HOROSKOP

Horoscope for April 2 by Russell Grant

Horoscope for April 2 by Russell Grant

Dashi

Your social network is expanding. Joining a club or sporting activity will keep you motivated and inspired. A competitive event will enable you to show your best self. Creating a support group will be empowering as you are able to help others struggling with a disability.

Demi

The excellent way to cope with a tense and difficult situation will earn you respect and admiration from friends and colleagues. There will be plenty to talk about and even laugh about when you get together with some close friends. What's more surprising is when someone who barely knows you predicts something you're going to say or do before you actually do it.

Gemini

You might want to consider not spending too much time indoors. Outdoor activities will make you better with the world and will also help you to recharge your worn out batteries. You will enjoy the change of scenery and even better, a short break will be a perfect solution to help you get away from it all.

The crab

Getting away for a while is what you need to see the world from a new perspective. It's not that you're bored with certain responsibilities, but you're starting to feel that some people are taking your help for granted, and there should be an equal amount of give and take in these relationships.

Leo

A short trip will be a great source of pleasure. This could include a reunion with old friends you haven't seen in a while, a visit to a favorite relative or one of the places you used to go to in your youth. Are you single? Prepare to start a new relationship. If you already have a partner, spending time together will help strengthen your relationship further.

Virgo

Ju ndjeni një tërheqje të fortë drejt vendeve të qeta. Mund të jetë një liqen, det ose fshat, por të vizitosh një vend që ka një ndikim në shqisat tuaja do të sjellë një ndjesi paqeje dhe qetësie që nuk e keni përjetuar për një kohë të gjatë.

Peshorja

Jeni gjithmonë të lumtur të jepni këshilla nëse të tjerët kërkojnë udhëzime nga ju. Një i afërm ose koleg mund të mos i shohë sugjerimet tuaja ashtu siç kishit menduar dhe do t'ju akuzojë se po ndërhyni në punët e tyre. Kur jeni me dikë që duket i ndjeshëm dhe i brishtë, mendoni dy herë përpara se të bëni komente.

Akrepi

Nëse gjithçka që ndjen për momentin është të shpëtosh nga përgjegjësitë e jetës, ky është një tregues që jeni vonë për të festuar. Ecja ose ndonjë lloj ushtrimi në natyrë do të ndihmojë në kanalizimin e energjisë tuaj të shqetësuar, por kjo do të jetë vetëm e përkohshme. Keni nevojë për më shumë larmi në jetë nëse doni të ndiheni vërtet të përmbushur.

Shigjetari

Nuk do ta zhgënjeni qëllimisht dikë kur t'ju thërrasë për ndihmë, por thjesht nuk jeni në gjendje të lini diçka përgjysmë dhe t'i kushtoni vëmendjen që i nevojitet. Përveç kësaj, nëse ky është një njeri që e ka bërë rrugë të kërkojë ndihmë, edhe ju keni punët tuaja.

Bricjapi

An elderly relative will start asking questions about your personal life. You understand that they are worried, but their help seems more like an intervention. Sometimes you prefer to be left alone. As long as you express yourself tactfully, you can end a difficult situation without any bad feelings.

Aquarius

Family members will want to get together to figure out how you will meet all the household expenses. It won't have been your initial choice, but you may feel compelled to set aside some time to pay attention to money matters.

Pisces

You are so positive about the changes you are planning that you will not let anything stop you. Old friends are starting to wonder if you really are who you used to be. Your appearance is also changing, to reflect your new confidence.