këndshme, i bëjnë ato më të bukura në imagjinatën e tyre. Peshqit janë gjithashtu shenja që tradhtohet më së shumti, pikërisht për shkak të këtij besimi të tepruar.

Bricjapët priren të bëjnë gabimin e kundërt të Peshqve. Këta janë personalitete që angazhohen me personin pranë tyre, vetëm nëse e kanë hetuar mirë më parë këtë person. Për këtë arsye, është e vështirë për ta të kuptojnë që një partner nuk është i përshtatshëm, sepse ata i besojnë gjykimit të tyre.

Shigjetarit janë njerëz të karakterizuar nga optimizmi ekstrem. Deri në pikën që ata besojnë se mund të ndryshojnë partnerin e tyre, ata besojnë se nëse e trajtojnë tjetrin sikur të ishte ajo që ata presin, ai person do të projektohet.