HOROSKOP

Horoscope for February 3 by Russell Grant

Horoscope for February 3 by Russell Grant

Aries

Refuse to take on additional tasks until you have fulfilled current commitments and promises. One way to overcome it all will be to start early and be prepared to work hard, even into the night, until you get as much out of it as you can.

Taurus

Talking with an adventurous friend will bring you new ideas and ways to expand your view of the world. Gathering more information and additional research about possible training and education programs will help you make a decision. If you're considering a new course of study, don't limit yourself to your usual choices.

Binjakët

Një ndjesi e çuditshme realizmi dhe nostalgjie do të ndihet pasi kujtimet e së kaluarës shkaktohen nga diçka ose dikush në të tashmen. Aftësitë tuaja analitike janë aq të akorduara, saqë po vini re detaje që edhe miqtë dhe kolegët tuaj më të zgjuar duket se s`po i kuptojnë.

Gaforrja

Do të refuzoni të diskutoni çështjet konfidenciale në publik, por kjo nuk do t'i ndalojë njerëzit të bëjnë pyetje. Kjo situatë do të jetë stresuese dhe do të jeni të lumtur kur të përfundojë, sepse do të ndiheni sikur duhet të verifikoni çdo fjalë tuajën.

Luani

Prej disa kohësh po luftoni me një dilemë. A i lejoni të tjerët të ndikojnë tek ju, apo mund të gjeni guximin të jeni të vërtetë me veten tuaj? Ju ndiheni të zhgënjyer dhe kjo mund të çojë në konflikte.

Virgjëresha

Njerëzit nuk ju kuptojnë, por me kalimin e kohës do të arrijnë të vlerësojnë arsyetimin tuaj. Perspektiva e ashpër e një situate është për shkak të aftësisë suaj për të parë hallkat e dobëta në historinë e dikujt. Ju thjesht nuk mund dhe nuk do të mbështesni të menduarit e ngathët të një personi tjetër. Ndërgjegjja juaj nuk do t'ju lejojë të injoroni çështjet që duhet të adresohen.

Peshorja

Jeni në një pozicion më të mirë tani për të ecur përpara me synimet tuaja aktuale. Ju keni aftësitë, njohuritë dhe aftësinë drejtuese për ta arritur këtë. Ajo që ju bën të hezitoni është rraskapitja mendore. Ju mund të merrni një pushim. Gjeni një mënyrë për ta parë situatën tuaj nga një perspektivë e largët.

Akrepi

Në vend që t'ju shkaktojë ankth, perspektiva e ndryshimit në fakt ju mbush me emocione. Ka shumë gjëra që po ndodhin, por ju i keni kaluar të gjitha dhe nuk doni të ndiheni të ngecur. Për këtë arsye do të jeni të parët që do të kapni një mundësi për të bërë diçka ndryshe.

Shigjetari

Diçka shqetësuese ka ndodhur brenda shtëpisë, ose vendit të punës. Ky problem mund të zgjidhet. Do të pranohet se mund të ketë gjëra që nuk duhet t'i kishit bërë, por në vend që të ndaleni te keqardhjet, do të jetë më e zgjuar t'i harroni dhe të vazhdoni përpara.

Bricjapi

Mund t'u përshtatet njerëzve të tjerë të lënë punë të papërfunduara, por jo juve. Ju preferoni të përfundoni punën fillimisht dhe të relaksoheni më vonë. Nuk do të jeni të lumtur me dikë që me kënaqësi lë pas përgjegjësitë e tij për t'u larguar dhe për t'u argëtuar.

Ujori

Responsibilities are starting to weigh you down. You are starting to feel out of control in some areas and you are not sure where life is taking you. Covering for an absent colleague is getting tiring when there's still no word on when they might be back.

Pisces

Family matters that you are trying to put out of your mind will sneak back into your consciousness. If you need to talk, choose an older relative who always understands you. Refuse to discuss a colleague's plans, then they can't blame you if they don't get what they want.