HOROSKOP

Horoscope for February 8 by Russell Grant

Horoscope for February 8 by Russell Grant

Aries

You expect to change some plans because of costs and other complications. What may surprise you is that the funds needed to finance a team project will become available in a second. You're keen to start something new, but you won't jump into something until you're totally ready.

Taurus

You thought you would have had more help with an assignment that you took along with another. You are rightly upset with someone who has let you down. You will realize now that they never put in too much effort as they knew all along that they could count on you to get the job done.

Gemini

Offers, requests and contests that need a quick response will grab your attention. It doesn't matter if you have a dozen things to do, if something interests you, you'll be happy to get more. A trip you are planning with your family will be an extremely enjoyable and unforgettable experience.

The crab

You are looking for the wrong person. You can never win the approval of a senior colleague who seems to have overlooked your talents and abilities. It will be a supportive colleague who will provide you with the encouragement and inspiration you need to succeed.

Leo

Money is tight, but that won't stop you from planning a party. You crave an adventure and dream of all the exotic places you want to visit. You can score a great deal online and suddenly a dream will start to seem like it could come true.

Virgo

Life can get more interesting if you're willing to take a chance or two. These may be calculated risks, but you hope to add some spice to your days. Instead of jumping into your usual routines, accept an unexpected offer that sounds much more interesting and exciting.

Libra

Jepini pak më shumë kohë dhe do të arrihet një përfundim i kënaqshëm për një çështje që ka shkaktuar konflikt. Rri i qetë. Një mënyrë për të mbrojtur emocionet tuaja të brishta është të refuzoni të merrni pjesë në biseda të diskutueshme. Interesat dhe devijimet e reja do t'ju mbajnë vigjilent dhe të zënë.

Akrepi

Hulumtimi dhe gërmimi i thellë për të gjetur fakte është ajo për të cilën jeni të mirë, por duhet të dini gjithashtu se kur duhet të hiqni dorë. E vërteta ndonjëherë mund të çojë në dhimbje zemre dhe disa mistere janë më mirë të lihen të pazgjidhura. Është e rëndësishme të gjesh ekuilibrin e duhur midis të luftuarit për atë në të cilën beson dhe atë se kur është më mirë të heqësh dorë.

Shigjetari

Mund të bëni kaq shumë në një ditë. Ju po e shtyni veten për të arritur më shumë. Do të jetë një humbje kohe dhe energjie për të ndjekur një çështje që nuk do të zgjidhet kurrë. Ju nuk jeni dështak, nëse hiqni dorë nga diçka që nuk ia vlen. Jini të arsyeshëm. Ka diçka më shumë për t'u shijuar diku tjetër.

Bricjapi

Synimi juaj është të punoni mbi punën që tashmë është bërë. Ju nuk dëshironi që përpjekjet tuaja të kaluara të shkojnë dëm. Përcaktimi i prioriteteve është i rëndësishëm dhe do të pranoni të punoni me kolegët për shqetësimet që janë ngritur së fundmi. Ju mund të kuptoni pse disa punë nuk do t'u pëlqejnë të gjithëve.

Ujori

Joining forces with others by taking on a new regimen will put you in touch with a new crowd of people. You feel the need to do something physical and sporty. A daily routine that includes some type of exercise will make you feel healthier and help keep anxiety at bay.

Pisces

You'll have more opportunities to get out if you're willing to admit it and make friends with people who share the same interests as you. Your boss will show you how much he respects and values ​​your creative qualities. A promise made to you recently will come true.