HOROSKOP

Horoscope for January 29 by Russell Grant

Horoscope for January 29 by Russell Grant

Aries

Spending time with an adventurous friend will brighten your day. Just remember that you may regret it if you overdo it. Sorting out an emotional mess won't be as much fun as doing it. This can lead to the end of a close relationship, or business deal.

Taurus

Someone in the family will make a spontaneous decision. They may be disappointed when you decide not to follow their ideas. Something that sounds like fun to others doesn't appeal to you. No matter how convincing people try to be, you know your own mind.

Gemini

You want to taste something different. Just make sure it doesn't involve flirting with anyone other than your partner. He will find out and he will not like it at all. A friend you'd be hanging out with won't feel very adventurous, and you might cancel deals in favor of something more fun.

The crab

You are not sure about the way things are suddenly changing. You can take more time to seek advice. People expect you to respond promptly to their requests and questions. You have to be flexible even if you don't feel comfortable with this pace.

Leo

You would want a close friend to calm down instead of complaining about issues that cannot be corrected today. When someone keeps puzzling you about small details of their life and recent events, you may prefer a different kind of companionship. You just want to relax and forget about responsibilities for a while.

Virgo

You'll feel relieved after the romantic and money problems you've been through are over. You have taken a calm and practical approach to these matters and that is why you will soon feel more in control of your life and relationships. A discussion on the impact of climate change will give you food for thought.

Libra

Një person i ri në jetën tuaj do të zgjasë dorën dhe do të kërkojë ndihmë. Mund të mos jetë e mundur t`i ndihmoni sa duhet. Do bëni maksimumin, por nuk varet gjithçka nga ju.

Akrepi

Paratë janë të kufizuara. Transferimi i borxheve në një kartë krediti pa interes mund të jetë një zgjidhje e përkohshme, nëse jeni duke luftuar me faturat. Shikojini me kujdes opsionet. Në vend të huamarrjes, ulja e shpenzimeve dhe pritja për ditën tjetër të pagës mund të funksionojë gjithashtu mjaft mirë. Gjithçka që shpresoni nga jeta është një marrëveshje e drejtë.

Shigjetari

Dikush në një pozicion drejtues ka keqmenaxhuar një projekt dhe tani gjithçka duket se është kaotike dhe frustruese. Nuk është për t'u habitur që kaq shumë njerëz janë të mërzitur për kohën dhe burimet që kanë humbur. Një ekzekutiv i aftë do të ndërhyjë. Ata do të ndërmarrin veprimet e duhura për t'i kthyer të gjitha në rrugën e duhur.

Bricjapi

Jeni të ndarë mes analizës së saktë të fakteve dhe besimit në intuitën tuaj. Qëndrimi optimist përballë një sërë sfidash mund të jetë mjaft rraskapitës dhe kjo është arsyeja pse mund të zgjidhni të përziheni me miqtë që në një farë mënyre arrijnë të vazhdojnë të shikojnë anën e mirë.

Ujori

As some other volunteers withdraw from a charity group or venture, you find yourself having to take on their duties. This is taking more and more time. If it's all getting too much for you, don't feel guilty. You should not feel compelled to continue.

Pisces

Sometimes it's not what you know, but the people you know that help you progress. Showing your face at a social gathering will pave the way for you to advance a career aspiration. You will follow a useful tip. The commonality within a sports or creative team will seem inspiring.