Stil jete

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

Have you ever gone on a trip, had high expectations and were disappointed. For Buzzfeed, different people have shared their experiences. Common to almost all of them is chaos.

Are you curious to read them?

'San Francisco. The city was so crowded that I did not like the food, while all around there were homeless people suffering for bread.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Virginia Beach. I love beaches, but Virginia Beach was murky and overcrowded. It's also next to a military base, so it was really confusing.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'New York. I remember coming up the escalator from Penn Station and immediately smelling urine. I remember walking streets that were littered with huge piles of smelly garbage bags. It was so dirty everywhere, I was afraid to touch anything. That was 20 years ago, and I'm sure it's even worse now.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Cabo San Lucas. There were massive ships blocking the horizon, vendors who would stand in front of you so you couldn't see the ocean, and hordes of people blocking the way at every location. There were beach chairs made like sardines. I like other parts of Mexico, but Cabo overall was a tiring experience.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Venice. This Italian city was so crowded and packed with tourists that I couldn't even stop to enjoy the sights and experiences around me.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Disney World. My whole family was so excited about this Florida vacation and we couldn't wait to get there. But we spent more money than we planned and spent all days in queues. Never again for us.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Snow Snow. Yes, it's very pretty, but there's really nothing to do beyond the beach. And you have to stay at one of the super expensive resorts and that's it. Other destinations in the Society Islands were more fun and just as wonderful.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Egypt. I was so excited to go, but it was the worst place I've ever traveled. Everyone tried to scam me over and over, from the airport clerk to the taxi drivers and the pyramids tour guide. It was impossible to walk two steps away from my hotel to try to buy water without people constantly getting in my way trying to get money from me in one way or another. It was absolutely exhausting.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Tulum, Mexico. It has nice beaches, but it was expensive and boring (unless your only goal is to party with other tourists you don't even know).'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Sydney. It was a very boring city. I hate that I wasted so much of my time in Australia there. I saw a few places and that's it. After that, I wasn't sure how to spend my time. The city has no personality.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Bali. Ky ishull indonezian është ende i mrekullueshëm në shumë mënyra, por gjithnjë e më shumë po pushtohet nga turistë dhe emigrantë të neveritshëm. Po flas për lloje turistësh/emigrantësh të pamend, që presin në radhë të gjata për të bërë selfie në vende historike/shpirtërore për të cilat ata as nuk e vrasin mendjen të mësojnë asgjë.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Amsterdami. Ishte kaq i mbushur me njerëz, kaotik dhe i lehtë për t'u kapërcyer nga turistë të tjerë me biçikleta që nuk kanë hipur kurrë më parë. Më duket se është shumë e romantizuar, por herën e parë që e vizitova, u zhgënjeva vërtet. Është pis dhe në kanale ka shumë mbeturina që rrjedhin në to.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Paris. Çfarë qyteti i mbivlerësuar. Gjithmonë kam dëgjuar se sindroma e Parisit ishte një gjë e vërtetë, por nuk isha përgatitur për sa i zhgënjyer do të ndihesha në të vërtetë pas vizitës. Turmat ishin mizore, vendasit nuk janë miqësor.’

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

‘Portland, Oregon. Shoku im më i mirë dhe unë udhëtuam me makinë në të gjithë vendin nga Florida në Uashington, duke ndaluar për parqe kombëtare, restorante ikonë dhe më shumë. Ne lexuam kaq shumë gjëra të mira për Portlandin në internet, por në realitet, ishte një nga vendet më dëshpëruese që kam parë ndonjëherë. Vetë hoteli ishte i mrekullueshëm, por jashtë atyre dyerve, zona në qendër të qytetit ishte e tmerrshme. Kishte mijëra njerëz që pini drogë në rrugë, njerëz të zhveshur në trotuar dhe erë lëngjesh trupore kudo. Ishte shumë. Portland ishte një zhgënjim i madh.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

“Santorini ishte goxha zhgënjyes, për mendimin tim. Më duket sikur fotot që kam parë në internet duhet të jenë fotoshopuar. Prisja pamje të bukura, por përfundova duke hequr grafite dhe ndërtesa të pista nga sfondi i fotografive të mia. Ishte gjithashtu kaq i shtrenjtë. Opsioni më i lirë i drekës që gjeta ishte një sanduiç për 11 euro. Ndihej vërtet si një kurth turistik. Rodosi, nga ana tjetër, ishte i mrekullueshëm dhe i përballueshëm. Ky ishull ishte shtëpia e plazheve të bukura dhe ndërtesave të vjetra mesjetare. Do të shmangja shumë kohë në Santorini, duke marrë parasysh se sa më i shtrenjtë është se ishujt e tjerë, po aq të bukur grekë.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Alhambra në Granada, Spanjë. Ishte kaq e mbushur me njerëz, veçanërisht duke marrë parasysh se sa i vogël është në të vërtetë. Kisha parë kaq shumë foto të Alhambrës ku dukej kaq mahnitëse.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Atlantis në Bahamas. Ju keni këtë imazh të një resort luksoz përpara se ta vizitoni, por pas mbërritjes, e gjeni këtë vend tepër të mbipopulluar. Sa herë që kishte një problem me shërbimin, ata do ta fajësonin 'kohën e ishullit'.’

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Napoli. Bëra një udhëtim të madh evropian pas kolegjit dhe kalova rreth një muaj në Itali. Napoli ishte pa frikë vendi më i keq që vizituam. I fëlliqur, i rrënuar, i kotë, i pasigurt. Nuk do të kthehem më kurrë.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

"Barcelona was disappointing for me. Unless you're a drinker and don't want to do a lot of shopping, the city is kind of boring. Spend a day at the beach and another day on tour, and you've pretty much done it all.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

'Nashville. The traffic is a nightmare and you can't enjoy the downtown area because it's too noisy. All the bars have music blasting down the street and it just blends together in a high decibel sound wave. Not to mention, there are homeless people lost in the middle of the sidewalks. The city smells of urine and sewage and you can't walk at the weekend without getting bumped.'

The 24 most frustrating places to travel have one thing in common

Tiranapost.al