Bukuria

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world (according to the Golden Ratio equation)

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world

Bridgerton star Regé-Jean Page has been crowned the most handsome man in the world, according to ancient scientific research.

The 34-year-old actor, who played Simon Basset, Duke of Hastings in the hit Netflix series, was found to be 93.65 per cent accurate with Beauty Phi's Greek golden ratio, which measures physical perfection.

Men In Black star Chris Hemsworth was second with 93.53 percent, while Michael B Jordan was third with 93.46 percent followed by singer Harry Styles fourth on the list with 92.30 percent.

The list was compiled using the latest computerized mapping techniques by Harley Street facial cosmetic surgeon Dr Julian De Silva, who uses the technology in his work.

"These brand new computational techniques allow us to solve some of the mysteries of what makes someone physically beautiful," De Silva said.

The Golden Ratio of Phi and how it is calculated

The Phi Golden Ratio of Beauty has its origins in the European Renaissance. Artists and architects used an equation, known as the Golden Ratio, as an aid when creating their masterpieces.

The ratio can be applied to anything and was used by Leonardo Da Vinci for the perfect male human body in his famous work, The Vitruvian Man.

Since then, scientists have adapted the mathematical formula to explain what makes a person beautiful.

Maten gjatësia dhe gjerësia e fytyrës së dikujt dhe më pas ndahen rezultatet.

Premisa është se sa më afër me numrin 1.618 (Phi) të jenë raportet e një fytyre ose trupi, aq më të bukura bëhen ato.

Më pas merren matjet nga vija e flokëve të ballit në pikën midis syve, nga pika midis syve dhe pjesës së poshtme të hundës dhe nga fundi i hundës deri në fund të mjekrës.

Një person konsiderohet më i bukur nëse numrat janë të barabartë.

Më pas i kushtohet vëmendje simetrisë dhe proporcionit të fytyrës. Për t'u konsideruar i bukur, sipas raportit të artë, gjatësia e veshit duhet të jetë e barabartë me gjatësinë e hundës dhe gjerësia e një syri duhet të jetë e barabartë me distancën midis syve.

Lista me 10 meshkujt e famshëm më të pashëm në botë:

1. Regé-Jean Page - 93,65 për qind

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world

2. Chris Hemsworth - 93,53 për qind

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world

3. Michael B Jordan - 93.46 për qind

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world

4. Harry Styles - 92.3 percent

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world

5. Jude Bellingham - 92.22 percent

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world

6. Robert Pattison - 92.15 percent

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world

7. Chris Evans - 91.92 percent

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world

8. George Clooney - 89.91 percent

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world

9. Henry Golding - 87.98 percent

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world

10. Dwayne Johnson - 86.07 percent

Regé-Jean Page of Bridgerton is the most handsome man in the world