HOROSKOP

Weekly horoscope Libra - Scorpio

Weekly horoscope Libra - Scorpio

Libra

During the week you had to engage in more important issues for your children or other people from the circle of family or friends.

The week will be favorable for conceiving or giving birth to a child.

During this week, avoid fears related to your health condition, as they will negatively charge you with things that most likely do not correspond to the truth.

Avoid trouble and stressful situations that can affect your health.

Try to devote more time to physical exercises, walks in nature (if this is possible) and in general different physical activities, according to the possibilities and circumstances.

During this week you will experience some difficult emotional moments that may make you sad in another way, or cause you losses that will definitely surprise you.

Mobilize at the beginning of the week, realistically plan your commitments, act practically and responsibly.

Rely only on yourself and avoid relying on other people's promises or help.

During this week you will need to meet different people, but the extent to which this will be possible and in what way you will achieve it will depend on circumstances over which you have no control.

Boys and girls will spend a week where they will enjoy meeting childhood friends. Therefore, you may have some prior agreement, or it may happen in an unexpected way for you. You will have many interesting expectations and plans for this week and they can happen if you show a more mature approach to their implementation. A frivolous attitude towards everything in your life during these seven days will definitely provoke unfavorable results and disappointments. Conflicts will not bring you any benefit and if possible, try to get out of them diplomatically.

Men will engage in serious tasks, conversations or social events with other men. During this week, you will have the desire and opportunity to express your ideas more clearly, to fight for your rights or for things you think are important in your life. The week will favor changes in your life related to proving skills or starting a new way of life. This will be an auspicious time for those who have any court or legal matters to settle. It is possible to be the arbitrator in a family dispute.

Gratë do të kenë raste të ndryshme për t'u ndjerë të lumtura, për të pasur një humor të mirë ose dëshirën për të bërë diçka të mirë për njerëzit e tjerë. Në disa raste, arsyeja për një optimizëm të tillë dhe një këndvështrim të gëzuar për jetën mund të jetë jeta juaj e dashurisë. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të zgjidhur marrëveshje të ndryshme financiare, për të arritur një pagesë më të mirë për një angazhim specifik profesional apo biznesi.

Akrepi

Gjatë javës për shumë prej jush do të lindin mundësi apo propozime, zbatimi i të cilave mund të sjellë të ardhura më të qëndrueshme ose më të mira për familjen.

Sigurisht, çdo gjë duhet menduar mirë dhe duhet të keni parasysh mundësitë tuaja reale. Përndryshe, rezultati do të jetë zhgënjyes për ju.

Marrëdhëniet financiare me njerëz me të cilët tashmë keni krijuar marrëdhënie profesionale ose biznesi do t'ju sjellin disa përfitime.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni një kohë të favorshme për punë, pavarësisht se me çfarë lidhet: qoftë me angazhimin tuaj kryesor apo me punën në shtëpi.

Do të arrini rezultate të rëndësishme dhe do të mund të merrni ndihmë nga njerëz të rëndësishëm për ju.

Gjatë javës nuk përjashtohet një ofertë për një punë të re. Do të vijë nga një person i panjohur, ose nga një vend i papritur, gjë që do t'ju bëjë të pasigurt ose konfuz në marrjen e një vendimi.

Kjo javë do të mbahet mend për përvoja të këndshme me miqtë. Miqësitë dhe njohjet e reja do të kenë një kuptim të qëndrueshëm në jetën tuaj.

Java do jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve materiale, pasurore në familjen tuaj, gjëra për të cilat keni pritshmëri dhe përgatitje paraprake.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën gjithçka në jetën tuaj do të zhvillohet shumë shpejt, ndonjëherë pa ju dhënë mundësinë të përjetoni emocionalisht një ngjarje. Kjo dinamikë mund t'ju bëjë të shpërqendroheni, duke harruar disa detyra apo premtime dhe kështu me sjellje të tilla mund të shkaktoni konflikte të vogla me njerëzit përreth jush. Miqtë tuaj do të kenë më shumë nevojë për ju tani.

Burrat do ta përdorin javën për të organizuar, hedhur themelet ose për të zbatuar disa plane të reja që lidhen me shtëpinë tuaj, punën ose çdo biznes që mund të keni. Çdo mbështetje nga njerëzit përreth jush do të jetë e mirëpritur. Telashet gjatë këtyre shtatë ditëve do të lindin kur dikush do të tregojë kokëfortësi ndaj dëshirës tuaj, ose do t'ju krijojë pengesa ose komplikime të papritura në realizimin e gjërave me të cilat jeni gjithmonë të angazhuar.

Gratë do ta kujtojnë javën me një udhëtim, me biseda të rëndësishme ose të dobishme me njerëz nga distanca të ndryshme, me lëvizjen në një vend tjetër, ku do të fillojnë një mënyrë të re jetese. Java sjell lajme të rëndësishme ose emocionale që lidhen me një vajzë apo një grua që po përjeton ndryshime të rëndësishme në jetën e saj personale, si dashuria apo martesa. Në përgjithësi këtë javë do të merrni më shumë lajme ose do të ndodhin gjëra interesante.