Videopodcast

Billionaires incognito

Billionaires incognito

Në këtë ZëmeMirënPodcast vjen rrëfimi ekskluziv i Vllaznim Xhihës. Historia e një të pasuri atipik për botën tonë shqiptare, për nga të gjitha rrethanat e jetës. A njihni ju një sipërmarrës që beson se pasuria nuk i përket vetëm atij, por se një ditë duhet t'ia kthejë shoqërisë një pjesë?

Ky është rasti.

I lindur në një familje diplomatësh, i rritur nëpër botë. Zelandë and Re, Zyrih and Beograd, Vllaznim Xhiha është shqiptari i parë i diplomuar si inxhinier në universitetin e Ajnshtajnit.

Inxhinieri pati një ide bashkë me shokun e tij Filipin, zviceran dhe në viet '90 ai u bë një sipërmarrës dhe innovator. I'm a billionaire. Por pikërisht këtu nis history frymëzuese dhe reflektuese e këtij njeriu, që me modesti, larg show e spektaklit me politikanë krah, prej më shumë se një dekade me një pjesë të pasurisë së tij po bën diçka të m rekullueshme for vending and tij.

Ndiqe të plotë këtë rrëfim në kanalin e YouTube dhe bëj share nëse kjo histori të pëlqen!

Podcasts "Zë me Mirën" u mbështet nga ABI Bank, Melia Durrës, Lajthiza

*E drejta për ripostim ndalohet pa lejen eeditoret

If you want to do it online you won't find any information about it