Histori Personale

Historia e çiftit që lindi trinjakë, por në vite të ndryshme

Historia e çiftit që lindi trinjakë, por në vite të

Si ka mundësi? Po ka dhe ka edhe një shpjegim. Trinjakët u ngjizën në laborator përmes IVF. U konceptuan në të njëjtën kohë, por u implantuan tek nëna në vite të ndryshme.

Karen Marks, 35 vjeç dhe bashkëshorti James, 37 vjeç, nga Taunton, patën fëmijën e tyre të parë, Cameron, katër vjet më parë, pasuar nga fëmija i dytë, Isabella, dy vjet më parë dhe mirëpritën fëmijën e tyre më të fundit, Gabriella, muajin e kaluar.

Historia e çiftit që lindi trinjakë, por në vite të

Karen tha: "Disa njerëz kalojnë nëpër procesin e IVF dhe fatkeqësisht nuk kanë kurrë një fëmijë, por ne kemi arritur të kemi tre, kështu që ndihemi shumë me fat. Gabi ishte embrioni ynë i fundit, kështu që ajo është fëmija ynë i fundit. E dija që mund të mos funksiononte kështu që i thashë burrit të kursenim që të mund të kishim një fëmijë. Tani ndihem i kompletuar, jam shumë i lumtur. Zemra ime është shumë e mbushur”, tha ajo.'

Kur Karen lindi Cameron më 1 shtator 2018, mbajti embrionet e tjera të qëndrueshme, të ngrira në mënyrë që të mund t'i shtoheshin familjes së tyre më vonë. Isabella lindi më pas më 15 shtator 2020 dhe Gabriella lindi më 3 korrik 2022.

Me tre fëmijë nën pesë vjeç ata tani i kanë duart plot.