HOROSKOP

Horoscope for September 30 by Russell Grant

Horoscope for September 30 by Russell Grant

Aries

There's a reason why you're turning down a party invitation or the opportunity to travel. Your desire to occasionally dance the night away hasn't gone away, but you know your priorities and currently need to save your energy for other matters that are more important to you.

Taurus

It doesn't matter what anyone else might be doing or what they might be thinking, you'll want to stick with what you know to be tried and tested. That way you know you won't be wasting your time. Keep thoughts and ideas in perspective.

Gemini

Apart from going to work or university, if you don't go out very often, you might want to change that now. You will feel confined and anxious when you are inside your four walls. You need to add more variety to your days. Volunteering to help a community project may be the answer you needed.

The crab

A phone call or visit with an elderly relative or neighbor will leave you with the feeling to help. Although you won't want to interfere, you really want to help and can ask their permission to do it for them.

Leo

Unexpected visitors will come to your home. This will create extra work for you, but at the same time everyone will be happy to make it easier for you. A casual rumor will have started a chain reaction. This can have interesting consequences.

Virgjëresha

Filloni herët nëse ka punë që dëshironi ta hiqni qafe. Ju duhet të jeni mjaft të kënaqur me përparimin tuaj në fillim të ditës. Më vonë, do të ndihet si një nga ato raste kur nuk arrin askund shumë shpejt.

Peshorja

Nëse po kërkoni një vend të ri për të jetuar ose ndonjë pronë, mund të gjeni pikërisht atë që keni kërkuar. Jini gati për të vepruar. Do të ketë të tjerë që janë të interesuar dhe një vonesë mund të rezultojë në një mundësi të humbur.

Akrepi

Edhe nëse kjo do të thotë të tërhiqeni nga marrëveshjet e bëra tashmë, do të preferoni të mos përfshiheni në asgjë që është shumë e zhurmshme. Nëse jeni në një marrëdhënie të përkushtuar, ju dhe gjysma tjetër do të kërkoni mënyra për të argëtuar veten, larg turmës së zakonshme.

Shigjetari

Të jesh i aftë dhe i gatshëm të dëgjosh kur një mik duhet të heqë diçka nga gjoksi i tij është një nga pikat tuaja të forta. Po përpiqeni të mendoni për dikë që mund të marrë përgjegjësinë për një projekt komunitar. Një fqinj që ka takuar shumë njerëz do të bëjë një sugjerim fantastik.

Bricjapi

Nuk do të jeni të lumtur të keni shumë punë të papërfunduara. Nëse nuk keni arritur të sqaroni asgjë nga fillimi i muajit, do të dëshironi ta hiqni qafe tani. Ju nuk mund të ndiheni të organizuar kur keni ende shumë për të bërë dhe kjo do t'ju shkaktojë shumë zhgënjim.

Ujori

Send applications if you are looking for work. Do not hesitate to join an employment agency. The offer of a part-time job may be worth considering. This can lead to a number of other possibilities. You may also find yourself thinking about volunteering at an educational or community organization.

Pisces

Joint finances will be the cause of some quarrels. Someone will use any excuse to get away with not paying their share. Money is tight and there's no way you're going to let them take advantage. Channel your energy in one direction if you want to feel like you're making progress.