Histori Personale

Carlo Conti, ‘djali i mirë’ i televizionit italian rrëfen jetën e tij

Carlo Conti, ‘djali i mirë’ i televizionit italian rrëfen

Prezantuesi italian Carlo Conti ka dhënë një intervistë të ndjerë me detaje nga jeta e tij e rinisë.

“Mamaja ime punonte si e çmendur për të më mbështetur. Mungesen e babait e ndjeva vetëm një ditë, bëra 18 vjeç”.

“Për të gjithë isha Alberto Sordi i grupit, ai që nuk do të martohej kurrë. Nuk kisha jetuar kurrë me dikë, për të kuptuar njëri-tjetrin, nuk kisha pasur kurrë dy furça dhëmbësh në banjë. Unë i zhvendosa ata. Një ditë ndjeva nevojën për të pasur familjen time. Por ky nuk është domosdoshmërisht rasti për të gjithë”. Carlo Conti vendosi të martohet pasi takoi gruan e tij aktuale Francesca Vaçaro. Në vitin 2014 lindi Matteo dhe jeta e tij ndryshoi.

Para se të martohesha, kam pasur disa lidhje. Po nuk jam sjellë asnjëherë keq. Isha besnik dhe i respektueshëm. Më ka ndodhur të largohem me ndershmëri, por ndoshta dikush do të ketë pësuar gjithsesi. Por unë kam vepruar gjithmonë me mirëbesim, aq sa me të dashurën time të parë Guia, me Monikën dhe Ilaria, ne ende flasim dhe i urojmë njëri-tjetrit më të mirat”.

Më tej tregoi:

“Kurrë nuk jam dehur në jetën time. Në disko kam pirë ujë. Nuk pi duhan kurrë. Të qenit i kthjellët për mua ishte shumë e rëndësishme për të jetuar gjithçka me vetëdije. Asnjë shkelje. Unë thjesht isha i varur nga vajzat”.

“Mamaja ime punonte si e çmendur për të më mbështetur. Ajo më mësoi vlerat e jetës, i detyrohem asaj gjithçka. Kur lashë punën në bankë për të ndjekur pasionin tim, radion, u ndje keq. Por më pas ajo ishte e lumtur për mua, më kuptoi. Shumë më pyesin nëse ka qenë e vështirë të rritesh vetëm me një prind. Ndoshta ishte e jashtëzakonshme, isha unë dhe ajo, shumë të afërt, nuk e kam ndjerë kurrë mungesën e babait. Një ditë, isha tashmë i rritur, e ndjeva mungesën. Unë isha 18. Unë kisha shkuar të luaja tenis me Leonardon dhe babai i tij ishte aty pas rrjetës duke bërtitur 'Hajde, hajde!!!', duke e brohoritur dhe duke e inkurajuar. Unë isha vetëm”.