HOROSKOP

Horoscope for January 30 by Russell Grant

Horoscope for January 30 by Russell Grant

Aries

Even though you are investing more than you should in terms of group organizing and doing so willingly, it means a lot to you to know that your contribution is being seen and acknowledged. When discussing important plans in public, it would be wise to reserve some of your ideas.

Taurus

You are less inclined to hide what you feel than you have been lately. You're tired of holding back from showing emotions when others around you are open enough to let everyone know what they're thinking and feeling. Today you are ready to speak your mind even if it might make someone uncomfortable.

Gemini

Një angazhim i përbashkët po fillon t'ju kufizojë. Ju e kishit seriozisht këtë marrëveshje kur pranuat për herë të parë, por nuk e kishit kuptuar se sa do ta frenonte lirinë tuaj. Është duke u bërë e vështirë për ju që të ndaloni përfundimin e marrëveshjes.

Gaforrja

Dikush me personalitet të fuqishëm do të dominojë organizimet në grup. Jeni të qartë për ndjenjat tuaja, por nuk po ju jepet mundësia t'i shprehni ato. Ka të tjerë që kanë filluar të ndihen po aq të frustruar sa ju dhe nuk do të kalojë shumë kohë para se shumica e heshtur të fillojë të kërkojë respektimin e interesave të tyre.

Luani

Diçka po kërcënon ndjenjën tuaj të sigurisë. Nëse situata nuk ndryshon do të shtyheni të përballeni me dikë në pushtet. Vetëm sigurohuni që kjo është e nevojshme pasi mund të filloni diçka që do të bëhet dramatike dhe intensive.

Virgjëresha

Keni besim të plotë tek ata që janë në krye të një projekti grupi. Edhe pse nuk e keni idenë se ku do t'ju çojnë planet dhe vendimet e sotme, nëse hiqni dorë nga vetëkontrolli, kjo mund të jetë një ditë e paharrueshme. Relaksohuni dhe lërini të tjerët të udhëheqin rrugën tuaj.

Peshorja

Keni një reputacion se jeni në gjendje të punoni në mënyrë harmonike me të tjerët, pavarësisht nga personaliteti i tyre. Megjithatë, aftësia juaj për të punuar me dikë do të testohet kur ai duket i vendosur të shkaktojë probleme në çdo hap të rrugës. Ka një kufi për atë që jeni të gatshëm të duroni.

Akrepi

Po përpiqeni të jeni objektiv dhe kjo nuk është e lehtë kur keni të bëni me një situatë që përfshin dikë për të cilin kujdeseni shumë. Do të ishte më e lehtë që të lejoni emocionet t'ju pushtojnë, në mënyrë që të harroni atë që po ndodh në të vërtetë. Kur të shqetësoheni, bëni një shëtitje.

Shigjetari

Dikush do të shikojë historinë tuaj familjare. Diskutimet do të ngrenë çështje që nuk janë konsideruar më pare, thjesht sepse disa informacione kanë ardhur si një surprizë e plotë për të gjithë ju. Do të jeni në gjendje të mbani emocionet nën kontroll në mënyrë që të mund ta menaxhoni situatën me lehtësi.

Bricjapi

Përgjegjësitë e punës dhe ato familjare do të nënkuptojnë se keni shumë për të bërë sot. Ka ende shumë gjëra që duhet të merrni parasysh duke përfshirë kujdesin ndaj fëmijëve nëse keni fëmijë të vegjël. Arrini sa më shumë që të jetë e mundur gjatë ditës, veçanërisht nëse duhet të kontaktoni njerëz për të diskutuar marrëveshjet.

Ujori

Keni një qasje profesionale dhe serioze në takime pune, biseda dhe seminare. Në të njëjtën kohë, ana juaj argëtuese kërkon që të relaksoheni dhe të jeni krijues. Mund të jetë e nevojshme të tregoni vetëpërmbajtje në situata të caktuara, por duhet të jeni në gjendje të balanconi këto nevoja për t'i mbajtur të gjithë të lumtur.

Peshqit

Someone will not be happy when you tell them what you intend to do. You just can't hold back a need that has been welling up inside you to do something different. There will be objections, but you must continue because what is important is that you do something now for yourself.