SPORT

In some streets in the capital, movement will be restricted during the Partizani - Tirana derby

In some streets in the capital, movement will be restricted during the Partizani

The Tirana police have announced the measures taken in the framework of the football match that will take place tomorrow between Partizan and Tirana.

As part of these measures, the Police say that there will also be blockages of some road segments from 16:00 in the afternoon until the end of the match.

Full Notice:

The Tirana police have drawn up a plan of measures to maintain order and security before, during and after the football match between the Partizani-Tirana teams that will take place on 02.10.2022, at 19:00, at the "Air Albania" stadium .

The measures taken by the Tirana Police consist not only in the premises of the stadium, but also in a wider perimeter outside it.

In this framework, there will be blockages of some road segments, as well as partial blockages of some road segments, during the passage of the fans.

The road segments that will be blocked, from 16:00 until the end of the activity, are:

- "Lek Dukagjini" street around the stadium, "Dervish Hima" street, "Gjergj Filipi" street, "Papa John Paul II" street, from the intersection with "Ismail Qemali" street to the "Air Albania" stadium.

There will be partial blocking of fan walkways, as follows:

- The movement of Tirana fans: From the Opera and Ballet Theater, "Dëshmorët e Kombit" boulevard, "Bajram Curri" street, Elbasani street, "Dervish Hima" street - the stadium.

– Lëvizja e tifozëve të Partizanit: Kryqëzimi i rrugës “Muhamet Gjollesha” me rrugën “Artan Lenja”, përgjatë rrugës “Muhamet Gjollesha”, rruga “Sulejman Delvina”, rruga “Gjergj Filipi” – stadiumi.

Policia do të garantojë dhe do të sigurojë lëvizjen e tifozëve përgjatë rrugëkalimeve të caktuara dhe nuk do të lejojë grumbullim apo kalim të tifozëve jashtë itinerarit të caktuar.

Po në zbatim të planit të masave, do të ushtrohen kontrolle ndaj tifozëve para hyrjes në stadium për sende të kundërligjshme (sende të forta, bidonë uji, çadra, çelësa metalik apo lëndë piroteknike etj). Çdo tifoz duhet të jetë i pajisur me dokument identifikimi.

Nuk do të lejohen të futen në stadium persona pa dokument identifikimi, si dhe fëmijët nën moshën 16 vjeç, pa praninë e prindërit apo kujdestarit kjo e shoqeruar me dokument.

Also, all those fans who have been identified by the Police as problematic fans in various sports activities will not be allowed to enter the stadium.

The Police Services, in cases of disruption of public order and tranquility, will intervene both in the exterior of the stadium and in the interior, to restore order and accompany persons who will cause riots or commit anti-sports actions.

The Tirana Police ask for the understanding of the respective fans, for the implementation of the above obligations, as well as the understanding of the citizens to avoid the movement of vehicles in the above-mentioned road segments at the specified times.