HOROSKOP

Horoscope for April 1st by Russell Grant

Horoscope for April 1st by Russell Grant

Aries

Group activities and friendships should provide you with an above-average percentage of relaxation. Love is in the air and with you feeling so positive and inspired, others are naturally drawn to you. If you're single and looking for love, you won't need a love potion to attract romantic attention.

Taurus

Agreements made previously with a friend or colleague will go wrong. Others have been enthusiastic and energetic, but you are feeling the opposite and therefore will not do anything to make things right. A partner will save the ruined plans by suggesting something much more fun and enjoyable.

Gemini

Someone close will ask you to organize a party if you haven't already. Making a last-minute plan can land you in a far-flung exotic location with little time to pack. This is what you need in these moments.

The crab

As social events and activities are on the rise, so too will your finances show strain. You may need to manage your weekly expenses in order to cover new and unexpected financial demands. Ignore the temptation to rush. You have done well so far. Don't spoil it.

Leo

Make time for the people who are important to you. If you feel a relationship is going off track, the sooner you sit down and talk about it, the better. A heart-to-heart talk will be revealing and will bring you closer to each other again.

Virgo

A desire for variety and a desire for change will take you to places you don't often visit. You won't have to worry about planning ahead or getting organized. For once you'll enjoy just hanging out with a few close friends and just accepting whatever comes your way.

Libra

Nuk shqetësoheni që nuk keni shumë para nëse keni familje dhe miq që ju duan dhe ju mbështesin. Ju vlerësoni gjërat e mira në jetën tuaj dhe dëshironi që njerëzit të dinë se sa mirënjohës jeni për mirësinë e tyre. Duke ditur se keni miq që vërtet kujdesen, e bën jetën tuaj shumë më të ndritshme.

Akrepi

Ka raste kur energjia juaj mund t'ju çojë në shpërqendrim. Po bëni çmos për ta shpërfillur këtë, gjë që është shumë mirë nëse keni disa plane udhëtimi për të ardhmen e afërt. Nëse nuk ka asgjë tjetër përveç rutinës së planifikuar për ditët në vijim. Do të filloni të ndiheni më të mbytur, më të sëmurë dhe më të dëshpëruar për një ndryshim.

Shigjetari

Po ju mbarojnë energjitë. Puna e tepërt po ndikon në shëndetin tuaj. Shefi juaj nuk do të jetë i lumtur, por ju mund të bëni disa ditë pushimi. Edhe kështu nuk do t'i lini në baltë dhe e dini se ka gjëra që nuk mund t'i shmangni t'i bëni.

Bricjapi

Kur të tjerët po nxitojnë çmendurisht duke u përpjekur të merren me një situatë emergjente, ju do të qëndroni të qetë. Kjo do t'ju vendosë në një avantazh të vogël ndaj të tjerëve. Aftësia juaj për të analizuar në heshtje gjithçka që po ndodh do t'ju ndihmojë të gjeni zgjidhje më shpejt.

Ujori

Në mënyrë ideale do të dëshironit lirinë për të bërë zgjedhjet tuaja. Nuk është se po bëni ndonjë ndryshim të madh. Ju thjesht dëshironi të ndiqni pasionin tuaj dhe kjo do të thotë të kaloni më shumë kohë larg të tjerëve, duke bërë gjërat që doni.

Peshqit

Discussions with an older relative will make you think about a new approach to life. Don't be surprised if you feel the need to right the wrongs of the past, sort out any recent misunderstandings, and basically start over with a clean slate. A personal success will increase your confidence and poise.