HOROSKOP

The connections of these four zodiac signs will be put to the test during December

The connections of these four zodiac signs will be put to the test during

1. Fishes

The first three weeks of December are really energetic. This powerful energy changes lives and shakes the earth. Neptune is the planet of dreams while Jupiter expands whatever it touches. In this case, within the two planets in your zodiac sign, everything you touch will turn to gold, including your romantic relationship. During the first few weeks, it's important not to sell yourself short when it comes to your dreams. Embody your most authentic truth and let it shine, the right lover will be someone who is drawn to the truth. It is important to stay determined and focused this month by truly believing that anything is possible.

2. The twins

There has been an ongoing theme in your romantic relationship since May of this year. You may have wondered if you made the right relationship choices, or if things would ever change. Slow down the pace. With Mars retrograde in your sign, you've been given the benefit of time. This has allowed you to refrain from taking drastic action and think that ending your relationship is the solution to all your problems. While it is true that sometimes relationships have to end, in this case, you should think carefully.

3. Sagittarius

You want immediate results, but you also need proof that the decision you're making is the right one. Mars retrograde in Gemini has prompted changes in your romantic life while Neptune in Pisces is making you think differently about what the word home means. When you feel better about yourself, you'll make better decisions when it comes to love. You may have gone through a phase of feeling indecisive about something related to your romantic life. The fact is that it only existed because you were indecisive about yourself.

4. The crab

Planetët hyjnë në shtëpinë tuaj romantike këtë muaj, duke sjellë shumë zhvillime dhe përmirësime pozitive. Energjia e Bricjapit sjell gjithmonë mundësi dhe reflektim kur bëhet fjalë për marrëdhëniet dhe këtë muaj pas vitit që keni pasur, jeni gati t'i shfrytëzoni ato. Qëllimi kryesor i këtij viti për ju ishte të mësoni të flisnit të vërtetën. Ndonjëherë, sidomos në marrëdhënie, e vërteta i ndryshon gjërat. Tani që po dilni në anën tjetër të këtij mësimi, jeni gjithashtu gati të përparoni ndryshe në marrëdhënien tuaj. Pavarësisht nëse është takimi me dikë të ri apo thellimi i një lidhjeje ekzistuese, ky muaj për ju ka të bëjë me kultivimin e një marrëdhënieje autentike që bazohet vetëm në të vërtetën tuaj. Kjo do t'ju lejojë të krijoni më shumë hapësirë ​​për dashuri dhe edukim, gjë që keni dashur gjithmonë. Ju mund të ndiheni të sfiduar për të shprehur veten në këto mënyra të reja kur ju paraqitet mundësia, por bëhet fjalë vetëm për t'u siguruar që nuk po komprometoni kurrë të vërtetën tuaj për rehatinë e tjetrit.