HOROSKOP

Two words for each sign, before April comes

Two words for each sign, before April comes

Aries

Big changes are happening and it's time to take a deep and honest look inside yourself. April will give you many opportunities to connect with your most authentic identities, and as a result, anything that doesn't fit will have to be left behind. Focus on nurturing your health and deepening your spiritual practices so you have stable anchors to lean on. New paths are emerging beyond what you can imagine.

Taurus

April is bringing surprises that will shock and excite you. Don't worry though, because you've been feeling this climactic feeling since May 2023. The lightbulb moment is finally here. Be sure to spend plenty of time alone if possible. This period of self-focus will illuminate relationships, helping you see what is truly valuable so you can move forward with more clarity and purpose.

Gemini

Questions about where and how you fit into the wider circles of your community are changing perspective. This means: what you pay attention to will directly affect your future. It is equally wise to review your past regularly so you can understand where you are going. This journey back in time will light your way forward.

The crab

You're standing at a crossroads where your life path splits, pushing you toward major decisions (most of them career-related). You are in the midst of these important changes, where the choices are great. The support of your friends and the larger community you are a part of is invaluable right now. Rigid beliefs and dogmas are not good guides. Walk with intuition.

Leo

Embark on an unexpected adventure that expands your horizons and challenges strongly held beliefs. For April, the questions you ask will be the source of wisdom. The events of the coming month are likely to affect how you present yourself to the world in public. Do not stop engaging in the intricate process of exploring the world. Commit to knowing yourself deeply so that you can make a richer, more authentic expression of the life you truly want to live.

Virgo

Çdo fund shënon fillimin e diçkaje të re dhe këto përfundime po hapin dyert drejt mundësive të paimagjinuara. Por rezistimi ndaj mbylljes mund t'ju pengojë të zbuloni opsione të reja. Dilni nga rruga juaj. Po, mund të jetë e pakëndshme, por kjo është një pjesë e domosdoshme e llojit të rritjes që do t'ju mbajë për një kohë të gjatë. Kushtojini vëmendje mënyrës se si marrëdhëniet tuaja mbajnë një pasqyrë të aspekteve të vetvetes që janë të vështira për t'u përballur. Jini të sjellshëm me veten ndërsa ecni nëpër udhëtimin tuaj të shërimit.

Peshorja

Marrëdhëniet tuaja mund të zbulojnë të vërteta që mund të jenë të vështira për t'u përballur. Mos u nxitoni! Lërini gjërat që të zgjidhen në kohën e tyre. Nëse ky moment aktual ndryshimi sjell përmirësim apo fatkeqësi, përqendrohuni në atë që rezonon me zemrën tuaj. Dhe gjeneroni sasinë e duhur të strukturës për t'ju mbështetur ndërsa lundroni në të. Përpara ka rreze dielli.

Akrepi

Energjia në të cilën investoni çdo ditë është një burim i kufizuar dhe i çmuar. Ju nuk jeni të pathyeshëm. Jini dallues në zgjedhjen se ku të drejtoni fokusin dhe përpjekjet tuaja, sepse mirëqenia juaj varet nga këto zgjedhje. Merrni parasysh ndikimin e vendimeve tuaja në shëndetin dhe vitalitetin tuaj. Kërkoni ndihmë dhe lërini njerëzit t'ju habisin. Ndoshta duhet kreativitet dhe lojë për t'ju ndihmuar të tejkaloni vështirësitë, në mënyrë që të mund të kërkoni drejtpërdrejt atë që dëshironi dhe meritoni.

Shigjetari

Ku e gjeni pasionin në jetën tuaj? Çfarë e ndez dhe e frymëzon atë? Reflektoni se çfarë do të thotë të ndiqni dëshirat tuaja më të thella, veçanërisht rreth ndjenjës suaj të përmbushjes personale dhe autenticitetit. Si mund ta përqendroni gëzimin në shumicën e vendimeve të rëndësishme të jetës suaj?

Bricjapi

Pranoni rëndësinë e rrënjëve dhe edukimit tuaj, edhe nëse ato mbajnë kujtime të dhimbshme. Gërmoni në të kaluarën tuaj për të fituar njohuri për të fuqizuar jetën tuaj aktuale në mënyrë që të mund të jetoni me dinjitet. Kjo është koha për të eksperimentuar dhe për të marrë rreziqe të guximshme - përndryshe mund të ndiheni sikur po shpërtheni me një ndryshim të ri që ende nuk e keni imagjinuar.

Ujori

Problemet globale kërkojnë zgjidhje lokale. Lëreni këtë frazë të zbatohet edhe në kontekstin e problemeve tuaja më të mëdha personale. Kur jeni të mbingarkuar, shikoni më afër dhe zvogëlohuni. Ajo që ju nevojitet mund të jetë para syve. Mos e komplikoni shumë një situatë të thjeshtë. Tani për tani, është në rregull nëse nuk keni përgjigje. Mençuria mund të gjendet në mënyrën se si i bëni pyetjet tuaja.

Peshqit

April is the month when you can face the way you earn your income in order to ensure the stability of life. The key is planning for long-term sustainability. Achieving this goal requires self-discipline and dedication to hard work. Look within your local communities for unexpected opportunities and invaluable support systems that can help you on this transformative journey to greater stability and fulfillment in your life.