HOROSKOP

Weekly horoscope February 27 to March 3

Weekly horoscope February 27 to March 3

Aries

During the week from February 26 to March 3, you will have to carefully monitor a complicated situation in the life of a woman who is trying to find her way in life or get out of an unpleasant situation.
During this week, many of you will have to buy a gift, which will require careful preliminary research, which is the best idea, so that there is no disappointment.
During this week, you can postpone previously arranged meetings or gatherings with people or institutions from different distances.
When you meet or talk with relatives or friends, you will receive news about events that happened some time ago, but about which you will learn only now.
During this week, your family affairs will have a good development, but you should not allow or tolerate cunning, lies or manipulation.
Don't try to make the most of every favorable situation, especially if you know it could hurt someone else emotionally or financially.
During this week, try to be careful with your health. Although an illness may seem minor, seek medical advice.
Boys and girls will be in the mood for romantic and emotional experiences, for creating new relationships and acquaintances, including those from the virtual world. However, there is a risk that you will encounter a person who will try to take advantage of you.
Men will go through a week in which they will act disoriented, uncertain and unstable. You won't be sure if what you're doing right now should be your priority, if you're missing something else that's more important. Most of you will be involved in settling or signing some document that provides you with some money. During the week you will have enough tasks at your workplace, but you will lack ambition, drive and energy for their perfect execution.
Women, almost as always, will carry the biggest burden in the family, the duties and responsibilities that it brings in different areas of life. This week will be fatal for those families who are going through a difficult phase in their relationship. Lack of tolerance and patience can lead to temporary or permanent separation.

Taurus

Gjatë javës nga data 26 shkurt deri më 3 mars, mbani gjithmonë një fletore dhe një stilolaps pranë shtratit tuaj, sepse ju presin përvoja apo ëndrra të çuditshme, për të cilat vështirë se do të gjeni një shpjegim, sepse nuk bëjnë aspak përshtypje me mishërimin tuaj aktual.
Për disa prej jush, një ëndërr e tillë mund të lidhet me një burrë nga Bota tjetër, gjë që do t'ju bëjë të interesoheni për mistiken dhe të panjohurën në jetë.
Gjatë javës do të befasoheni nga ngjarje dhe takime të ndryshme pozitive, kryesisht të lidhura me dashurinë apo jetën tuaj intime.
Një miqësi e re mund t'ju sjellë emocione të ndryshme të këndshme ose njohuri interesante për botën.
Gjatë javës do të jetë mirë të shmangni çdo veprim të rrezikshëm, sport ekstrem apo aktivitete të tjera që mund të krijojnë një situatë të pakëndshme.
Gjatë kësaj jave shmangni shitjen e gjërave apo pronave, si dhe blerjen e tyre të dorës së dytë.
Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën shpesh do të ndihen të çorientuar për atë që po ndodh në jetë. Ngjarjet ose kujtimet nga e kaluara do të luajnë një rol të madh në të tashmen tuaj. Vendimet dhe veprimet e të afërmve ose miqve do t'ju ngatërrojnë për qëllimet e tyre. Shpesh do të ndiheni të irrituar, të padurueshëm, sikur një tension i padukshëm po ju kontrollon pa mundur t'i rezistoni.
Burrat do ndihen të pasigurt, të paqëndrueshëm, gjë që mund të ketë të bëjë me një problem shëndetësor. Marrëdhëniet me gratë, si me të afërmit ashtu edhe ato jashtë familjes suaj, do të jenë shumë më të komplikuara këtë javë. Do të jetë e vështirë për të gjetur marrëveshje, padurimi gjithmonë do të provokojë keqkuptime ose ofendime të paqëllimshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve, secili prej jush do të ketë një shans, por secili do ta ndiejë atë ose do ta humbasë sipas qëndrimit të tij ndaj përvojave të tilla.
Gratë do të shijojnë dinamikën në jetën e përditshme që do t'i bëjë të ndihen të gjalla, të kërkuara, të dobishme, të pëlqyera, të dashura, etj. Mundësia e parave shtesë në buxhetin tuaj personal do të jetë një nxitje shtesë për humorin tuaj.

Binjakët

Gjatë javës nga data 26 shkurt deri më 3 mars, do të kaloni një periudhë të rëndësishme për zgjidhjen e problemeve apo vështirësive të rëndësishme. Me shumë mundësi, këto do të jenë gjëra që ju shkaktojnë shqetësim ose tension në vendin tuaj të punës.
Gjatë kësaj jave do të keni më shumë kontakte me të afërmit, si dhe më shumë përgjegjësi që lidhen me ta.
Zhvillimi i ngjarjeve gjatë javës do jetë shumë i ndryshueshëm, ndonjëherë situatat do ndryshojnë edhe brenda një dite. Shmangni stresin emocional që lidhet me pritjen e diçkaje të keqe në jetën tuaj.
Do të jetë shumë e rëndësishme për ju të shmangni stresin dhe të mos e ngarkoni veten me ndonjë pritshmëri specifike për zhvillimin e ngjarjeve.
Surpriza të këndshme gjatë këtyre shtatë ditëve do të vijnë përmes lajmeve dhe njoftimeve të ndryshme.
Shumë do të jenë të kënaqur me një dokument ose kontratë të rëndësishme.
Nëse arrini të shpëtoni nga emocionet negative, në fund të javës do të kuptoni se keni kaluar me sukses një kohë të vështirë, por produktive për ju.
Djemtë dhe vajzat do të bëjnë mirë të dëgjojnë fjalët e një burri të moshuar me të cilin do të kenë një bisedë ose veprime të përbashkëta që lidhen me shkollën, universitetin apo punën. Një ndikim i mirë tek ju do të jetë një person që është mentori, trajneri ose mësuesi juaj. Mos zgjidhni ose diskriminoni në asnjë mënyrë njerëzit më të rinj se ju ose fëmijët. Edhe nëse e bëni me shaka, pasojat mund të jenë mjaft të pakëndshme.
Burrat do përballen me disa probleme të papritura që lidhen me shëndetin, me gjëra mbi të cilat nuk keni kontroll. Ngjarjet apo marrëdhëniet që lidhen me persona të panjohur do të kërkojnë vëmendje të veçantë. Shmangni konfliktin ose konfrontimin me ta.
Gratë do të ndjejnë barrën e përgjegjësive të reja që sjell viti për to. Ju keni një javë me vendime të rëndësishme përpara, kontakte me autoritetet ligjore, gjyqësore apo administrative. Do të keni një rast për t'u mbledhur ose për të blerë një dhuratë për një vajzë ose një grua të re. Gratë mbi 35 vjeç do të kenë mundësinë të fillojnë një ndryshim të ri në jetën e tyre.

Gaforrja

Gjatë javës 26 shkurt deri më 3 mars, përpiquni të jeni realistë për pritshmëritë që keni për punën ose biznesin tuaj. Përshtatuni me ndryshimet, detyrat ose situatat e përditshme.
Nëse keni një pritshmëri për një punë të re, probabiliteti për të gjetur një të tillë gjatë këtyre shtatë ditëve është shumë i lartë.
Kontaktet me përfaqësues të qeverisë, bankave, taksave ose institucioneve të tjera që lidhen me veprimet dhe angazhimet tuaja në të kaluarën janë të mundshme.
Gjatë kësaj jave tregohuni shumë të kujdesshëm në zgjidhjen e problemeve në jetën e një gruaje të afërt. Ajo ndoshta ka një ide më të mirë për t'i zgjidhur ato dhe do të ishte mirë të dëgjonit fjalët e saj.
Java do të befasojë shumë me zhvillimin e papritur të një lidhjeje dashurie ose me fillimin e një të reje që nuk ka ende zhvillimin e saj interesant.
Fatkeqësisht, kjo javë do të mërzitë shumë prej jush me disa lajme të pakëndshme që lidhen me dikë që njihni ose që është në rrethin tuaj të të afërmve.
Mirë do të ishte të përdorni tendencat e favorshme gjatë këtyre shtatë ditëve. Nuk është e rëndësishme se kush fiton çfarë, por të çlirosh veten nga tensioni.
Djemtë dhe vajzat do të mbështeten shumë tek fati i tyre këtë javë. Ju keni një paraqitje, prezantim ose takim të rëndësishëm. Mund të merrni informacione të dobishme, por kini kujdes se si e përdorni.
Burrat do të zhgënjehen nga qëndrimi joserioz i një miku ose kolegu në një situatë. Një dështim ose gabim i lehtë mund t'ju vendosë në një pozicion të sikletshëm, diçka që nuk do ta harroni kurrë. Problemet në familje do të duhet të zgjidhen me kujdes, me aftësinë për të komunikuar në mënyrë të barabartë me të gjithë anëtarët e familjes, pavarësisht nga mosha e tyre.
Gratë do të priren të shqetësohen lehtësisht, të humbin orë të tëra duke menduar për debate të ndryshme apo përvoja të pakëndshme. Gjatë kësaj jave, kontakti me një person që jeton në një qytet tjetër ose është i huaj do të jetë i rëndësishëm për ju. Në planin financiar mund të keni të ardhura të mira në buxhet.

Luani

Gjatë javës nga 26 shkurti deri më 3 mars, mos nxitoni të impresionoheni nga fjalë apo propozime që do ju duken mjaft joshëse dhe interesante.
Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse nuk jeni i njohur ose i lidhur ngushtë me personin me të cilin po komunikoni.
Gjatë kësaj jave, angazhimet tuaja në lidhje me dokumentet financiare dhe të gjitha llojet e kontratave do të kenë një zhvillim të mirë.
Mund të jeni të kënaqur me një lajm të mirë në lidhje me një rritje të ardhshme të arkëtimeve të parave në buxhetin tuaj familjar përmes punës, qirasë ose një burimi tjetër të ardhurash.
Kjo javë do të jetë e favorshme për udhëtime, veçanërisht nëse qëllimi i udhëtimit tuaj lidhet me ndonjë projekt të ardhshëm.
Gjatë javës do të ndiqni një udhëtim të të afërmit tuaj ose do të jeni në një farë mënyre dashamirës me planet e tij lidhur me udhëtimin.
Java mund t'i kënaqë disa prej jush me lajme që lidhen me lindjen e një fëmije ose një ngjarje tjetër të ngjashme që do të ndodhë në një qytet apo vend tjetër.
Djemtë dhe vajzat duhet të kenë kujdes se si i shpenzojnë paratë e tyre këtë javë, në mënyrë që të mos i shterojnë shpejt burimet e tyre.
Mund të kaloni një periudhë dyshimi ose shqetësimi në jetën tuaj personale, e cila mund të lidhet me marrëdhënien tuaj romantike ose një person që ju pëlqen, por keni frikë të ndani ndjenjat tuaja. Problemet me një djalë ose me një burrë nuk do t'ju habisin, sepse keni 'llogaritë e vjetra për të zgjidhur' ose marrëdhënie të komplikuara në të kaluarën tuaj.
Burrat do të kenë detyra dhe angazhime të ndryshme. Java do jetë e favorshme për veprime që lidhen me dokumentet financiare dhe bankare, pagesat, marrjen e parave etj.
Gratë do të përcaktojnë planet e tyre ditore bazuar në lajmet, bisedat apo informacionet e ditës së mëparshme. Kjo do të jetë një javë dinamike në të cilën çdo ditë do të ketë një zhvillim të ri, të pavarur në jetën tuaj. Bisedat me njerëz nga rrethi juaj i të afërmve, ose miqve do të jenë një rast për të reflektuar mbi ndryshimet e mundshme që i konsideroni të mira për t'u zbatuar gjatë vitit. Java do të jetë e favorshme për udhëtime dhe për rekreacion.

Virgjëresha

Nëse keni lindur në shenjën e Virgjëreshës, gjatë javës nga 26 shkurti deri më 3 mars, do të përballeni me probleme të natyrës materiale apo pasurore.
Është e mundur që dikush në shtëpinë tuaj të dëmtojë një gjë të rëndësishme për ju për shkak të pamundësisë për ta përdorur atë. Një konflikt në një situatë të tillë nuk do të ndihmojë shumë, përveçse do të çlironi nga vetja një sasi të madhe energjie negative, e cila do të shkojë tek personi tjetër.
Gjatë këtyre shtatë ditëve do të prisni një takim apo një ngjarje tjetër të rëndësishme që lidhet me një person të afërt, qoftë ai i afërmi, miku, fqinji apo kolegu juaj.
Njohjet e reja, gjatë këtyre shtatë ditëve nuk do të jenë të papritura. Ndoshta do të keni një takim paraprak për takime apo kontakte të tilla.
Gjatë kësaj jave, shumë prej jush do të marrin një vendim në lidhje me të ardhmen e një marrëdhënieje miqësore, për shkak të shfaqjes së situatave të ndryshme të ndërlikuara apo të papritura.
Kjo do të jetë një periudhë e favorshme për një propozim martese ose një formë tjetër angazhimi serioz.
Gjatë këtyre shtatë ditëve, një ngjarje e lidhur me një çështje ligjore në jetën e një miku mund t'ju habisë.
Vajzat dhe djemtë do të kenë shumë për të menduar këtë javë. Veprimet e miqve tuaj do t'ju shqetësojnë sepse do të jenë rrënjësisht të ndryshëm nga ato që mendonit se ishin të rëndësishme dhe të vlefshme për ta deri më tani. Mund të keni disa pritshmëri specifike për këtë javë, por realizimi i tyre do të varet patjetër nga ngjarjet që do të ndodhin në familje apo në shoqërinë ku jetoni. Do t'ju duhet të ndihmoni një grua të afërt, ose të paktën t'i tregoni asaj se mund të mbështetet tek ju në momente të caktuara.
Burrat do të duhet të jenë gati për më shumë detyra këtë javë, të cilat vështirë se ndryshojnë nga angazhimet që keni pasur në periudhën e mëparshme. Çështjet tuaja financiare do të kërkojnë vëmendje më serioze. Java do të favorizojë organizimin e planeve në lidhje me kërkimin e një pune të re, më të paguar ose burime të tjera të ardhurash. Marrëdhëniet tuaja me familjen ose kolegët do të kenë një ndikim të rëndësishëm në punët tuaja të përditshme. Dashuria do të zërë vendin që i takon në jetën tuaj dhe do të jetë aq e bukur dhe e sinqertë sa e lejoni të jetë.
Gratë do kenë një humor të ndryshueshëm, i cili do të jetë për shkak të disa zhgënjimeve apo dështimeve në kryerjen e detyrave të përditshme. Marrëdhëniet tuaja me të afërmit do të jenë shumë të komplikuara për shkak të gjendjes tuaj emocionale ose të njerëzve të tjerë.

Peshorja

Gjatë javës nga 26 shkurti deri më 3 mars, do të keni një kohë të mirë për të organizuar plane për përmirësime të shtëpisë, pastrim pranveror ose riparime që nuk do të marrin shumë kohë.
Ju mund të keni nevojë për ndihmën e një specialisti për zgjidhjen e një problemi shtëpiak.
Gjatë kësaj jave, do të jeni në gjendje të zhvilloni disa nga idetë ose planet tuaja të vjetra që janë pezulluar për një kohë më të favorshme.
Ajo që ju është dhënë për të arritur këtë javë do të zhvillohet shumë shpejt dhe pothuajse pa shumë përpjekje nga ana juaj.
Gjatë javës do të simpatizoni një ngjarje të rëndësishme në jetën e një personi apo miku të ngushtë.
Gjatë javës do të mund të zgjidhni një pjesë të madhe të angazhimeve tuaja lidhur me dokumente apo formalitete të ndryshme, diçka me të cilën nuk ju pëlqen të merreni.
Do të merrni informacione për ngjarje të pakëndshme në jetën e një personi me të cilin keni një marrëdhënie të ngushtë, miqësi ose njohje.
Kjo javë do t'ju habisë me disa lajme të pakëndshme që lidhen me një grua që njihni.
Djemtë dhe vajzat, për një arsye ose një tjetër, do të duhet të kalojnë më shumë kohë në shtëpi, ose të angazhohen në më shumë detyra shtëpiake. Kjo do të jetë një javë e rëndësishme për marrëdhëniet tuaja familjare dhe detyrat që do të duhet të zgjidhni brenda familjes suaj. Për ju që nuk keni frikë të punoni për të pasur të ardhura shtesë, java do t'ju ofrojë një mundësi të tillë.
Burrat do të kenë më shumë kujdes dhe detyra që lidhen me familjen. Jo çdo gjë këtë javë do të ndodhë ashtu siç dëshironi dhe jo çdo punë do ju kënaqë.
Gratë do të jenë në disavantazh nga burrat, pasi do të duhet të ndjekin të tjerët në vend që të kenë ndonjë pozicion drejtues në ngjarjet e kësaj jave. Një situatë stresuese gjatë javës mund të lidhet me fëmijën tuaj ose me një të ri tjetër në rrethin tuaj të të afërmve. Kjo nuk duhet të krijojë tension apo panik, pasi mund të lidhet me gjëra të tilla si një provim, një prezantim publik, ose një ndryshim i rëndësishëm.

Akrepi

Gjatë javës këshilla është të organizoni detyrat tuaja profesionale, pasi angazhimet do të jenë më shumë se zakonisht.
Secila prej këtyre do t'ju kërkojë të merrni më shumë përgjegjësi. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të mund të arrini shumë, por vetëm nëse i organizoni mirë veprimet tuaja.
Një person që jeton ose punon pranë jush do të ketë një ndikim të favorshëm në punët tuaja gjatë kësaj periudhe.
Gjatë kësaj jave do të monitoroni nga afër ose do të përpiqeni të ndihmoni sa më shumë që të mundeni në zgjidhjen e një problemi shëndetësor të dikujt që njihni. Ka shumë mundësi që ky person të jetojë në një vendbanim tjetër, gjë që do të kufizojë veprimet tuaja, por nuk do të zvogëlojë rëndësinë e tyre.
Gjatë kësaj jave do të befasoheni nga të ftuar të papritur ose një takim i papritur në një vend publik, i cili do të jetë një surprizë e këndshme për të dyja palët.
Përmes kontakteve që do të keni me njerëz nga afër dhe larg, do të merrni informacione të papritura, por shumë interesante apo të dobishme.
Do të përjetoni një konflikt të pakëndshëm me një fëmijë apo një të ri që do të jetë shumë emocionues, por e mira është se do të kalojë shpejt.
Djemtë dhe vajzat do kalojnë një javë dinamike, me më shumë detyra dhe më shumë përgjegjësi, pavarësisht nëse studioni apo punoni. Do të ketë një shans për të realizuar një ëndërr ose ide tuajën, por kjo nuk do të ndodhë pa përpjekje të mjaftueshme nga ana juaj. Për disa prej jush, mund të lindë një detyrë specifike që lidhet me shlyerjen e një dokumenti të rëndësishëm financiar (bankar). Java do të mbahet mend me një mbledhje ose një përvojë emocionale.
Burrat do të duhet të rimendojnë disa nga marrëdhëniet apo angazhimet e tyre me një burrë tjetër, duke përfshirë gjyshin, babain, djalin, dhëndrin, vëllain, etj. Lajmet e pakëndshme që lidhen me një mashkull mund t'ju shqetësojnë, por në të njëjtën kohë do ju bëjnë mendoni për disa gjëra në jetë: stilin e jetës, qëllimet në jetë dhe të tjera. Gjatë kësaj jave, do t'ju duhet të tregoheni më me takt në bisedat ose punën me njerëz me të cilët keni pasur një lloj konflikti kohët e fundit. Java nuk sjell konflikte me persona të tillë, por përballjet e mundshme me ta mund të ndikojnë në një farë mënyre negativisht në marrëdhënien tuaj.
Gratë do kalojnë një javë të rëndësishme në të cilën do të hedhin themelet për një aktivitet të ri, një angazhim të ri apo një marrëdhënie të re. Kjo do të jetë një periudhë e rëndësishme kohore për ata prej jush të përfshirë në një çështje gjyqësore ose ligjore. Java sjell shumë shpresa të reja për ju, si dhe mundësi të reja zhvillimi. Një ndikim i rëndësishëm në vendimet dhe veprimet tuaja do të jetë nga njerëzit që kanë qenë gjithmonë pranë jush në momente të vështira.

Shigjetari

Java nga 26 shkurti deri më 3 mars do të jetë një periudhë e ndërlikuar, e paparashikueshme, në të cilën do ta keni të vështirë të zbatoni planet tuaja.
Ka shumë mundësi që të përjetoni sprova të ndryshme. Këto do të jenë ditë kur do t'ju duhet të tregoni aftësi në përballimin e situatave komplekse dhe të paparashikueshme.
Gjatë këtyre shtatë ditëve do të hasni në manifestime të ndryshme të gënjeshtrës, mashtrimit, tentativave për t'u dëmtuar në një farë mënyre apo manipulim për të mirën e dikujt tjetër.
Ngjarje të tilla mund të provokojnë ndarje me njerëz nga rrethi juaj i të afërmve, miqve ose kolegëve.
Gjatë kësaj jave, disa prej jush do të bëjnë një udhëtim të rëndësishëm, ose do të kenë mundësi të realizojnë një qëllim të rëndësishëm që lidhet me udhëtimin.
Gjatë këtyre shtatë ditëve do të ndiqni zhvillimin kontradiktor të një situate në jetën e një gruaje që do të përjetojë disa fatkeqësi, të cilat megjithatë do të kthehen në favor të saj.
Gjatë kësaj jave, do të mund të mbështeteni në mbrojtjen nga fati për gjërat që janë të rëndësishme për shtëpinë dhe familjen tuaj.
Kjo është një javë për t'u kujtuar me një ngjarje të rëndësishme familjare.
Djemtë dhe vajzat do kalojnë një javë interesante, sepse biseda apo ngjarje të ndryshme do t'ju ndihmojnë të fitoni qartësi më të madhe për zbatimin e planeve të rëndësishme për ju. Do t'ju duhet të komunikoni ose të punoni së bashku me njerëz të panjohur ose pak të njohur, gjë që do të jetë e mirë për ju. Kjo është një javë në të cilën do të keni mundësi më të mira për të zgjidhur një problem që lidhet me arsimimin, karrierën ose marrëdhëniet tuaja të rëndësishme. Është e mundur që të keni një problem shëndetësor që lidhet me një ftohje ose një infeksion viral, si dhe ndonjë sëmundje që ju sjell problem herë pas here.
Burrat do kenë një javë të fortë dhe produktive në të cilën do të përmbushin më lehtë detyrat e tyre profesionale apo angazhimet e biznesit. Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të flisni dhe të merrni vendime në lidhje me punën tuaj, të krijoni kontakte të reja ose të filloni projekte/aktivitete të reja. Gjithmonë mund të gjeni kohë për dashuri apo përvoja romantike, por mos i lini ato të kenë përparësi ndaj detyrave tuaja profesionale. Flirtimi në vendin tuaj të punës, i cili mund t'ju vendosë në një situatë të vështirë, do të kërkojë vëmendje. Disa nga debatet apo konfliktet gjatë javës do të lidhen me personat e familjes apo me partnerin.
Gratë do ta nisin javën me një qëndrim më optimist për të ardhmen e tyre të afërt, ndoshta për shkak të perspektivave më të mira për realizimin e planeve personale. Njerëzit që kanë përvojën e nevojshme jetësore ose profesionale do të kenë një ndikim të mirë në zbatimin e tyre. Gjatë javës do të keni një takim apo plane të rëndësishme me një djalë. E mira e kësaj jave është se do të arrini të realizoni pritshmëritë tuaja në lidhje me veprime konkrete të mira për familjen ose punën tuaj.

Bricjapi

Do të habiteni dhe do të hutoheni nga vendimet dhe veprimet e një personi në rrethin tuaj të miqve, të cilat janë të ndryshme nga ato që ka bërë deri më tani.
Është e natyrshme që do të ketë arsye specifike për një sjellje të tillë, por ju nuk do të kërkoni një përgjigje të drejtpërdrejtë, por do të përpiqeni ta kuptoni vetë situatën.
Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë prej jush do të kërkojnë para ose një mënyrë tjetër për të blerë një send, pajisje të rëndësishme ose të nevojshme, etj.
Kjo do të jetë një javë e favorshme për të marrë para nga një shitje ose nga ndonjë marrëveshje tjetër që keni me njerëz, ose me një institucion.
Në përgjithësi, punët tuaja financiare gjatë këtyre shtatë ditëve do të zhvillohen në mënyrë të favorshme për ju, por ndonjëherë me një ritëm më të ngadaltë, gjë që mund t'ju japë një ndjenjë pasigurie, frike ose ankthi.
Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të kontrolloni rreptësisht buxhetin tuaj familjar.
Mund të trishtoheni ose të ofendoheni nga veprimet ose fjalët e dikujt përreth jush, i cili definitivisht nuk e kishte një qëllim të tillë.
Në përgjithësi, java do të favorizojë zgjidhjen e keqkuptimeve në marrëdhëniet tuaja personale, familjare apo profesionale.
Djemtë dhe vajzat do të jenë shumë të kujdesshëm në veprimet e tyre këtë javë dhe një sjellje e tillë e kujdesshme do të ketë arsyen e saj. Disa pengesa që keni përjetuar në muajt e fundit ju kanë mësuar se është më mirë të prisni, sesa të nxitoni. Kjo është veçanërisht e vërtetë për marrëdhënien tuaj me një grua.
Burrat do të duhet të dëgjojnë me kujdes atë që dikush po përpiqet t'u thotë. Kjo do të jetë shumë e rëndësishme për ju: dëgjimi, mbledhja e informacionit dhe ruajtja e tij për kur ju nevojitet, është shumë e rëndësishme. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të ndodhë një takim, një eksperiencë që mund t'ju sjellë një humor të mirë.
Gratë do kalojnë një javë shumë të fortë, me mundësi reale për të përparuar në çështjet familjare apo profesionale. Do të jeni në gjendje të realizoni shumë gjëra të rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve, si dhe të hiqni një ngarkesë nga supet tuaja. Komunikimi juaj me njerëzit me të cilët keni interesa dhe qëllime të përbashkëta do të jetë i dobishëm për ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do t'ju duhet të merrni disa vendime që do të përcaktojnë drejtimin e zhvillimit tuaj në muajt apo vitet e ardhshme.

Ujori

Gjatë javës do të merrni ose monitoroni informacione të rëndësishme në lidhje me të afërmit e moshuar. Një koleksion i lidhur me një person të tillë është i mundur.
Vëmendja juaj do të drejtohet te ngjarjet në jetën e prindërve, gjyshërve, xhaxhallarëve dhe hallave. Kjo javë në përgjithësi vjen me një jetë sociale më aktive, me më shumë takime me të afërm, miq dhe njerëz nga afër dhe larg.
Megjithatë, dinamika më e madhe mund të provokojë edhe tension më të madh në përmbushjen e detyrave tuaja të përditshme dhe përgjegjësive që keni në familjen tuaj.
Vendimet që do të merrni gjatë këtyre shtatë ditëve do të jenë përfundimtare dhe nuk mund të ndryshohen.
Do të jetë veçanërisht e vështirë për ju që keni një bashkëshort që ka kontrolluar gjithmonë marrëdhënien tuaj, pasi kokëfortësia dhe kryeneçësia do të jenë shumë të forta gjatë këtyre shtatë ditëve.
Gjatë kësaj jave do të angazhoheni më seriozisht ose me përgjegjësi ndaj aktiviteteve të fëmijëve tuaj që lidhen me talentin apo edukimin e tyre.
Djemtë dhe vajzat do të duhet të bëjnë një bisedë serioze për çështjet që lidhen me arsimimin ose karrierën e tyre me një burrë që mund të jetë një anëtar i familjes suaj, një mësues, një mentor ose një menaxher. Do të jetë shumë e rëndësishme këtë javë të mos jetoni me iluzione, të mos besoni premtimet që dikush ju jep vetëm për t'ju hequr qafe. Mbani këmbët fort në tokë dhe mësoni të jetoni në realitetet në të cilat gjendeni tani. Shumë ngjarje këtë javë do të shkaktojnë mendime të ndryshme tek ju. Por gjatë këtyre shtatë ditëve, më tepër do të vëzhgoni, mësoni dhe më rrallë do të merrni vendime të rëndësishme.
Burrat do të angazhohen në detyra më të përgjegjshme në punë. Mund të krijohen situata të reja lidhur me punë shtesë, me gjëra që do t'ju duhet të bëni jashtë orarit të punës. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë interesante dhe produktive për ju, për aq kohë sa keni ambicie të mjaftueshme për të realizuar gjërat që do t'ju japë jeta. Shumë do ta kujtojnë javën me një përvojë të lidhur me një vajzë ose një grua në familjen ose rrethin tuaj të miqve.
Gratë do të jenë emocionalisht të paqëndrueshme, ndoshta për shkak të ndjekjes së ndonjë ideje apo ëndrre të pamundur në këtë fazë. Në planin personal, mund të keni probleme edhe në marrëdhënien me partnerin, gjë që do t'ju rëndojë më tej. Lajmet e pakëndshme që lidhen me një person që njihni do t'ju zënë në befasi, pasi më së paku keni pritur që diçka e tillë t'i ndodhte atij personi. Përgatituni për më shumë detyra në shtëpi, ose për angazhime të ndryshme me të afërmit tuaj që jetojnë pranë jush.

Peshqit

During the week from February 26 to March 3 it will be good to invest more time, energy and resources in developing important plans for your family. Some of these things may have a longer development, which will definitely be expected and will not create unnecessary tension or fear.
During the week you will have a commitment regarding a relative who does not live with you and who is most likely far away.
This week will favor the development of your material and property matters, especially those from which you expect financial income or other benefits: rent, sale, exchange, etc.
This will be a favorable week for buying property or household items.
During this week you will be worried about the health of a person, most likely from your circle of relatives, who is undergoing treatment and still has not improved significantly. The slow progress of his recovery may be due to his age, but there may be another reason.
During the week you will sympathize with the troubles in the life of a person from your circle of friends, colleagues, neighbors or acquaintances.
It would be best to avoid traveling during the week unless these things can be postponed.
Boys and girls will spend an interesting week, during which they will receive useful information, determining the development of plans related to your education or career. It will be useful for you to communicate with a larger circle of people who will give you interesting directions for development. Your friends or rather like-minded people will have a positive influence on you. This week brings many interesting experiences for you, but of course you should not fly in the clouds, but wisely evaluate every opportunity that will be given to you during these seven days.
Men will show unusual impatience and sometimes even aggression in their desire to quickly realize their task, idea or plan. Such actions are unlikely to contribute to your successes and can significantly worsen relationships that are important to you. If you manage to protect yourself from provocations this week, you will be able to complete tasks much more easily and even achieve an unexpected breakthrough.
Women will spend seven very important days, not only because you will make concrete decisions about your life, but also because every action you will take now will be a springboard to future success or failure. Understanding the importance of the time you will spend will help you be more careful in your actions. The week will favor the development of a court or legal case, as well as changes related to your work or business.