Showbiz

Eva Longoria found love at 40 and shares why it's working

Eva Longoria found love at 40 and shares why it's working

"I want to shout from the highest mountain top about everything that is happening with us, because I am so happy and excited to be with such a kind person as him."

This is what Eva Longoria says about her relationship with her husband, José Bastón, who is 7 years older. After 2 failed marriages, the Desperate Housewives star finally found her soul mate and their love grows stronger with each passing year.

Eva Longoria found love at 40 and shares why it's working

It wasn't love at first sight, but it was magical just the same.

Në fakt, ishte dashuri me shikim të dytë për Evën dhe Jose. Kur u takuan për herë të parë, të dy po dilnin nga marrëdhëniet respektive dhe nuk e ndjenin të kishin një lidhje. 6 muaj më vonë, ata u takuan përsëri. Siç Eva tregon, në takimin e dytë e ndjenë të dy kiminë me njëri-tjetrin.

Në sytë e Longorias, José ishte njeriu më i pashëm që kishte parë ndonjëherë, dhe të nesërmen ata shkuan në një takim 4-orësh. Ishte hera e parë që Eva dilte me një burrë më të madh në moshë dhe fakti që ai ishte i vendosur dhe i rritur mjaftueshëm ishte qershia në tortë për të.

Eva Longoria found love at 40 and shares why it's working

Eva nuk ka qenë kurrë më e lumtur më parë.

2 vjet pasi ata filluan të takoheshin, ndërsa ishin në një shkretëtirë në Dubai, José i bëri pyetjen e madhe Evës. Propozimi ishte një surprizë e këndshme për aktoren dhe në një intervistë, ajo e quajti burrin e saj njeriun më të sjellshëm që ka takuar ndonjëherë.

Ata lidhën martesë në kopshtin e tyre, të rrethuar nga njerëzit që duan.

Gjatë dasmës, Eva nuk ishte aspak e stresuar. Në fakt, ajo buzëqeshte aq shumë saqë ndjeu se zemra e saj do të shpërthente. José kishte përgatitur shumë surpriza për Evën dhe çdo gjysmë ore kishte një surprizë të re, e cila e bëri natën të paharrueshme.

Kur Eva u pyet nëse martesa ndryshoi marrëdhënien e tyre, ajo tha se edhe 3 vjet pasi u martuan, ata ende po lundrojnë në dashuri. 'Ne kemi qenë gjithmonë të martuar në zemrat dhe shpirtrat tanë, kështu që dasma ishte thjesht një festë e bukur për të festuar me të gjithë,' zbuloi ajo.

Eva Longoria found love at 40 and shares why it's working

Longoria e quan burrin e saj 'pjesën më të mirë' të jetës

“Njerëzit gjithmonë pyesin: ‘A të pëlqen të jesh e martuar?’ Nuk është se më pëlqen martesa, por më pëlqen të jem e martuar me të. Ai është ai që e bën gjithçka të veçantë dhe ia vlen”, tha Eva në një intervistë. Ajo shpjegoi gjithashtu se të dy po zbulojnë vazhdimisht gjëra të reja për njëri-tjetrin.

“Disa ditë duket sikur kemi qenë së bashku për 40 vjet dhe ditë të tjera duket sikur sapo jemi njohur”, shtoi Longoria.

She became a stepmother to Jose's 3 children and this changed her mind about having biological children.

Eva Longoria found love at 40 and shares why it's working

In 2018, they gave birth to their first son together.

Eva and José turn off their phones every evening, eat dinner together and talk. And since they are very busy during the day, they have a lot to talk about.

During an episode of her Connections podcast, reflecting on her current marriage to Bastón, she shared why their union works so well. Longoria found love with Basto when she was 40 and he was 50, which she believes allowed them to appreciate life together. "I think finding love at 40 was like, 'Can we enjoy this life together?'" Eva revealed.