FACT CHECK

Armina reagon pas lajmeve të shtatzënisë

Armina reagon pas lajmeve të shtatzënisë

Një foto me barkun e fryrë dhe portalet shkruanin “Armina është shtatzënë”.

Armina reagon pas lajmeve të shtatzënisë

Në një prononcim për Iconstyle blogerja përgënjeshtroi lajmin duke thënë: “Nuk është e vërtetë. Pak të shohin barkun e fryrë një moment, të bëjnë shtatzënë.”

Kurse e pyetur për planet e dasmës tha: “Sigurisht që do të ketë dasmë. Por në momentin e parë që kjo datë do të jetë vendosur do bëhet publike me anë të një konfirmimi zyrtar nga ana jonë dhe nuk do të jetë kjo pranverë.”

Ditët e fundit shumë nga vajzat e njohura kanë dhënë lajmin e pritjes së ëmbël, por jo, Armina nuk është një prej tyre.