Showbiz

Gisele Bündchen on divorce from Tom Brady: It was like death and rebirth

Gisele Bündchen on divorce from Tom Brady: It was like death and rebirth

Gisele Bündchen has opened up about the end of her marriage to Tom Brady, comparing it to a "death and a rebirth".

In a new cover story for Vanity Fair, Bündchen denies allegations that she filed for divorce because Brady came out of retirement to play football for one more season. This is simply not true.

Bündchen called the idea of ​​Brady quitting his football career "the craziest thing I've ever heard."

“Unë gjithmonë kam brohoritur për të dhe do të vazhdoja përgjithmonë. Nëse ka një person që dua të jetë më i lumturi në botë, është ai, më besoni. Unë dua që ai të arrijë dhe të fitojë. Unë dua që të gjitha ëndrrat e tij të realizohen. Kjo është ajo që unë dua, me të vërtetë, nga thellësia e zemrës sime.”

Ajo tha se martesa e tyre dhe fundi i saj nuk mund të shpjegohet kaq thjeshtë.

"Ajo që është thënë është një pjesë e një enigme shumë më të madhe," tha Bündchen. "Nuk është aq bardh e zi."

“Ndonjëherë rriteni së bashku; ndonjëherë ju ndaheni”, shtoi ajo. “Kur unë isha 26 vjeç dhe ai 29 vjeç, ne u takuam, donim një familje, donim gjëra së bashku. Me kalimin e kohës, kuptojmë se ne thjesht donim gjëra të ndryshme dhe tani kemi një zgjedhje për të bërë. Kjo nuk do të thotë që ju nuk e doni personin. Thjesht do të thotë që në mënyrë që të jeni autentik dhe të jetoni vërtet jetën që dëshironi të jetoni, duhet të keni dikë me të cilin të takoheni diku në mes, apo jo? Është një bilanc.”

Bündchen e krahasoi procesin e ndarjes me "një vdekje dhe një rilindje" dhe tha se ajo po mban zi gjithashtu "vdekjen e ëndrrës së saj".

"It's hard because you imagine your life would be a certain way and you've done everything you can, you know?" she said. "I believed in fairy tales when I was a child. I think it's nice to believe in them."