Histori Personale

Kjo familje mirëpret vajzën e parë pas 138 vitesh

Kjo familje mirëpret vajzën e parë pas 138 vitesh

Carolyn dhe Andrew Clark ishin mbi re kur sollën në jetë vajzën e tyre, Audrey, më 17 mars. Përveç gëzimit të zgjerimit të familjes së tyre, kjo lindje ishte jashtëzakonisht e veçantë duke pasur parasysh se asnjë vajzë nuk kishte lindur në anën e familjes së Andrew për më shumë se 13 dekada.

Asnjë vajzë nga 1885-sa

Carolyn pranon se u habit kur Andrew i tregoi për historinë e familjes së tij.

Çifti dëshironte të kishte një vajzë.

Çifti kishte një djalë 4-vjeçar të quajtur Cameron kur ata po përpiqeshin të kishin një fëmijë tjetër. Të dy shpresonin për një vajzë.

Pas 2 abortesh, çifti zbuloi se Carolyn ishte përsëri shtatzënë. Dhe në atë pikë, ata nuk kishin një preferencë për gjininë e foshnjës. Ata ishin thjesht mirënjohës dhe luteshin për një shtatzëni të shëndetshme dhe një fëmijë të shëndetshëm.

Momenti i zbulimit të madh.

Kjo familje mirëpret vajzën e parë pas 138 vitesh

Në shtator, gjatë një feste për zbulimin e gjinisë me familjen dhe miqtë e tyre, Clarks mësuan se prisnin vajzë.

Të ftuarit nuk po e besonin duke pasur parasysh se ishte e para vajzë në 138 vjet për ta. Andreë pranoi se ishte me të vërtetë e vështirë për të gjetur një emër.

Më 17 mars, vajza e çiftit, Audrey, lindi, duke i sjellë familjes një gëzim të pamasë. Carolyn deklaroi se ardhja e vajzës së saj ishte edhe më domethënëse, sepse asaj ia vlente pritja dhe të gjitha vështirësitë që kishin hasur.