Bukuria

Enough with the secrets of the youth of women. This man is 57 years old and looks like 20

Enough with the secrets of the youth of women. This man is 57 years old and

Chuando Tan, a renowned photographer from Singapore, gained global attention for his captivating portraits of others and his remarkable self-portraits. Born in 1967, Chuando, now 57, has an incredibly youthful appearance that defies his age.

Chuando Tan has been in shape since he started his career.

Enough with the secrets of the youth of women. This man is 57 years old and

Once a model in the 1980s and even a pop singer in the 90s, this man from Singapore took up photography after abandoning music.

Sisa ia atribuuan pamjen e tij rinore gjenetikës, ndërsa të tjerë vlerësuan ajrin e pastër, kujdesin shëndetësor, cilësor dhe produktet e nivelit të lartë që tregtohen në Singapor. Sekretet e pamjes rinore i ka treguar vetë ai.

Mëngjesi i tij është i thjeshtë.

Enough with the secrets of the youth of women. This man is 57 years old and

Tan i përmbahet besimit se zgjedhjet dietike të dikujt luajnë një rol të rëndësishëm si në mirëqenien e përgjithshme ashtu edhe në pamjen fizike, duke përbërë 70% të ekuacionit, ndërsa stërvitja kontribuon me 30%. Ky parim drejton zgjedhjet e tij, të tilla si konsumimi i gjashtë vezëve të ziera fort për mëngjes, duke përjashtuar dy të verdha për shkak të shqetësimeve me kolesterolin. Ai plotëson vaktin e tij të mëngjesit me një gotë qumësht dhe herë pas here përfshin avokadon me manaferrat.

Vaktet e drekës dhe darkës së Tan përbëhen nga pula me oriz, perime të pjekura në skarë dhe supë peshku. Pavarësisht dobësisë së tij për akulloren, ai e konsumon vetëm gjatë gjysmës së parë të ditës.

Tan shmang me vetëdije kafenë dhe çajin, duke zgjedhur ujin në vendin e tyre.

Ai i kushton rreth 90 minuta ushtrimeve.

Enough with the secrets of the youth of women. This man is 57 years old and

Ushtrimet kardio dhe noti janë të preferuarat e tij.

Asnjë procedurë kozmetike në fytyrë.

“Unë kam lëkurë të ndjeshme, prandaj ka vetëm 2 gjëra bëj çdo ditë: larjen e fytyrës me xhel dhe kremin ​​hidratues”.

Enough with the secrets of the youth of women. This man is 57 years old and

Nuk bën asnjë kompromis kur vjen fjala për gjumin. Në orën 23:00 është gjithmonë në gjumë. Darkën e konsumon 5-6 orë para gjumit.

Enough with the secrets of the youth of women. This man is 57 years old and

"I feel the pressure. Because deep down I know I'm not that young. I'm getting old. So I don't want to give the false impression that I'm forever young. I'd be lying if I said it never crossed my mind to learn the secret to not aging. But that's something you can't avoid because aging is inevitable."