HOROSKOP

Horoscope for March 24 by Russell Grant

Horoscope for March 24 by Russell Grant

Aries

Some of your family members will have to get used to a different way of life. The changes in circumstances will seem very dramatic. It will take time for others to feel more at ease. Although you may not understand their care, the changes you are experiencing now should be understood as a gradual transition.

Taurus

Join forces with a creative friend to work on a project that sparks your imagination. Collaboration with enthusiastic and like-minded people will pave the way for personal or professional success. Not only that, but a group project will give you the opportunity to do something you've always wanted to do.

Gemini

Po filloni të kuptoni se dikush po lufton me gjithçka që duhet të bëjë. Edhe pse ata mund të mos e pranojnë këtë, ju nuk jeni të verbër dhe për të qenë miku që ata kanë nevojë tani, do të tërhiqeni, do t'u jepni hapësirë dhe do të lejoni dikë tjetër që t'i shqetësojë.

Gaforrja

Mund të pendoheni që keni refuzuar dikë kur ju bëri një ofertë. Tani keni pasur kohë të pajtoheni me atë që ndiheni vërtet, jeni gati ta inkurajoni këtë miqësi. Ata nuk do të mendojnë se ju keni ndryshuar mendje. Ata do të respektojnë ndershmërinë tuaj.

Luani

Po filloni të kuptoni se sa kufizuese ka qenë jeta juaj kohët e fundit. Është koha për të bërë disa ndryshime dhe do të ndiheni më pak të bllokuar dhe me më shumë në kontroll sapo ta bëni këtë. Shfrytëzimi i mundësisë për të udhëtuar jashtë vendit mund të rezultojë në një transformim personal.

Virgjëresha

Njoftoni miqtë nëse keni nevojë për pak kohë vetëm. Ky nuk do të jetë një reflektim i faktit nëse doni apo nuk dëshironi të kaloni kohë me ta, por sa fort keni nevojë për të qëndruar vetëm. Ju i keni dhënë përparësi gjërave për të tjerët, ndërsa neglizhoni kujdesin tuaj.

Peshorja

Bëni gjëra që ju kujtojnë se jeta ka më shumë sesa puna dhe përgjegjësia. Bëni diçka që është argëtuese dhe relaksuese. Kthehu te një hobi që dikur të jepte shumë kënaqësi. Do t'ju bëjë mirë të harroni për pak paratë dhe shqetësimet e biznesit.

Akrepi

Vazhdoni të përqendroheni te qëllimet tuaja dhe vazhdoni t'i thoni vetes se gjithçka do të jetë mirë. Besoni në aftësinë tuaj për të kaluar një kohë të vështirë dhe sfiduese. Së shpejti do të kapni një dritë në fund të tunelit. Përqendrohuni në detajet financiare të punës dhe interesat e brendshme.

Shigjetari

Një dhuratë e papritur ose një sugjerim spontan i partnerit mund t'ju çojë më larg se zakonisht. Mund të jetë e paplanifikuar, por do të shijoni çdo moment që kaloni larg vendeve të njohura. Ju ndiheni më të aftë tani për të njohur mundësitë që ju pëlqejnë.

Bricjapi

Shfrytëzojeni një shans që ju ofrohet për të ulur ngarkesën. Nuk do të ndiheni rehat në një vend kaotik. Nëse një grup njerëzish nuk mund zbatojnë detyrat e tyre, mund t'ju duhet të tërhiqeni nga disa marrëveshje. Ju preferoni të punoni sipas një orari të organizuar.

Ujori

Mbani diskutimet në një nivel praktik. Përparimi do të bëhet me një projekt në grup nëse të gjithë mbeteni të ndjeshëm dhe realistë. Një mundësi për të fituar para do të duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë, por mos e shpërfillni. Do të jetë një ofertë e sinqertë dhe e vërtetë.

Peshqit

You don't want to tarnish a friendship, but someone thinks they're doing you a favor by insisting on doing everything for you. Their interference is starting to get on your nerves. You need to express your feelings to make them understand that you need some space.