Showbiz

The lies actors have told just to get a role

The lies actors have told just to get a role

Many of us exaggerate our abilities. Sometimes we act like we can do something, even though we can't. This is how to get a job. The same goes for the actors, whose stories you can find below.

1. Tenoch Huerta

The lies actors have told just to get a role

Tenoch Huerta made history in Hollywood by becoming one of the first Mexican actors in Marvel. However, in a 2022 interview, he revealed that he had lied to get the role.

During early talks with Marvel's creators, Tenoch was asked if he could swim, to which he replied, 'I've never drowned.' This ambiguous answer allowed him to continue negotiations. Later, the actor had to confess: “We had to explain to them, through my lawyer in the United States, that this is how Mexicans are. We never say no and then see how we work it out."

2. George Clooney

The lies actors have told just to get a role

At the beginning of his career, George Clooney was reluctant to join the Screen Actors Guild, without which it was difficult to get any role. He succeeded only once when he lied in one of the interviews. The director told him that she had worked in that association and did not remember Clooney there. He begged her to help him and she did. So he got his role in Grizzly II: Revenge in 1983.

3. Morgan Freeman

The lies actors have told just to get a role

I famshëm për zërin e tij të veçantë, Morgan Freeman u punësua vetëm si rrëfyes në filmin Oblivion nga regjisori Joseph Kosinski. Por aktori donte më shumë se kaq, kështu që ai shpiku disa probleme me fytin që e pengonin të fliste. Duke qenë se ai ishte punësuar tashmë, ia doli të merrte rol dhe të shfaqej me figurë, jo vetëm me zë.

4. Hugh Laurie

The lies actors have told just to get a role

Producentët kishin kërkuar aktorë amerikanë, Laurie, një anglez, regjistroi zërin e tij duke falsifikuar theksin amerikan. Regjisori, duke mos ditur që Hugh ishte britanik, e pëlqeu performancën e tij. Ai madje tha: “E shihni? Kjo është ajo që dua unë, një djalë amerikan.”

5. Whoopi Goldberg

The lies actors have told just to get a role

Aktorja Whoopi Goldberg filloi shumë e re në industrinë e aktrimit dhe muzikës. Në moshën 14-vjeçare, ajo e la shkollën për të punuar në një kamp veror. Meqenëse ishte shumë e re për t'u punësuar, ajo gënjeu, duke pretenduar se ishte shumë më e madhe. Kjo e lejoi atë të punonte në kore kishtare.

6. Lisanne Falk

The lies actors have told just to get a role

Lisanne Falk u tha regjisorëve të filmit Heathers se ishte 19 vjeç kur, në fakt, ishte 23, siç rrëfeu më vonë në një intervistë. 'Kur lexova skenarin, thjesht e dija se duhej ta bëja, nuk doja të humbisja shansin tim.' Ajo u punësua dhe gjithçka dukej se po shkonte mirë, deri sa rastësisht u tha njerëzve se po jetonte me të dashurin e saj. Të tjerët u habitën dhe e pyetën nëse nëna e saj e lejonte këtë. Kështu që asaj iu desh të rrëfente të vërtetën, por askush nuk u mërzit nga ajo.

7. Ceyair Wright

The lies actors have told just to get a role

Ceyair, një nga aktorët e rinj në versionin e ri të Space Jam, i tha regjisorit se ai kishte shumë përvojë si basketbollist. Megjithatë, ky është një nga sportet e pakta që aktori nuk luan. “Oh po, kam luajtur basketboll. Kam luajtur universitet në shkollën time të mesme, gjë që nuk ishte e vërtetë, por kjo është ajo që thashë.'

8. Jameela Xhamil

The lies actors have told just to get a role

Jameela Jamil është një nga yjet në rritje në vitet e fundit. Në një intervistë, Jamila rrëfeu se kishte gënjyer për përvojën e saj të aktrimit. “I thashë regjisorit se kisha përvojë aktrimi, gjë që ishte një gënjeshtër. I thashë se kisha qenë në skenë, por po flisja për ditët e mia të shkollës.

9. Jason Momoa

The lies actors have told just to get a role

Jason Momoa nuk kishte asnjë përvojë kur ai bëri një audicion për Bayëatch. Ai tha në një intervistë se ishte 19 vjeç në atë kohë dhe po punonte në dyqanin e sërfit të familjes së tij. Miqtë e tij e ndihmuan të shkruante një rezyme duke shtuar se ai kishte punuar si model, edhe pse nuk ishte e vërtetë.

“Ata më pyetën: ‘A ke aktruar ndonjëherë?’ Unë i thashë: ‘Jo’ dhe ata më pyetën: ‘A ke modeluar?’ I thashë: ‘Po, po, unë jam një model e shkëlqyer. Unë punoj Guçi dhe Louis Vuitton.'

10. Jamie Foxx

The lies actors have told just to get a role

The actor's real name is Eric Marlon Bishop. When he started his career in the late 80s, he started out as a comedian, but producers prioritized women; men, being too numerous, were put on the waiting list. The actor came up with the idea of ??changing his name to Jamie, as it was vague and sounded like a woman's name. Thus, the producers could give him priority in the calls without knowing his real gender. This helped him to participate in a comedy show, which was brought to television and gave him more opportunities in series and films.