Histori Personale

10 sekondat që i dhanë fund martesës time

10 sekondat që i dhanë fund martesës time

Është gusht në Virxhinian Veriore, mot i nxehtë dhe i lagësht. Unë ende nuk kam bërë dush nga vrapi im i mëngjesit. Kam veshur uniformën e nënës sime që rri në shtëpi. Ndihem e sigurt me këtë veshje. Nuk përqafon asnjë pjesë të trupit tim, duke më lejuar të fsheh dështimet e mia fizike.

Në këtë veshje mund të pretendoj se jam e pranueshme. Deri më tani, ka mjaftuar që burri im është ende i gatshëm të inicojë seks me mua një herë në muaj.

Është koha e darkës, kështu që jam e zënë në kuzhinë duke prerë domate dhe qepë në dërrasën e prerjes me thikat shumë të shtrenjta që mora si dhuratë për Krishtlindje.

Ai hyri në kuzhinë me një pjatë me burgerë të nxehtë.

Instinkti im tha se diçka nuk ishte në rregull. E ndoqa sepse jam ndjekësja gjithmonë. Shkova tek ai, e përqafova dhe me duart e mia ende mbi supet e tij, e pashë në sy dhe i thashë: 'A është gjithçka në rregull?”

Unë e di përgjigjen. Unë gjithmonë e di përgjigjen. Unë thjesht nuk e dija se çfarë do të ishte këtë herë. A është e falshme kjo? A mund ta rregulloj përsëri?

“Është një grua nga e kaluara ime… Ne u rilidhëm gjatë udhëtimit tonë familjar në San Diego… Filluam të flasim… Ajo më bën të ndihem i gjallë”, më tha.

Mund të ndjeja se paniku më pushtoi trupin.

“A është serioze? Të lutem mos e bëj këtë. Mund ta rregullojmë. Ne mund ta bëjmë të funksionojë. Çfarë mund të bëj unë? Si mund ta bëj më mirë? Të lutem më lër ta bëj më mirë lidhjen tonë”, i thashë.

Nuk kam krenari. Ai e di këtë. Kjo është ajo që jam në thelbin tim - një grua e dëshpëruar. Më vjen turp. E frikësuar. E turpëruar. E zemëruar që e lashë të ndodhte. Kjo është puna ime. Unë e krijova këtë. Mund të isha më e mirë, por nuk jam. Unë jam një humbëse.

Martesa jonë u ndërtua mbi frikën dhe më pas lulëzoi mbi të për 20 vjet.

Kur më propozoi, ai e dinte se do të garantonte dëshirën e fundit të nënës së tij që po vdiste - të përjetonte të qenit gjyshe gjatë jetës së saj.

Unë vazhdoj të lutem. Ai vazhdon të jetë i zemëruar dhe i neveritur.