Ekonomia

Euro e nis javën në rënie, bie poshtë 104 lekëve

Euro e nis javën në rënie, bie poshtë 104 lekëve

Sipas kursit të publikuar nga Banka e Shqipërisë, valuta europaine, euro, po këmbehet mesatarisht me 103.88 lekë.

Në raport me fundjavën, euro është zhvlerësuar me pak pikë. Në shitje valuta europiane po këmbehet me 104.19 lekë, ndërsa po blihet me 103.56 lekë.

Edhe dollari dhe paundi e kanë nisur javën me rënie. Paundi po këmbehet me 118.02 lek ndërsa dollari me 94.50 lek.