Ekonomia

Në Portin e Durrësit do zhdoganohen edhe mallrat me destinacion Kosovën

Në Portin e Durrësit do zhdoganohen edhe mallrat me destinacion

Në Portin Detar të Durrësit do të zhdoganohen dhe mallrat me destinacion Kosovën. Biznesi kosovar tanimë ka qasje në det, duke lehtësuar kështu depërtimin në tregjet ndërkombëtare.

Në Portin e Durrësit do zhdoganohen edhe mallrat me destinacion

Përmes një postimi në Facebook, Kryeministri Rama shkruan se nga sot deti ynë nuk do të jetë më i Kosovës vetëm për turizëm, por edhe për tregti.

Në Portin e Durrësit do zhdoganohen edhe mallrat me destinacion

“Shqipëri-Kosovë jena 1

Ja ku ka nisur edhe zhdoganimi në Portin e Durrësit për mallrat me destinacion Kosovën dhe deti ynë nuk është më edhe i Kosovës veç për turizëm, po është edhe i Kosovës për tregti,” shkruan Rama.

Në Portin e Durrësit do zhdoganohen edhe mallrat me destinacion

Kjo lehtëson tregtinë dhe lëvizjen e shpejtë të mallrave, redukton kostot e bizneseve, si dhe ndihmon në rritjen e shkëmbimet tregtare mes dy vendeve.

Në Portin e Durrësit do zhdoganohen edhe mallrat me destinacion