Showbiz

Harrison Ford: I could have been a better parent

Harrison Ford: I could have been a better parent

At 80, Hollywood icon Harrison Ford reflects on his ability to be a better parent. After a difficult divorce, he found his life partner, Calista, and they spent nearly two decades together. Today Ford reflects on the responsibility of being a parent and wonders if he could have been better for his children.

Harrison Ford: I could have been a better parent

Harrison crossed paths with his lover shortly after the divorce.

Harrison Ford's divorce from Melissa Mathison was a notable moment of change in the actor's personal life. After 18 years of marriage, the couple made the difficult decision to go their separate ways. With two children, Malcolm and Georgia, the couple's choice to separate obviously had a significant impact on their family dynamic.

Harrison Ford: I could have been a better parent

Although the reasons for the divorce remained private, public curiosity led to speculation and gossip in various tabloids. They faced different news, even about possible betrayal.

"It was very hurtful for my children. It was harmful to many people, because 90 percent were not true."

It seems that the mistakes with his children, he corrected when he was given a second chance. When she met Calista Flockhart she had become the mother of a one-year-old adopted son, Liam.

Harrison Ford shprehu mirënjohjen për sakrificat që Calista Flockhart kishte bërë dhe dashurinë që ajo i kishte kushtuar djalit të tyre.

Harrison Ford: I could have been a better parent

“Ajo i është përkushtuar Liamit dhe ka bërë një punë vërtet të mrekullueshme duke e rritur atë. Jam i lumtur që tani kam një pjesë të kontributit”, tha ai.

Harrison Ford, i cili kurrë nuk e kishte imagjinuar të bëhej prind përsëri në të 60-at e tij, e shihte atë si një dhuratë të papritur dhe të çmuar. Ai me gjithë zemër iu përkushtua rritjes së fëmijës, duke ofruar të njëjtën dashuri dhe përkushtim që kishte dhënë për fëmijët e tij. Megjithatë, Ford pranoi se me kalimin e kohës, perspektiva e tij për prindërimin evoluoi natyrshëm dhe siç e thotë ai, “Unë isha më i pjekur me të”.

Harrison Ford: I could have been a better parent

Edhe pse jeta e tij e dashurisë duket e përsosur, Harrison pranon se ai nuk është prindi më i mirë.

In an interview with Esquire, published in a summer 2023 cover, the 80-year-old star of Indiana Jones candidly admitted that he could have been a better parent if he had a less successful career. Ford explained that being a constant presence in his children's lives is essential to effective parenting.