SPORT

The national team officially starts the gathering for the first match against Poland

The national team officially starts the gathering for the first match against

The Albanian national team officially started training this Monday on the eve of the first match against Poland.

The national team officially starts the gathering for the first match against

Today, the players held the first training session with coach Sylvio Mendes Campos Junior in the field of the Football House as part of the preparations for the first challenge of the Euro 2024 qualifiers.

The national team officially starts the gathering for the first match against

The two red and black footballers, Sokol Cikalleshi and Jasir Asani, appeared today at noon in a media conference, where they spoke about the objectives they have for the challenge against the Poles, which will be played in Warsaw on March 27. Striker Sokol Cikalleshi said that the match against Poland is very difficult, but the Reds and Blacks will try to get the maximum points and start this qualifying campaign well.

The national team officially starts the gathering for the first match against

“Tani fillon një edicion i ri për ne, aq më tepër që ndeshja e parë është një nga ndeshjet më të vështira. Polonia është ekipi më i fortë në grup. Besoj që duke u nisur edhe nga kualifikueset e kaluara, që i nisëm në Portugali dhe që arritëm të marrim një rezultat pozitiv në ato kohë dhe u kualifikuam, uroj të kemi të njëjtën vazhdimësi. Nuk besoj se jam i vetëm në majën e sulmit, por ai lojtar që do luajë, të bëjë maksimumin, si një grup, si një ekip që të tregojmë shpirtin e garës dhe në këtë ndeshje ta nisim mbarë. Siç është edhe ajo shprehja, fillimi i mbarë, gjysma e punës. Dhe nëse marrim rezultat pozitiv në Poloni, gjërat mund të thjeshtësohen disi,” deklaroi ai.

Ndërsa, Jasir Asani, i ftuar rishtaz nga Kombëtarja, nuk e fshehu kënaqësinë që është pjesë e grupit kuqezi dhe që do të përfaqësojë Shqipërinë në këtë sfidë të rëndësishme.

The national team officially starts the gathering for the first match against

"I am very happy because every Albanian from Macedonia is looking forward to the invitation from the National Team. We are Albanians and we must give more than 200% of ourselves. Every footballer dreams of representing Albania," he said.

The national team officially starts the gathering for the first match against