HOROSKOP

Horoscope for September 29 by Russell Grant

Horoscope for September 29 by Russell Grant

Aries
An old friend will make some interesting suggestions. They seem to know you well, and the more you think about it, the more you'll realize that they seem to have a good idea of ​​what's right for you. You have no illusions about what you're letting yourself in for. Enjoy a challenge.

Taurus
People who seem too aggressive will not make a good impression on you. If they are hoping to influence you in some way, they will be disappointed with your reaction. You will happily prefer to walk away and let them get on with whatever they are doing on their own.

Binjakët
Gjithçka ka të bëjë me ndjenjën e qëllimit. Zgjedhjet që bëni do të duken shumë aventuriere për disa njerëz. Jeni të përgatitur për të bërë shumë stërvitje përpara se të filloni një aventurë. Nuk ka rëndësi se çfarë mund të thonë të tjerët, ju po zgjidhni të jetoni jetën që dëshironi të jetoni.

Gaforrja
Mund të jeni duke menduar për blerjen e një automjeti ose një pajisjeje për shtëpinë tuaj. Kjo nuk është diçka për të cilën do të dëshironi të nxitoni pasi shpresoni të merrni vlerë për paratë tuaja. Sfidat mund të kapërcehen. Ky është shansi juaj për t'u treguar të tjerëve se nga çfarë jeni krijuar.

Luani
Përpjekjet tuaja të fundit për të bindur partnerin ose një mik të ngushtë që t'ju bashkohen në një sipërmarrje emocionuese kanë filluar të japin rezultat. Tani që ata po tregojnë interes, ju do të dëshironi të mësoni më shumë se si ta bëni këtë.

Virgjëresha
Komentet mosmiratuese të një kolegu më të vjetër kanë për qëllim t'ju frikësojnë. Refuzoni të ndryshoni metodat tuaja për të fituar miratimin e tyre. Qëndroni të qetë. Nëse jeni në mbrojtje gjatë gjithë kohës, pasiguritë tuaja do të fillojnë të shfaqen. Lërini të tjerët të kuptojnë se nuk jeni dhe nuk do të ndikoheni nga kritikat e tyre.

Peshorja
Pavarësisht nëse janë financat apo një çështje shtëpiake që po shkakton probleme, nuk do të ndjeni se po merrni mbështetjen që ju nevojitet nga të tjerët që janë të përfshirë. Një partner apo familjar nuk është në humorin më të mirë dhe do t'ju kushtojë vetëm gjysmën e vëmendjes së tyre.

Akrepi
Biseda në një dyqan do të jetë e dobishme veçanërisht nëse qëndroni në prapavijë. Nuk ka nevojë të komentoni apo të bashkoheni në çdo bisedë. Thjesht dëgjoni atë që thuhet dhe do të mësoni diçka në dobinë tuaj ose do të dëgjoni lajme që do të jenë të dobishme për partnerin.

Shigjetari
Dikush do të përmendë diçka që ju bën të ndjeni se konfidencialiteti i një biznesi të caktuar është shkelur në një farë mënyre. Nëse mendoni se ata po ndërhyjnë në një çështje që nuk është punë e tyre, duhet ta çoni këtë tek një autoritet më i lartë.

Bricjapi
Qasja juaj praktike dhe e organizuar ndaj çështjeve rutinë do t'ju ndihmojë të bëni shkurtimisht çdo gjë që duhet bërë në punë dhe në shtëpi. Kjo mund t'ju frymëzojë që të filloni me gjëra të tjera të planifikuara për më vonë gjatë vitit.

Ujori
Në vendin e punës po shpërthejnë debatet. Nëse jeni në një rol udhëheqës, do të bëni gjithçka që mundeni për ta përmbajtur këtë. Dikush që përfaqëson një ekip të vogël, por të rëndësishëm do t'ju mbajë të informuar për zhvillimet kur ato ndodhin.

Pisces
Your social life will begin to improve if you accept an invitation to participate in a community project. Volunteering is also a great way to meet new people and it will nurture a need in you to help those who can't help themselves.