Stil jete

The 7 best movies to watch in April

The 7 best movies to watch in April

1. Air

A decade after Ben Affleck's Argo was named Best Picture at the Oscars, Affleck has finally made another movie... and it's about a shoe. But not just any shoe. Written by Alex Convery, Air is the Moneyball-style story of how Nike changed the world of sportswear in the 1980s. Affleck plays the company's boss, Phil Knight, while Matt Damon stars as Sonny Vaccaro, an executive who convinces Knight to spend all his basketball marketing budget for a young player, Michael Jordan. Now all he has to do is convince Jordan's mother, played by Viola Davis, to go through with the deal. Only the names of the actors are enough to give this film a chance.

Premiere on April 5

The 7 best movies to watch in April

2. Suzume

A teenage girl discovers a gateway to another world where a monstrous alien force is lurking. It's up to her to save the universe, with the help of a magical cat and a boy who's turned into a walking, talking chair. "It is a fascinating, intriguing, surprising work," says Peter Bradshaw in The Guardian.

Premiere on April 14

The 7 best movies to watch in April

3. Are you there God? It's me, Margaret

In Judy Blume's classic coming-of-age novel, an 11-year-old girl moves from New York to suburban New Jersey, where she deals with puberty and struggles with her religious identity. The book was published in 1970, but has just been made into a movie, with Abby Ryder Fortson as Margaret, and Rachel McAdams and Benny Safdie as her parents.

Premieres April 28 in the US and Canada and May 19 in the UK and Ireland

The 7 best movies to watch in April

4. Peter Pan & Wendy

Ky është një tjetër xhirim live-action i një filmi vizatimor klasik të Disney-t, i cili mund të mos duket shumë tërheqës pas Pinokut të dëshpëruar të vitit të kaluar.

“U futa në të duke menduar se hyrja ime në këtë film ishte se kisha një rast klasik të sindromës Peter Pan. Unë nuk dua të rritem. Kush do? Dhe mendova se kjo ishte ajo që do të më pëlqente... Është filmi i parë që kam bërë nga një perspektiva e të rriturve”.

Premierë në 28 Prill në Disney Plus

The 7 best movies to watch in April

5. Renfield

Nicolas Cage luan Kontin Dracula, i cili është gjallë dhe shëndoshë e mirë në Nju Orleans-in e sotëm. Nicholas Hoult luan në rolin e shërbëtorit të tij të shumëvuajtur, që ha insekte, Renfield dhe Aëkëafina luan rolin e policit të trafikut që e bind Renfieldin se gjuetia e viktimave të pafajshme për t'u ushqyer me një vampir nuk është karriera ideale.

Premiera më 14 prill

The 7 best movies to watch in April

6. Showing up

Michelle Williams luan si Lizzie, një skulptore që po nxiton të përfundojë një grup figurash balte për një shfaqje solo në Portland, por vazhdon të shpërqendrohet nga miqtë dhe të afërmit e saj. Të shfaqesh është 'një gëzim absolut dhe i hidhur i një komedie të vogël për të bërë art dhe për të jetuar jetën', thotë Alissa Wilkinson në Vox.

Premiera më 7 prill në SHBA dhe më 14 prill në Kanada

The 7 best movies to watch in April

7. One Fine Morning

Best known for playing James Bond's girlfriend in Specter and No Time to Die, Léa Seydoux is a somewhat different single mother in One Fine Morning. A bittersweet romantic comedy drama written and directed by Mia Hansen-Love. Seydoux's character is a widowed translator living in Paris. She spends half her free time looking after her eight-year-old daughter and the other half looking after her father (Pascal Gregory), a retired philosophy professor who now suffers from mental health problems. A love story upsets the balance.

Premiere on April 14

The 7 best movies to watch in April

Tiranapost.al