Histori Personale

Kisha 2 fëmijë në moshën 14-vjeçare dhe u bëra prostitutë për t’i ushqyer

Kisha 2 fëmijë në moshën 14-vjeçare dhe u bëra

Brenda Myers-Powell punoi si prostitutë për 25 vjet dhe së pari shiti trupin e saj në moshën 14 vjeçe. Tania jo është 64 vjeçe, dhe I ka vënë qëllim vetes të ndihmojë të tjerët të largohen nga prostitucioni.

14-vjeçarja Benda e takoi klientin e saj të parë në West Side të Çikagos. Ishte hera e parë që adoleshentja do të bënte seks për para, për të ushqyer vajzat e saj të vogla.

Nëna e saj vdiq kur ishte foshnjë, kështu që ajo u rrit nga gjyshja e saj e cila kishte probleme me alkoolin. Brenda ishte ngacmuar seksualisht që në moshën katër vjeçare nga miqtë e gjyshes së saj.

Kisha 2 fëmijë në moshën 14-vjeçare dhe u bëra

Natën e parë në rrugë ajo fitoi 300 dollarë nga pesë klientë dhe vuri në lëvizje rrugën shkatërruese që e çoi atë të punonte si prostitutë për 25 vjet.

Gjatë asaj kohe, ajo ishte mbyllur në dollapë për ditë me radhë, u qëllua pesë herë, gati sa u rrah për vdekje dhe u përdhunua para se të arrinte të arratisej.

Brenda, tani 64 vjeçe, ka publikuar biografinë e saj Leaving Breezy Street për të treguar realitetin e punës seksuale dhe se viktimat e tregtisë nuk janë 'copa memece mishi'. Ajo tha për The Sun: “U lodha duke u përshkruar në mënyrë të gabuar nga prostitucioni, tutorët e magjepsin atë dhe e bëjnë të duket si një lloj punësimi për vajzat.

'Ata thonë se prostitutat janë të gjitha të lumtura dhe se i duan sepse seksi është i mrekullueshëm, por Realiteti është shumë i ndryshëm. Është trafik njerëzor, është skllavëri dhe jo diçka për të cilën dëshironi të regjistroheni.

Nëse kryeni marrëdhënie seksuale me pesë burra në ditë që janë mbi 1.800 njerëz në vit, është vërtet e dëmshme dhe e dëmshme dhe shkatërron shëndetin tuaj mendor. Këto ishin gjëra që nuk duhej t'i bëheshin një vajze të vogël'

Brenda po jetonte me gjyshen e saj, Ma'Dea, kur u abuzua për herë të parë seksualisht në moshën katër vjeçare. Ajo shpjegoi se vështirësia për t'u marrë me abuzimin e la atë 'të traumatizuar dhe të dëshpëruar'.

Ajo tha: 'Unë nuk e kuptova se çfarë po ndodhte me mua, por e dija që ishte e gabuar, më dukej keq dhe më bëri të ndihem keq. “Më vodhi pafajësinë dhe më lanë të paaftë të luaja me fëmijët e tjerë të moshës sime, sepse kisha sekrete dhe më vinte turp.

Ndodhi rregullisht dhe ishte traumatizuese, nuk mund t'i tregoja një të rrituri, madje as gjyshes sime, sepse ai ishte një mik i familjes dhe supozohej të ishte një djalë i mirë.

Në moshën 14 vjeç, Brenda kishte dy fëmijë dhe gjyshja e saj, e cila po përpiqej të ushqente të gjithë, i tha asaj se duhej të fitonte para për t'i ndihmuar në mbështetjen e tyre. 'Unë isha si mish i freskët për ta' Brenda mendoi se prostitucioni ishte një zgjidhje e lehtë për problemet e tyre financiare.

Tiranapost.al